çok kötüyüm :(

whitestrawberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
21
0
36
İzmir
ya arkdslr kk de yeniyim hatta bu ilk konm.bir derdm var :( bn 8 ay önce sevglmle kaçtm ve sonra düğün yaptk fln filan ama 3 ay önce ayrıldk. zor oldu ama unuttm onu (tabi tam olarak unutmak denemez) smdi bn seni 3 talak ile boşamadm hala helalmsn dio. ayrca bn baska brisini seviorm.sevdğm insan ile ciddi bişy dşünmüorz ayrıca ailem bilmio konştğumuzu.ve dün sevglmn ablası annme xxx ile esra birbrlerini cok sevio bi yüzük takalm demiş. ama sevglm ve benm haberm yok. simdi bn ne yapıcam çok kötym

öyle gözüküo ama ne biliym simdi iki arada bi derede kaldm. ailem dio söz yapalım ama sevglm bn ciddi bişy istemiorm.smdi bunu aileme söylesem bidaha görüştürmezler. off off ne yapsam?

ya arkdslr kk de yeniyim hatta bu ilk konm.bir derdm var :( bn 8 ay önce sevglmle kaçtm ve sonra düğün yaptk fln filan ama 3 ay önce ayrıldk. zor oldu ama unuttm onu (tabi tam olarak unutmak denemez) smdi bn seni 3 talak ile boşamadm hala helalmsn dio. ayrca bn baska brisini seviorm.sevdğm insan ile ciddi bişy dşünmüorz ayrıca ailem bilmio konştğumuzu.ve dün sevglmn ablası annme xxx ile esra birbrlerini cok sevio bi yüzük takalm demiş. ama sevglm ve benm haberm yok. simdi bn ne yapıcam çok kötym

Konuyuu yanlıs yere yazmıssın canım...
Esra sen mısın ?

Son düzenleme:
bilmiorm yanlş yere açmş olabilirm çok yenym daha k.bakmayn.ayrıca kaçtm derken nasl anlatsam ailemn haberi yokken okula gşdyrm diye onnla birlkte istnbula gittk (normlde izmirde yaşıodm) nikah kıydk orda yaşadk 5 ay sonra olmadı ayrıldk. simdi yine izmrdeyim.

öyle gözüküo ama ne biliym simdi iki arada bi derede kaldm. ailem dio söz yapalım ama sevglm bn ciddi bişy istemiorm.smdi bunu aileme söylesem bidaha görüştürmezler. off off ne yapsam?

Tamam da ailen niye söz istiyor ki..bak birinci evliliğin hataymış,aynı hatayı tekrar mı yapmanı istiyorlar..aileni ikna et,daha erken bence..senin de kimi sevdiğin belli değil zaten..insan bir kişiyi sever..ötekini unutamadım başkasını seviyorum ne demek ya,çok saçmaa

Sevgılının aılesıylee senın aılen gorusuyorlar anladıgım kadarıylaa...Pekı sevgılın onceden evlenıp ayrıldıgını bılıyor mu?

bilmiorm yanlş yere açmş olabilirm çok yenym daha k.bakmayn.ayrıca kaçtm derken nasl anlatsam ailemn haberi yokken okula gşdyrm diye onnla birlkte istnbula gittk (normlde izmirde yaşıodm) nikah kıydk orda yaşadk 5 ay sonra olmadı ayrıldk. simdi yine izmrdeyim.

Aılen kactıktan sonraa bırsey demedıler mı sana kacıp 5 ay sonra eve gelıncee...

Benden 1 yaş büyüksün sadece
Ben üniversite sınavına hazırlanırken senin düşündüğün derde bak
Kendine daha fazla yazık etme
Önceki birlikteliğinde resmi nikah yoktu sanırım
Bişeylerden ders alman gerekirken,sevgilimi yüzük takmaya nasıl ikna ederim diyosun ?

ya unutamadım derken yani birini tam olarak unutamazsn ki izi kalır ayrıca bnm kimi sevdğm belli bnce. tabiki bu benm dşüncem.ve ailem çok tutucu :( sevglim suan alt katımızda oturuo yani kiracımız of cok karısık smdi söz yapılmazsa evden çıkarırlar ve sevglmde kendi memleketne dönmk zorunda kalır çıkmazdayım

ya unutamadım derken yani birini tam olarak unutamazsn ki izi kalır ayrıca bnm kimi sevdğm belli bnce. tabiki bu benm dşüncem.ve ailem çok tutucu :( sevglim suan alt katımızda oturuo yani kiracımız of cok karısık smdi söz yapılmazsa evden çıkarırlar ve sevglmde kendi memleketne dönmk zorunda kalır çıkmazdayım

Aılen neden bu kadar cok ıstıyor anlamadım ama mantıklı dusunmek gerekırsee suan cok erken daha bırını atlatmamısken cok cok erken...Hem sevgılın de cıddı dusunmuyormus suan...Aılene acıkca soylemelısın bence...

Benden 1 yaş büyüksün sadece
Ben üniversite sınavına hazırlanırken senin düşündüğün derde bak
Kendine daha fazla yazık etme
Önceki birlikteliğinde resmi nikah yoktu sanırım
Bişeylerden ders alman gerekirken,sevgilimi yüzük takmaya nasıl ikna ederim diyosun ?

evet resmi nikah yoktu gün almştk yapıcaktk ama son anda ayrılmya karar verdk :( sevglmi yüzük takmya nasl ikna ederm demiorm yanlş anladn galiba bende istemiorm ciddi bişy o da istemio.ama çok zor durumdaym yüzük takmazsak bidaha görüşememe gibi bi durum var ortada

Back
X