Çok kötüyüm?

Hayatperest

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
35
9
1
22
Derealiazsyon yaşıyorum yani sanki bu hayatta değilim çok mutsuzum hissizim sürekli uykum var hiçbir şey yapasım gelmiyor sanki yaşamıyorum her gün dışarı çıkan ben haftalardır evdeyim üstümde sıkıntı var ne yapacagim bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu varsa da nasıl atlattı lütfen yardımcı olsun?

Yaz tatilinin çoğunda evdeydim. Uyuşuk şekilde uzandım yattım yuvarlandim. İş güç başlamasa hala devam ederdim atlatmak isteyen kim ☺️

Derealiazsyon yaşıyorum yani sanki bu hayatta değilim çok mutsuzum hissizim sürekli uykum var hiçbir şey yapasım gelmiyor sanki yaşamıyorum her gün dışarı çıkan ben haftalardır evdeyim üstümde sıkıntı var ne yapacagim bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu varsa da nasıl atlattı lütfen yardımcı olsun?
Aynılarını yaşıyorum . Psikiyatriste gittim majör depresyon teşhisi koydu . İlaç tedavisine başladık. Bakalım şimdilik biraz ağır geliyor ilaç alışınca iyi geleceğini düşünüyorum

Aynılarını yaşıyorum . Psikiyatriste gittim majör depresyon teşhisi koydu . İlaç tedavisine başladık. Bakalım şimdilik biraz ağır geliyor ilaç alışınca iyi geleceğini düşünüyorum
Umarım geçer ilaçlar kaç günde etki ediyor acaba

Derealiazsyon yaşıyorum
Ne yaşadığınızın ismini çok anlamadım ama güne erken başlayarak, duş alarak, özel bir zamana hazırlanır gibi hazırlanarak ve kendinize özen göstermeye başlayarak, sonrasında kendinizi daha iyi hissedeceğinize inanıyorum.
İnsan kendini bir serdi mi, sonra toplaması zor oluyor.
Hadi biraz gayret.
Olur yani.

Bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok :KK43:
Astrolojiyle ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bütün kuşak gezegenler retro.
Bundan olabilir gibi geliyor.
Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün, Şiron hepsi retro.
Ben buna bağlıyorum, çünkü kime sorsam aynı durumdayım diyor.

Hepimiz ondanız bence 😂😂 bazen aaa iki çocuğu ben mi yaptım diyorum bazen de ben çocuklardan önce tek miydim diyorum🤪
İşe gidip gelme kısımlarında da aaa işe gelmişim aaaa eve gelmişim falan oluyor yani

Astrolojiyle ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama bütün kuşak gezegenler retro.
Bundan olabilir gibi geliyor.
Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün, Şiron hepsi retro.
Ben buna bağlıyorum, çünkü kime sorsam aynı durumdayım diyo
Bir hafta sonra tam etkilerini görmeye başlıyorsun
İnşAllah bende başlayacağım etki eder

Back
X