Çok kötüyüm :(

19 yaşındasın
hamilesin
kocanı sevıyorsun
kocan senı konusturmuyor suçluyor,ağlatıyor
kaynın işsiz kaldıgında demedıgını bırakmıyor
hamile halinle çalıştıgın halde kaynanan senden aktif ev olarak ev işi yapmanı beklıyor

çok yazık...
18-19 yaşlarında aşk gözünü kör etmiş genç kızlarımıza ders olsun...

Kim demiş bir aylıkken bişey olmaz diye:S Asıl benim ilk üç ayım çok kötüydü ayaklarım yukarda yatıyordum...Off off valla cahillik başa bela..Şu anki bilgimle tecrübemle 15 16 yaşların da olmayı ne kadar isterdim.Ders almak için yaşamak mı gerekiyor..

öncelikle okuyan ve bana yardımcı olmaya çalışan herkeze çok teşekkür ediyorum.Yaptığım hataların fazlasıyla farkındayım ve çıkar yolu arıyorum.Söylediklerinize saygı duyuyorum eleştiriye açık bir insanım fakat durmadan hatalarımı söylemek yada neden diye sormak yerine bir çıkar yolu gösterseydiniz çok memnun olurdum.Gösteren arkadaşlarda var.Ama tekrar söyliyim zaman ayırıp okuduğunuz fikirlerinizi söylediğiniz için teşekkür ederim..

Eşimden ayrılmak ıstenıyorum :( ya açık açık anlatıorum herşeyı ama anlamıyor.Onlar el mi seni kime savunucam diyor.Sen onları hala benımseyemedın dıyor.Ağladığımdada hep böyle ağlıcakmısın sen dıyor.(

Ya inanamıyorum aynı benim eşim!!Bu kocaların hepsi aynı annelerine laf söyletmezler sen benimsemeyen taraf olursun..

Çocuk gelişimi mezunuyum.İstediğim mesleği yapamıorum çünkü türban sorunu var.Bebek kararı almadığımı da söylemiştim.Birden oldu.Düşüncelerin içinse teşekkür ediyorum.

Türban sorunu demeyelim de başörtüsü sorunu diyelim.

Özel anaokullarına iş başvurusu yaptın mı hiç? Benim oturduğum yerde cemaat denilen bazı kavramlar var, bu arkadaşların çocuklarının gittikleri özel anaokullarında başörtülü arkadaşlar çalışıyor. Benim yeğenimin gittiği özel anaokulu cemaaate ait değil ama hem başörtülü hem başörtüsüz arkadaşlar var. Bunu bir sorun kabul edip neden pes ettiğini hiç anlamadım genç arkadaşım.
Özel durumunu da anlatırsan eminim bir anaokulundan, belki evet cüzzi bir ücretle, ama kabul göreceksin, diye düşünüyorum. Biri olmasa biri, şimdi olmassa daha sonra.. Dahası kendi mesleğini yaparken varsa açıköğretim, yoksa bulunduğun ilde bir ikinci öğretim üniversite eğitiminde, bir yükseğine devam edebilirsin.

Önemli olan senin kendine engelleri nerede koyduğun. Yeterince düşman var zaten çevrende.. Bir de sen kendi önünü kesmeye çalışırsan olmaz...

Bir de ufak bir tepki sezdim "Bebek kararı" ile ilgili..
Ben şunu demek istedim daha çok, böyle bir ailenin karıştığı evlilikte, evlilik rayına oturana, ben önümü görene kadar, gerekirse çelik kalkan kullanırım ama canlı hiçbir şeyin doğma riskini göze almam... Tıpkı evliliğimde geçen beş sene gibi... Ya ben bu işte çok iyiydim... Ya ne demek istediğimi sen bilmiyorsun..

Selamlar,

kesinlikle ve kesinlike ayrı ev şartt canımm.. yoksa ayrılma derecesıne gelırsınız.. üstelik cocukta var artık...ben sırf ayrılabılmek ve huzursuzluk bıtsın dıyee 1.5 sene beraber oturduktan sonra köy hayatına bıle razı olarak köye tasındım evımı ayırdım.. sımdıde Allah yüzüme baktı ve ıkı aydır ilçedeyım suan kaynanam köyde hersey tam tersı oldu.. huzurluyum mutluyum..evim ayrı yolum ayrı kesem ayrı.... ve ben dıretmeseydım eşime evımızı ayılarım dıyee kesınlıkle coktan boşanmıstık cok zorr sartlarda bu gunlere geldım ben.. sabretmek ve kaderıne razı olmak yetmıyor ne yap et cık o evden ..üstelık calısıyorsun bır sekılde gecınırsın.. diyecegım tek sey buu.. tecrube konusuyor yaanii.. biliyorum kolay degıl ama bu sekılde yasamaktan bın kat iyi.. aynı evde olunca saygıda kalmıyor sevgıde.. pat diye odanada dalarlarr.. lafta sokarlarr..katlanacaksan yasa beraber ... ama mutluluk ıstıyorsan dişinle tırnagınla çabanla çık o evden eşini ikna et bir şekilde..

