çok kötüyüm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha 20 yaşındasın yolun çok başındasın. O kadar büyük dertler var ki hayatta. Herşeyden önce şükretmeyi bilmeli insan. Aç insanlar, sakatlar, evsizler, çaresiz hastalığa yaklananlar vs.vs. biraz da sahip olduğun iyi şeyleri düşün mutlu olmaya çalış derim ben. Hayat bize bir defa verilen bir şans ve bu şansı iyi değerlendirmek lazım.

makarakukara catlaklar için olann tarifini detaylı verebilirmisin?:26::26::26:

Kahve - Limon Karışımı,

Küçük Bir Kaba Türk Kahvesini Kuru Olarak Koyun..
Harç Olacak Kadar Limonun Suyunu Ekleyin..
Sonra Onun Çatlak Olan Bölgeye Uygulayın..
Peeling Yapar Gibi Masaj Yapın O Bölgeye (10 dk)
Vücudunuzdaki Parlaklığı, Yumuşaklığı Farkedeceksiniz.. :34:
Aynı Zamanda Ağdaya Gitmeden Önce Yapın Bu İşlemi, Batıklar Çıkıyor.. :34:

Kolay Gelsin..

Kahve - Limon Karışımı,

Küçük Bir Kaba Türk Kahvesini Kuru Olarak Koyun..
Harç Olacak Kadar Limonun Suyunu Ekleyin..
Sonra Onun Çatlak Olan Bölgeye Uygulayın..
Peeling Yapar Gibi Masaj Yapın O Bölgeye (10 dk)
Vücudunuzdaki Parlaklığı, Yumuşaklığı Farkedeceksiniz.. :34:
Aynı Zamanda Ağdaya Gitmeden Önce Yapın Bu İşlemi, Batıklar Çıkıyor.. :34:

Kolay Gelsin..

saol canm tesekkür ederim yanlız catlak görünümünü azaltıyomu?bide nekadar süre uygulamak gerek

saol canm tesekkür ederim yanlız catlak görünümünü azaltıyomu?bide nekadar süre uygulamak gerek

Tamamen Yok Ediyor..
Gidene Kadar Uygula..
Hafta 2 veya 3 Gün..
10 Dk. Yeterli..:34:

Son düzenleme:
hemen başlar farketmeye. sen 1 hafta düzenli uyu gör yüzün nasıl parlayacak, şişlerin inecek. ayrıca ne operasyonu bu yaşta?? lazer mazer geç bunları. sür hakiki gül suyunu. bak ben hazır tonikler sürüyorum. ona rağmen iyi hakiki gül suyu pırıl pırıl yapıyor. kışları sabah temiz yüze nemlendiricini sür. yattığın odada sigara içme. hortlak gibi olurun. asla ama asla yattığın odada sigara içme.... odanı havalandır. siyah nokta için hemen ilk peelingde işe yarat. gir duşa bir güzel yıkan. buhardan gözeneklerin açılır. sonra duşta peelingini yap. çıkınca, soğuk su çarp yüzüne bir kaç kere. gözeneklerin kapansın diye. gül suyu ile sil. 5-10 dk sonra da az nemlendirici sür. anında cildin bebek gibi olur. amaa yüzünde krem varken sigara içme. emer bütün katranı...

20yaşındayken ben 1 haftada zayıflardım. selüliti takma. bende de var. 12 yaşımda da vardı 29 yaşımdayım hala var... bir ara aşırı zayıftım o zaman bile vardı.. olmayanı dövüyorlar :)) östrojen hormonu yüksek kadında selülit olur:) yani selülit kadınlıktan ileri gelir diye kendimizi avutuyoruz. çatlak için de, olanı nasıl geçirirsin bilmem de yenisini önleyebilitsin. bol su iç. bir de çatlak olmadan önce olacağı yer acayip kurur kaşınır... kaşınma mı var hemen badem yağı, kayısı yapı sürüyorsun. su içiyorsun.

yurtta kalıyorum odada püfür püfür sigara içiorm souk diye çok da havalandıramıorum gerçi bu 2 aydır falan boyle.
zaten sigarayı bırakmak istiyorum
gül suyu değil de atkestanesi sürdüm parlatıyo diye onu da sürerim..
teşekkrler..

ya merak ettim cevaplarınızı okudum..

hani 20 yaşında kendinizi bukadar eleştirmeniz niye diye..

