çok kötüyüm :(

Nasıl hemen aşık olabiliyorsunuz anlamış değilim.
Bence evlenme dur bi bekle yahu koca kaçmıyo yaa alla alla
Daha 19 yaşındaymışsın küçüksün bence ünv sınavlarına hazırlan evliliği düşünme.
Ayrıca senin daha dikkatli davranmam gerekmez mi.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye bi söz vardır yaa

bi laf söz getrmeden bndn kurtlmyı dsünüolar heralde

yadırgamayalım lütfen çünkü ülkemizde bu şekilde yaklaşan o kadar anne baba var ki sırf dul demesinler diye apar topar evlendiren aileler gördüm ben....evlenip boşandıktan sonra kız çocuğuna evden bir kere çıktı ya farklı gözle bakıyor aileleri yani artık yabancı gibi görüyorlar......aileden kaynaklı bir yanlışa sürüklenme var burda ....malesef herkes bizler kadar şanslı doğmuyor bazı geri kafalı zihniyetlerin kurbanı olabiliyorlar.....

yadırgamayalım lütfen çünkü ülkemizde bu şekilde yaklaşan o kadar anne baba var ki sırf dul demesinler diye apar topar evlendiren aileler gördüm ben....evlenip boşandıktan sonra kız çocuğuna evden bir kere çıktı ya farklı gözle bakıyor aileleri yani artık yabancı gibi görüyorlar......aileden kaynaklı bir yanlışa sürüklenme var burda ....malesef herkes bizler kadar şanslı doğmuyor bazı geri kafalı zihniyetlerin kurbanı olabiliyorlar.....

İyide konu sahibinin ailesi bilmiyormuş ki şimdiki sevgilisini

Allahıııımmmmm burdaki konular yüzünden kız kardeşlerimi her dk sorguya çekiyorum psikopata bağladım :53:
gençlik nereye gidiyooo :50:

sorun şu zaten ailesinin duyunca tepki vereceği evlendirme çabası..olaylara bakış açısı......

Ama konu sahibi ilk evliliğini kaçarak yapmış.Buradada mı ailesinin suçu var.
Hemende başkasına aşık olmuş burdada mı ailesinin suçu var.Yapmayın Allah aşkına.
Basbayağı konu sahibi suçlu.Hata üstüne hata yapıyo farkında değil.

Ama konu sahibi ilk evliliğini kaçarak yapmış.Buradada mı ailesinin suçu var.
Hemende başkasına aşık olmuş burdada mı ailesinin suçu var.Yapmayın Allah aşkına.
Basbayağı konu sahibi suçlu.Hata üstüne hata yapıyo farkında değil.

temelde problem var zaten aile baskısı hata üstüne hata yapıyor aile baskısından ötürü kız yasak olan herşeyi yapıyor ..ailesi anlayışlı olsaydı gizli saklı iş yapma gereği duymazdı..bence yetiştirilmede sorun var

17 yasinda kiz kardesim var
Kizcagizin derdi gunu sinav olmus
Okuldan cikiyor dershaneye gece. 10 eve giriyor ..
Gecen telefonda aglayverdi
Kazanamazsam babamin emeklerine yazik olcak abla aksam 10 da evden dershaneye geliyor beni almaya diye ..
Stres yapma ablam bu kadar dedim
İlle kazanacaksin diyen bi ailemizde yok herseyin hayirlisi diyorlar ..
Ama yavrucum 17 yasinda ailesini dusunuyor .
19 yas kucuk bi yas degil silkelen bi kendine gel
Yaptigin hatalari dusun, hayattaki amacin ne bunu dusun
Bu dunyada sevgililerden cok daha onemli seyler var
Bana ask deme sevgi deme lutfen 1. yi 5 ayda sevmis 3 ayda tuketip 2. gecmissin... Buna ask sevgi demek komik olur!

ahhh yazık sanaaaaa, seninkide ne dertmiş böyle.. ailende çok tutucuymuş tüühh ne yapsakki? nasıl akıllar versekte diğer sevgilinle de evlenebilsen acaba? ayy bak nasıl üzüldüm anlatamam..

