çok kötüyüm :(

Bunun efendılıklee ne ılgısıı var bencee senın yorumun cok kırıcıı efendılıkk dısııı.....

Efendilik derken ağır başlılık yani...Bu arkadaşın davranışları ağır başlı değil..nerde ne yapıyor, kimi seviyor belli değil..sonra ben bunu söyleyince efendilik dışı mı konuşmuş oluyorum..

.

Son düzenleme:
Çok çelişkili cümleler var,ailem çok tutucu diyor,sonra evden kaçtık evlendik diyor.sevgilim var diyor ailesi biliyormuşş..
Sözde eski kocasını seviyor,ama üç ay içinde hem ondan ayrılmış hem de yeni birini bulmuş üstelik onu da seviyor..
Sevgilimle birbirimizi seviyoruz diyor,benimle ciddi düşünmüyor diyor..

sahte konu gibi geldi bana.

cnm yaşın çok küçük 19....
üniversite derdin olmalıyken boşanma ve yeni sevgili ?
kırıcı olmak istemem ama evilik bu yaşlarda sizlere evcilik gibi gelebilir ama çok ağır bi yük...

senin yerinde olsam..önce bi kafamı toplardım..
kimseyle görüşmes hayata dair kendi adıma planlar yapardım..
okumak gibi??
kendimi geliştirmek gibi?
herşey sevgiliden yada kocadan ibaret deil...
önce güsel bi tahsil meslek hayatı sonra sevgili ve evlilik??
son başladın mı işte sürmüyor 3 ayda boşanılıyor..
yanlış anlama lütfen..kendimce doğrularım böyle..

Önce beş karış havada olan aklını derhal yerine devşir !

19 yaşında elin kalem tutup adam olmaya meyledecekken koca derdine düşüp hayatını zehir etmekten kendini alıkoy,

''asiyim'' demişsin neyin asiliği ? nedir bu fevriyim, özgür kızım ayakları ? bana kalırsa yeterince hem ailenin başına hem de kendi başına oldukça dert açmışsın dur demesini bil artık kendine saçma sapan hayallerin uğruna ömrünü heba etmeye hazırsın, silkin kendine gel..hızlı yaşa genç öl mantığı değildir bu bile bile kendini ateşe atmaktır, hem sizdeki bu deli cesaretine bir anlam veremedim, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemek yerine hiç umursuz bir şekilde yine aynı hızla bir durumun içine atıyorsun kendini, iyi de neyine guveniyorsun ?

Yahu kuzum sen önce yazmayı bir öğren öyle gel ...anlamak için kırk dereden su getirdim !:19: en nefret ettiğim şey emo tarzı türkçeyle kendini ifade etmek..şaka mı bu ?

19 yaşında elin kalem tutup adam olmaya meyledecekken koca derdine düşüp hayatını zehir etmekten kendini alıkoy,

''asiyim'' demişsin neyin asiliği ? nedir bu fevriyim, özgür kızım ayakları ? bana kalırsa yeterince hem ailenin başına hem de kendi başına oldukça dert açmışsın dur demesini bil artık kendine saçma sapan hayallerin uğruna ömrünü heba etmeye hazırsın, silkin kendine gel..hızlı yaşa genç öl mantığı değildir bu bile bile kendini ateşe atmaktır, hem sizdeki bu deli cesaretine bir anlam veremedim, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemek yerine hiç umursuz bir şekilde yine aynı hızla bir durumun içine atıyorsun kendini, iyi de neyine guveniyorsun ?

Yahu kuzum sen önce yazmayı bir öğren öyle gel ...anlamak için kırk dereden su getirdim !:19: en nefret ettiğim şey emo tarzı türkçeyle kendini ifade etmek..şaka mı bu ?[/QU

doğruları yazmışsın diline eline sağlık :25:

şu andaki tek sorunun jet hızıyla bulduğun yeni sevgilinle görüşememekse, buna da kaç güzelim, 3-5 ay da bunla takılırsın, sonrasında da bakarsın artık kafana göre...
hey allahım yaa ne günlere kaldık:((

kaçmalısın bu seferkı 3 ay içinde buldugun sevgılıne.. en mantıklısı bu nasılsa sen bu yolun yolcusu olmussun artık..

