basınız sagolsunMerhaba. Daha önce de yazmıştım
Sevdiğimi kaybettim yaklaşık 1 ay oldu ben toparlanamıyorum gerçekten. Trafik kazası geçirdi ve ölmeden 20 dakika önce son mesajı bana atmış ailesi beni suçlayıp duruyor . Belki de haklılar bende kendimi suçluyorum gerçekten iyi değilim bir an bile çıkmıyor aklimdan . Buradaki konuşmaları yorumları okudum ve beni anlayabilecek birilerinin oluğunu fark ettim kendi hayatımda kimse anlamıyor çünkü ruh hastasıyım gibi davranıyorlar sanki aklımı kaybetmişim gibi beni anlayabilen varsa lütfen bana fikir versin aklıma olmadık şeyler geliyor çünkü :'(
suan boyle hıssetmenız normal ama sızın bır sucunuz yokBazı gerçekler var kendime bile itiraf edemediğim ama konuşmak istiyorum . Takıntılı biriydi başlarda iyi anlaşıyorduk aynı üniversitedeydik ben mezun oldum ama onun bir sene daha uzadı gitmemi istemedi tek başına orda kalamicağını söyledi ama bende kalamazdım aileme ne diyebilirdim ki . Ben gittim o kaldı sevdiğim adam bir anda başka biri olmuştu takıntılıydı neredeyse her gün sayfalarca mesaj atıyor sürekli arıyordu sıkılmıştım ve cevap vermemeye başladım ama bilemezdim çok pişmanım ve çok çaresiz hissediyorum
başınız sağ olsun. ailesi için çok zor tabi ki onun için sizi suçlamaları yoksa trafik kazası geçirmesinde nasıl bir suçunuz olabilir ki. kendinizi suçlamayın. ailesininde acılarına verin suçlamalarınıMerhaba. Daha önce de yazmıştım
Sevdiğimi kaybettim yaklaşık 1 ay oldu ben toparlanamıyorum gerçekten. Trafik kazası geçirdi ve ölmeden 20 dakika önce son mesajı bana atmış ailesi beni suçlayıp duruyor . Belki de haklılar bende kendimi suçluyorum gerçekten iyi değilim bir an bile çıkmıyor aklimdan . Buradaki konuşmaları yorumları okudum ve beni anlayabilecek birilerinin oluğunu fark ettim kendi hayatımda kimse anlamıyor çünkü ruh hastasıyım gibi davranıyorlar sanki aklımı kaybetmişim gibi beni anlayabilen varsa lütfen bana fikir versin aklıma olmadık şeyler geliyor çünkü :'(
Tövbe desinler o nasıl laf ya. Seninle ne ilgisi var. Ecel gelmiş vefat etmiş. Destek al sen. Senin elinde değildi. Sen de istemezdin ama bu şekilde olan oldu. Bilsen ecele engel olamazdın. Kendini suçlama sakınMerhaba. Daha önce de yazmıştım
Cenazeye gitmeme izin vermediler mezarına bile gidemiyorum evden çıkmama bile izin yok kendime bir şey yapacağımdan korkuyorlarmış beni yalnız bırakmıyorlar ben ağlayınca kızıyorlar susunca da içine kapandı diyorlar kendi acımı yaşayamıyorum suçluluk duygusu baskı Özlem vicdan bütün bunlar o kadar ağır geliyor ki
Ne yani size sinirlendi ondan mı kaza yaptı ?
Bu yüzdenmi kendinizi suçluyorsunuz?
İyi de , trafikteki her insan sakin ya da her insan dertsiz mi sanıyorsunuz?
Her sinirli olan kaza yapıp ölüyor mu?
Sakinken bişey düşünmezken kaza yapıp ölün müyor mu hiç?
Kader diye birşey var.
Hayatının sonu o şekilde gelecekmiş.
Allah rahmet eylesin tabiki o ayrı konu.
Ama ailen için kendini bırakmamalısın.
Seni suçlayan suçlasın.
İnsan acısına bi suçlu arar hep.
Ama o kişi sen değilsin.
İntihar ettiyse de bu sizin sucunuz değil.Sorun bu işte :'( emniyet kemeri takmamış ve aşırı hız yapmış bana o kadar beddua edildi ki ben belki kötü biriyim ama asla böyle olsun istemedim yokluğu yeterince açık veriyor zaten bir de insanlar üzerime gelince ben mantıklı düşünemiyorum
bu durumda size düşen kendinizi toplamak. psikoloğa gidip bir tedaviye başlayın.ailenizin yanında acınızı bile yaşayamıyorsunuz psikoloğa içinizi dökmek iyi gelir
karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun. psikoloğa gitmenin utanılacak bir şey olmadığını, gidenlerin deli olmadığını, kendinizi iyi hissetmek için bun ihtiyacınız olduğunu anlatın. hem kim nerden duyucak aile arasına kalır isterseniz kimseye duyurmazsınız. yada ailenizdende gizli gidersiniz istersenizBunu yapmak istiyorum ama ailem bilsin istemiyorum annem bana hep ikaz ediyor hastaneye kapatırız seni diye bu onun için büyük bir sorun gibi bu duyulursa rezil olmaktan korkuyor bunu tehdit gibi kullanıyor ama gidelim desem kabul etmez
psikoloğa gitmekte itibar zedeleyecek hiç bir şey yok.O hep elalem ne der diye düşünüyor okulu bitirdim işe gireyim diye çabalayıp duruyo sicilim bozulmasın diye önceleri yaşadığım uyku problemi için bile psikoloğa gitmeme izin vermedi beni düşünmüyor ki tek düşündüğü itibarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?