İlerde çok pişman olucaksın ama iş işten geçmiş olucak... Çevrendeki yaşıtlarına baksana bi... Cıvıl cıvıl hepsi süs püs hayatlarını yaşıyorlar üni okuyorlar senin yaptıklarına bak... Allah akıl fikir versin.

bu nasıl bi hız oturup anlamak lazım. insan sevdimi bi kere sever.sen daha sevgine sahip çıkamamışsın ki nasıl tekrar seviyorum diyebiliosun anlamış değilim. kafanı hep olmayacak şeylere yorduğun belli. ailem ciddi olmadığımız için birbirimizden uzaklaştırır diosun. ciddi değilsen amacınız ne? takılmak ne demek. genelde erkekler kullandıkları kadınlar hakkında bu çirkin ifadeyi kullanırlar ama siz kendiniz için bile kullanmışsınız. geçen hafta haberlerde duymuştum erken yaşta cinselliği yaşayanlar düşkün olurmuz cinselliğe. cahilliği bırakın da yaptığınız bi yanlışa bi yanlış daha ekleyip hayatınızı kötüleştirmeyin.

Allah akıl fikir versin. Hayata hangi gözle bakıyorsan bir an önce kendine gel yoksa daha çok savrulursun, gözünü aç biraz. Erkeklere bu kadar harcatma kendini.

doğru yaşm daha çok küçük ama sevglmi seviyorum ve ondn ayrılmak istemiyorum. yüzük takılmasını ben de sevglm de istemiorz ama takmazsk da o bu şehrden ayrlmak zorunda kalıcak bidaha çok zor görüşeblcz

yüzük takamazsanız sevgilin başka şehire gitcek ve bir daha görüşemeyecksiniz öyle mi? niye canım ? sen de onunla gidersin..daha önce de yapmışsın yine yap nolcak değil mi? 3-5 ayda onunla yaşa..nikah günü alınca ayrıl evine dön...bişey olmaz.....

ya arkdslr kk de yeniyim hatta bu ilk konm.bir derdm var :( bn 8 ay önce sevglmle kaçtm ve sonra düğün yaptk fln filan ama 3 ay önce ayrıldk. zor oldu ama unuttm onu (tabi tam olarak unutmak denemez) smdi bn seni 3 talak ile boşamadm hala helalmsn dio. ayrca bn baska brisini seviorm.sevdğm insan ile ciddi bişy dşünmüorz ayrıca ailem bilmio konştğumuzu.ve dün sevglmn ablası annme xxx ile esra birbrlerini cok sevio bi yüzük takalm demiş. ama sevglm ve benm haberm yok. simdi bn ne yapıcam çok kötym

8 ay önce kaçtınız 3 ay önce boşandınız. Şimdide eşiniz sizi dinen boşasın yoluma bakayım sevgilim var diyorsunuz. Bi durup dinlenin bence.

canım yaşın daha çok küçük madem çocukla ciddi bir şeyde düşünmüyorsun evden kaçarak büyük bir hata yapmışsın otur ailene herşeyi anlat kendine artık huzurlu bir hayat kurmanın yollarına bak... zaten dini nikah evlendiğini Allah katında duyurmak için yapılıyor ben bir hocaya sormuştum eğer resmi nikah bozulursa dini nikahın hükmü kalmaz dedi ama sende anladığım resmi nikah yok o kötü...

Hayat ne güzel dimi sevdim kaçalım olmadı ayrılalım, dur bide ben bunu seveyim, evlenmeyelim ama takılalım ,ailem ne der aman boşver.
Ah ah sen bu akılla çookkkkk yanlışlar yapıp kendine yazık edersin benden sölemesi.

Back
X