- 7 Ekim 2023
- 35
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi Hayatperest
-
Aynılarını yaşıyorum . Psikiyatriste gittim majör depresyon teşhisi koydu . İlaç tedavisine başladık. Bakalım şimdilik biraz ağır geliyor ilaç alışınca iyi geleceğini düşünüyorumDerealiazsyon yaşıyorum yani sanki bu hayatta değilim çok mutsuzum hissizim sürekli uykum var hiçbir şey yapasım gelmiyor sanki yaşamıyorum her gün dışarı çıkan ben haftalardır evdeyim üstümde sıkıntı var ne yapacagim bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu varsa da nasıl atlattı lütfen yardımcı olsun?
Ciddi mi siz ne yaptınız iyileşmek içinKonuyu ben açsam bu kadar olur.
Umarım geçer ilaçlar kaç günde etki ediyor acabaAynılarını yaşıyorum . Psikiyatriste gittim majör depresyon teşhisi koydu . İlaç tedavisine başladık. Bakalım şimdilik biraz ağır geliyor ilaç alışınca iyi geleceğini düşünüyorum
Cidden benimki öyle değil okula gidemiyorum o derece halim yokYaz tatilinin çoğunda evdeydim. Uyuşuk şekilde uzandım yattım yuvarlandim. İş güç başlamasa hala devam ederdim atlatmak isteyen kim
Ne yaşadığınızın ismini çok anlamadım ama güne erken başlayarak, duş alarak, özel bir zamana hazırlanır gibi hazırlanarak ve kendinize özen göstermeye başlayarak, sonrasında kendinizi daha iyi hissedeceğinize inanıyorum.Derealiazsyon yaşıyorum
Ne yapıcaz bizatlatamıyorum
Bir şey yapamıyorum beklemedeyim.Ciddi mi siz ne yaptınız iyileşmek için
hiç bilmiyorumNe yapıcaz biz
Bekleyip dua etmekten başka çaremiz yokBir şey yapamıyorum beklemedeyim.
Yer değiştirmem gerektiğini düşünüyorum ama şu an zor.
Bilmiyorum inanın, sanki zaman durmuş gibi.
Astrolojiyle ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bütün kuşak gezegenler retro.Bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok
Bir hafta sonra tam etkilerini görmeye başlıyorsunUmarım geçer ilaçlar kaç günde etki ediyor acaba
Astrolojiyle ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bütün kuşak gezegenler retro.
Bundan olabilir gibi geliyor.
Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün, Şiron hepsi retro.
Ben buna bağlıyorum, çünkü kime sorsam aynı durumdayım diyo
İnşAllah bende başlayacağım etki ederBir hafta sonra tam etkilerini görmeye başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?