12-13 yaşındamı aşık oldunuz 7 sene birlikteliğiniz oldu 12 yaşşş çok kücük değil yaaa aşk içinn. hızlı başlamışsın çabuk yorulmuşsunuz..

kansızlık içinde ilaç kullanın çok zayıf bir bayansanız buda yüzde bir çökme felan yapabilir ani zayıflama kilo verme kansızlık..

15 yaşında aşık oldum cnm..
kansızlık için bi şurup denedim ama bıraktm bunun kesin bi tedavisi varmı ilaçla olmuyor

Tamamen Yok Ediyor..
Gidene Kadar Uygula..
Hafta 2 veya 3 Gün..
10 Dk. Yeterli..:34:

Konu dağılmış gibi olacak ama
Bu karışımı daha önce kk'da görüp bi kaçkere uygulamıştım ama üşengeç bi hatunum ve bırakmıştım
Seninkiler mi tamamen geçti acaba ?
Eğer öyleyse yine başlamalıyım
Konu sahibi arkadaş bu arada soluk benizli,beyaz tenli kadınları ben çok beğenirim :34:

Arkadaşlar Kahve - Limon Karışımı Hakkında Sorularınız Varsa, Özelden Yazabilirsiniz..
Konunun Dağılmasına Sebebiyet Vermeyelim..:34:
Ayrıca Bende Çatlak Yok.. :17:

canım bence bu halini hani makyajdı kıyafetti saçlarla oynayarak değiştirme ört pas yapma yerine doğallığından vazgeçme yani bu değişim neden oldu önce onu düşün mutlaka sebebi vardır ya uykun artmıştır birşeylerde değişiklik vardır vs bunu sen daha iyi bilirsin onları belirle neyse bunlar kaldır hayatından ayriyeten daha çok gençsin hani hayata küsmene değmez herkes aşırı güzel olacak veya zayıf olacak diye birşey yok ki sen kendini beğen güçlü ol kendine güvenen bir yapın olsun ki kimse sana dış görünümün için laf etmesin sakın bunlar için kendini üzme hepimiz de değişiklikler söz konusu oluyor yani hepimiz mi hayata küselim sana tavsiyem toparlan bir an önce

senin meselen boş durman..kendine iş bul,meşgale bul,uğraş bul

blgisayar, başında pinekleyen insanlar erken çöker..

yaşından büyük depresyona da girme..20 yaşındasın daha 16 yaşındaki

ağlaman zaten gereksiz..spor yap iyi gelir..yürüyüş yap bak nasıl yüzüne kan gelecek..

kendini kapatma odana..herkes de bunu söylemiş zaten..

ayrıca fiziksel şeylere çok takılmışsın psikolojin iyiolunca

herşey kendiliğinden düzelir..haydi harekete geç..

İnsanlar ne kadar büyük sıkıntılarla uğraşıyolar.Sen bunları kendine dert mi ediyosun.

Herşey senin elinde.Kalk bir toparlan kendine gel.Daha yaşın 20Hyatının en güzel çağındasın.

Ayrıca bilgisayar başonda oturmak için uykuauz kalma.Bu uykusuzluğun ciltte acayip etkileri var.

pskolojim çöktü.önceden çok sosyaldim bale yapardım piyano çalardım arkadaş grubum vardı güzeldim gerçekten ama şimdi sebze gibi yaşıyorum güzelliğim ışığım gitti yüzüm soldu kansızlık sigara stres yorgunluk uykusuzluk stres hepsi var.halimden hiç memnun değilim.. eski erkek arkadaşıım ki hala seviyorum bana önceden daha güzeldin sen dedi.sırf bu cümleyle bütün psikolojim alt üst olmuş durumda:S

Back
X