Çok kötüyüm :(

Öncelikle çaresiz değilsin kesinlikle , artık kadına şiddet konusunda eskisinden daha fazla hassasiyet var cezalar yaptırımlar arttırıldı.. Öneri istiyorsan öncelikle eşine resti çekmelisin ; Siz o evde aile olamazsınız, eşiniz kabul etmezse kararlılığınızı gösterin bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama kadın sığınma evi vardır mutlaka arayın durumunuzu bildirin bilgi alın, en azından bir süre kafanızı dinler olaylara uzaktan bakarsınız .. Eşiniz de sizi istiyorsa sensiz yaşayamam diyormuş ya ayrı eve açmayı göze alır , yok yine bir şey yapmazsa bence kesinlikle dönme.. Diyecek malesef başka bir şeyim yok keşke olsaydı..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun çünkü ev ev üstüne olmuyor
bende evliliğimin 2.ayında eşimin ailesini 8 ay misafir etmek durumunda kalmıştım
vee evliliğimin 8 ayından hiçbirşey anlamadım
bebeğiniz için çok üzüldüm şimdi bunun hesabını kim vericek

Bir erkeğin annesini ve eşini idare edemiyor olması çok üzücü
taraf tutmak yerine annesiyle ve sizinle konuşması gerekirdi
demekki eşiniz annesine bu cesareti veriyor ki annesi size bağırabiliyor

bende buna yakın bir olay yaşadım
eşimin annesi ve babası misafirliğe geldiği bir gün babasıyla tartıştım
sağolsunlar tartışma esnasındada ağzından çıkanları kulakları duymaz
oğlumu alıp götürmekle bile tehdit etti
benim patlama noktam oldu tabi bu sözler
eşim işteydi ogün ama sonrasında gerek benden gerekse ailesinden duymuştur kavgayı
eşimin tek dediği sen babamı biliyorsun bırak kendi kendine konuşsun dursun
arkamda durmadı sağolsun
ama 1 ay sonra babası ailemden ve benden özür diledi
ben kolay kolay unutmam bu yüzden aramız eskisi gibi olamaz onlarla

ama siz aynı evdesiniz işiniz zor
sürekli yüzyüze geleceksiniz
bu durumda ne denir bilemiyorum ama eşinizle konuşmayı denediniz mi
birde ayrı eve çıkma şansınız yok mu?

Doktora gittim dün ve bebğimin kalbi atmıyor.Doktor salı gel atmazsa kürtaj olucaksın dedi.Suan hiçbiri umrumda değil :( Ne eşim ne ailesi.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.. gerçekten çok zordasınız.. size boşanın diye elbette baskı yapamayız.. ama sizin gibi olanların acısını inanaın bizler de burda yaşıyor ve sizler için üzülüyoruz..o insanlara katlanmanızın ne kadar zor olduğunu cümlleriniz anlatıyor ama kendi başınıza ayakta durmayı da öğrenmeniz gerek.. yoksa bu insanlar sizi siz olmaktan çıkaracaklar

Öncelikle Allah yardımcınız olsun çünkü ev ev üstüne olmuyor
bende evliliğimin 2.ayında eşimin ailesini 8 ay misafir etmek durumunda kalmıştım
vee evliliğimin 8 ayından hiçbirşey anlamadım
bebeğiniz için çok üzüldüm şimdi bunun hesabını kim vericek

Bir erkeğin annesini ve eşini idare edemiyor olması çok üzücü
taraf tutmak yerine annesiyle ve sizinle konuşması gerekirdi
demekki eşiniz annesine bu cesareti veriyor ki annesi size bağırabiliyor

bende buna yakın bir olay yaşadım
eşimin annesi ve babası misafirliğe geldiği bir gün babasıyla tartıştım
sağolsunlar tartışma esnasındada ağzından çıkanları kulakları duymaz
oğlumu alıp götürmekle bile tehdit etti
benim patlama noktam oldu tabi bu sözler
eşim işteydi ogün ama sonrasında gerek benden gerekse ailesinden duymuştur kavgayı
eşimin tek dediği sen babamı biliyorsun bırak kendi kendine konuşsun dursun
arkamda durmadı sağolsun
ama 1 ay sonra babası ailemden ve benden özür diledi
ben kolay kolay unutmam bu yüzden aramız eskisi gibi olamaz onlarla

ama siz aynı evdesiniz işiniz zor
sürekli yüzyüze geleceksiniz
bu durumda ne denir bilemiyorum ama eşinizle konuşmayı denediniz mi
birde ayrı eve çıkma şansınız yok mu?

Eşimle konuştuk artık oda o evden çıkmak istiyor yani açık açık söylemıyor ama bır kaç gündür çok değişik davranıyor.Çıkma ihtimallerimz var ama inanıyorum en yakın zamanda oradan çıkıcağımıza çünkü artık oda gerçekleri görmeye basladı

Allah hakkınızda hayırlısını versin.. gerçekten çok zordasınız.. size boşanın diye elbette baskı yapamayız.. ama sizin gibi olanların acısını inanaın bizler de burda yaşıyor ve sizler için üzülüyoruz..o insanlara katlanmanızın ne kadar zor olduğunu cümlleriniz anlatıyor ama kendi başınıza ayakta durmayı da öğrenmeniz gerek.. yoksa bu insanlar sizi siz olmaktan çıkaracaklar

amin inşşallh allah razı olsn.

Bebeğin için çok üzüldüm inşallah bir şeyi yoktur ama eğer bebek olmayacaksa lütfen acil korunma yöntemlerine başvur çok ufaksın birde bebeğin sorumluluğu alma canım lütfen.

canim benim, kendi kendini yiyip bitirme, bebegini düsün. Bebeklerin herseyi hisedermis.
Esinin huyunu, suyunu en iyi sen bilirsin, ona nasil yaklasacagini, cilve yapacagini bilirsin... öyle yaparakten, uslu sakin bi sekilde konusun bu durumlari.
Eminim oda anlayisla karsilayacaktir!!
Annesine karsi ise sesini cikarma... bagzen susmak en iyi cevaptir ve karsindakini cileden cikarir!!

canim benim, kendi kendini yiyip bitirme, bebegini düsün. Bebeklerin herseyi hisedermis.
Esinin huyunu, suyunu en iyi sen bilirsin, ona nasil yaklasacagini, cilve yapacagini bilirsin... öyle yaparakten, uslu sakin bi sekilde konusun bu durumlari.
Eminim oda anlayisla karsilayacaktir!!
Annesine karsi ise sesini cikarma... bagzen susmak en iyi cevaptir ve karsindakini cileden cikarir!!

Ya zaten susuyorum sonuçta bir anne diyorum.Ama dayanamadığım yerlerde patlıyorum.Ne derse tamam diyorum bu seferde ben onu takmıyomusum tmm deyıp gecıyomuşum

Back
X