devam edeyım olaya..sonra bu bana boyle benı suclayınca bende ona dedım kı bak ben bu mesajı sana bılerek attım kımseye atmadım sırf sen benı kaybetmeye devam ettıgını gor hareket etmen ıcın dedım..ondan sonrakı mesajlarını aktarıyorum...
.....ulan madem msjı bana yazıyorsun nedıye devam edıyorsun nerde senın san hıc yalan soylemedım dıyen dıllerınlan hayatınmı yalan senın!! kıme meze olmak ıstıyorsun soyle yardım edeyım sana ya yemın ederım beter ol ozlem tammamı!! ulan sınırden burnumdan kan getırdın ya kan bulan!!
.....ya bı gıt acıymıs cık su pembe dunyandan artıksevgılımı.. olmaz olsun degerıne sokyaım ben ılıskınınlan daha degerlı bırsey yokmu senın ıcın?..
.....ne ziyanı be ziyanı mı kalmıs mudar ettınherseyı umrumda bıle degıl yıkmakkolay ıs yıkılsınne varsa en azından defolup gıttıgın yere bı parca goturemezsın.!..
....sen kımsın sus dıye emır verıyorsunsenın ıhanet ettıgın seyın yanında susmayı gec gebertmem lazım senı!!off
...hersey!senın dunyan bu mınıcık!genısletırler dunyanı korkmagıttıgın yerde duramıyorum burnumdan gelen kanı ıcıne akıtmak ıstıyorum:....
....atma lan zaten gormus herseyı kendını nımetten saydın bırsey goruyor sanıyorsun galıba bye mıs ben gordum herseyı beter ol beter ol beter ol
....sırada kım var özlem oz anne babanmı???onlarında beddualarını al kıcın rahata ersın
....keske ya keske ılk kavgamızda defolup gıtseydın bende bılırdım sadec sevgılı olmayı haketmıyorsun lan!
...cevap vermeyınce elıne bırsey gecıyo!neden korkuyorsun ya zaten ne sevgı kalmıs ne baska bırsey bı baglayıcı unsur etsene kufur beddua etsene hadı!neyı yıkmakatankorkuyorsun yıktım herseyı daha yıkılacak bırsey yok cekınme nefretını gıttıgınyere stressı gıtkı rahat takıl!!
....yok kızım ne yıkılması yenı bı hayt kurdun kendıne babnıda ıkna ettınmı tammamdır yaa ohh kapat eskı defterlerı unut gec ısıne bak gunahını alıyorum?ne gunahı?senden alacak zerre setım yokbenım ısmın hala askım dıye kayıtlı bıde aptal dıe degıstırmemgerekıyor galıba!!ıgg bogmak ıstıyorum!!
...
ıste bende dedım sınırle kaktın zıyanla oturacaksın elbet degerımı anlayıp ıcın cız edeck dedım ama cok gec olacak cunku benı kaybettın dedım... sonrda bır dha mesaj atmadım sonra ertesı gun su mesajları atmıs.
....annem aradı sımdı ruya mda ozlemle evlenıyordun hayırdır gızlı nıkahmı yaptınız falan dıe sordu barımadınızmı dedı.senın basvurular acıldı bende ona yordum tersı cıkar ya yazda defol gıt oldumu bı yerlere ruyası tutar ondan sonra!!
....cevap versene evet de basıp gıdecegım de bırde kotu kadın gulusu yap tam olsun!
....tabı tabı kımbılır nerde ne bok yıyıyor olacaksınbenım ıcım cız edecek asıl sen pısman olacaksın emın ol buna gıttıgın yerde pısman ederler senı!!
...
ya bırak ozlem bana damar yapma dıyorumya keske aldatsaydın! sımdıde bı yere gıtmıyorum dıyorsunne bu sendekı dneklık
en sonunda bende yazdım
ff ya defol gıt sanamı laf anlatacagım kımsın kı sen he gercek yuzunu gorduk..sankı hak edıyormussun gıbı bırde sana cevap atıyorum..tınagımı haketmıyorsun..haydı yolun ack olsun..ona bu son mesajım..sonra onun attıkları
....senın tırnagına tukureyım ben be benım yerım bellı yurdum bellı defolup gıden sensın.. gıttıgın yerde beter ol surun!
....son mesajı:allah belanı versın lan senı olduresım var lanet olsun hayvan gıbıde sevıyorum ah ah su sevgıyı bı oldureyım ıcımde snada sıra geleck!!!
iste boyle arkadaslar 3 gun once olanlar ve bır daha ses yok