önceden sevgı aşk tükeniyor sanıyordum sen gibiler yuzunden evlılıklerde tukenıyor artık. keske az bıraz olgun olabılsende neden sana kızdıgımızı anlasan. hop orada hop buradasın o bıttı bu basla hey ALLAHım bu nedir böyle.. dünyanın çivisi çıkıyor artık.

yazamadan geçemiycem sen biraz frene bas sekiz ayda yaşadıklarını düşün fazla hızlı gidersen hayatın altüst olur unutma.aşka bak yahu kaç ayrıl başka sevgili yüzük yüzüğe ne gerek var tatlım bunlada kaç.hayatına renk gelir çok monoton bir hayatınız var bence :51: :51:

ya unutamadım derken yani birini tam olarak unutamazsn ki izi kalır ayrıca bnm kimi sevdğm belli bnce. tabiki bu benm dşüncem.ve ailem çok tutucu :( sevglim suan alt katımızda oturuo yani kiracımız of cok karısık smdi söz yapılmazsa evden çıkarırlar ve sevglmde kendi memleketne dönmk zorunda kalır çıkmazdayım

ay işiniz çok kolaymış alt kata kaçmasıda kolay olur yahu cahilmisin sen ilk evliliğinden hiçmi ders almadın azııcık kafanı dinlendir giden gitsin.bulunmaz hint kumaşımı sevgilin hem hangi ara buldun sevgili oldunda evlilik var imam nıkahımı olacak yıne alıştın ya.
boşuna söylememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye :37:

Yahu kuzum sen önce yazmayı bir öğren öyle gel ...anlamak için kırk dereden su getirdim !:19: en nefret ettiğim şey emo tarzı türkçeyle kendini ifade etmek..şaka mı bu ?

valla süper yorum.anlayana tabi.tebrik ederim :))))))):nazar:

Bence aklın basında olsun, başka bir yerinde değil!

:60::60::60::60: harika bir yorum.

kızım sen ne yapmışsın ya. birinle kaçıyorsun ardından 3 ay içinde başkasını buluyorsun bide aile tutucu diyorsun. enteresan yani ne diyim. kaçtığın adamla yaptığın dini nikah kabul değil. dini nikahın kabul olması için babanın ve annenin yanında olması lazım.

bende nasıl olur da bu kadar kısa sürede boşana bildiğini anlamıyorum.
Hepi topu 5 aylık bir evlilik nasıl hemen boşanma yolunda gider mahkeme sonuçlanır anlamıyorum.
Resmi nikah kıyılmamış mıydı?
Birde sevgilim kimya mühendisiymiş neden ailen evden çıkarırsa İstanbul'a dönmek zorunda kalsın, İzmir de ki evlere kıran mı girdi?
Yok ailesi zorlar derseniz ban pek inandırıcı gelmedi. Hem aile senin hikayeni biliyor mu?
Daha 8 ay önce birine kaçıp, 3 ay önce boşanmış olduğunu.
Sanmıyorum, hiç bir aile bu kadar hızlı yaşayan gencecik bir kızı illaki oğlumuzla evlendirelim diye tutturmaz bence.
Tabi yanılıyor olabilirim, Kimse yanlış anlamasın lütfen boşanmış olduğu için değil bu sözlerim.
Elbetteki insanlar evliliklerinde anlaşmazlık yaşayabilir ayrılabilirler , tekrar hayatlarına başka insanları sokabilirler ama böyle değil.
Hem madem öyle annenden önce oğullarıyla bir konuşsalarmış ya evlenmek istiyor mu diye.
Bana biraz hayal mahsulü geldi ya neyse.
Eğer hal böyle ise de kendine gel biraz hal ve hareketlerine çeki düzen ver, hiç mi ders almadım?
Henüz başka biri için çok erken, hemde böyle çetrefilli bir durumda.
Ayrıca aline terk edip gidecek kadar sevdiğin bir adamı nasıl olur da 3 ay içerisinde unutur da bir başkasını seversin o da ayrı bir muamma

Back
X