merhaba kızlar eşim çok annecii napmam gerekıyor nolur yardım edin.Bıktım artık..
Ben çalışıorum sabah 8 akşam 9 bide hamilelik olunca daha çok yoruluyorum artık.3 gündür eve gidip yemek yıyıp yatıyodum.Bu arada kaynanmlarla beraber oturuorum.Dün kaynanam yatak odama geldi bi ton saydı.Ben nebiçim gelinmişim vs. vs. bir ton laf.Her zamnkı gibi ccvp vermedim ağlamaya basladım eşim geldi nldu neden aglıosun dedı.Annen dedım daha benı dnlemeden annem haklı demeye basladı.Daha snra odadayım yıne kaynanam geldı bu sefer atışmaya basladık eşim odaya girip girip bagırma sus falan bı ton laf .. Daha bebek 1 aylık değilmiş hiçbişery olmazmış bana yalan söyluyomuşum ..
Evlendiğimden beri aynı şey..Eşimi seviyorum.Gecen ay işten çıktım dıye kaynım demediğini bırakmadı.Tekrardan girdim.Evde tek basımayım resmen yalnızım.Dün gece ağlama krızlerıne girdim.Bebeğime bişey olmasından korkuyorum :(

Kardeşim alınma bozulma lütfen ama sen bu adamla neden evlendin?

merhaba kızlar eşim çok annecii napmam gerekıyor nolur yardım edin.Bıktım artık..
Ben çalışıorum sabah 8 akşam 9 bide hamilelik olunca daha çok yoruluyorum artık.3 gündür eve gidip yemek yıyıp yatıyodum.Bu arada kaynanmlarla beraber oturuorum.Dün kaynanam yatak odama geldi bi ton saydı.Ben nebiçim gelinmişim vs. vs. bir ton laf.Her zamnkı gibi ccvp vermedim ağlamaya basladım eşim geldi nldu neden aglıosun dedı.Annen dedım daha benı dnlemeden annem haklı demeye basladı.Daha snra odadayım yıne kaynanam geldı bu sefer atışmaya basladık eşim odaya girip girip bagırma sus falan bı ton laf .. Daha bebek 1 aylık değilmiş hiçbişery olmazmış bana yalan söyluyomuşum ..
Evlendiğimden beri aynı şey..Eşimi seviyorum.Gecen ay işten çıktım dıye kaynım demediğini bırakmadı.Tekrardan girdim.Evde tek basımayım resmen yalnızım.Dün gece ağlama krızlerıne girdim.Bebeğime bişey olmasından korkuyorum :(

allahından bulsun o kaynanan..ama kocanda iş yok senin ..kusura bakma cnm.

öncelikle okuyan ve bana yardımcı olmaya çalışan herkeze çok teşekkür ediyorum.Yaptığım hataların fazlasıyla farkındayım ve çıkar yolu arıyorum.Söylediklerinize saygı duyuyorum eleştiriye açık bir insanım fakat durmadan hatalarımı söylemek yada neden diye sormak yerine bir çıkar yolu gösterseydiniz çok memnun olurdum.Gösteren arkadaşlarda var.Ama tekrar söyliyim zaman ayırıp okuduğunuz fikirlerinizi söylediğiniz için teşekkür ederim..

acaba eşinin burcu nedir??

Önceden dahada büyük kavgalarımız oldu ben gece evı terkedıyodum fakat.Eşim sinir krizi geçirdi.Bayıldı felan.Bunları yaşamaktan korkuyorum :(

Bayılan erkek :)))) Bence eşiniz üstesinden gelemeyeceği bişey olunca bayılmış numarası yapıyordur.. Bir daha bayılırsa hemen dr götürün bişey çıkmayacağına eminim..

belki bebeğinize fiziken bişey olmayacak sağlıcakla dünyaya gelecektir inş ama bu kaynana, mantar gibi türeyen ve erkek kardeşinin eşine edepsizce karışabilen kişiliksiz kayın ve hiç bi zaman sizin eşiniz olduğunu idrak edemeyecek kocanız yüzünden sizin ve bebeğiniz psikolojisi bozulacaktır..

eşiniz ne diye başkalarını hayatınıza o kadar müdahil ediyor ki...yazık çok yazık.. kayınvalidenle evleri ayırma şansız yok mu???

belki bebeğinize fiziken bişey olmayacak sağlıcakla dünyaya gelecektir inş ama bu kaynana, mantar gibi türeyen ve erkek kardeşinin eşine edepsizce karışabilen kişiliksiz kayın ve hiç bi zaman sizin eşiniz olduğunu idrak edemeyecek kocanız yüzünden sizin ve bebeğiniz psikolojisi bozulacaktır..

eşiniz ne diye başkalarını hayatınıza o kadar müdahil ediyor ki...yazık çok yazık.. kayınvalidenle evleri ayırma şansız yok mu???

Doktora gittim dün ve bebğimin kalbi atmıyor.Doktor salı gel atmazsa kürtaj olucaksın dedi.Suan hiçbiri umrumda değil :( Ne eşim ne ailesi.

Son düzenleme:
ne münasebet yaa hem kazanacağıım hem aynı evde kalıcam üstelik günah keçisi olacam sen sadece eşine söyleyerek bişey olmaz ailene durumunu anlat en başta o evden çık istemiyorsa da seni kabullenmek zorunda .. bu arada kayın kim yaaaa ne karışıyor sana çalışmana sen böyle sessiz kalırsan ilerde daha kötü şeylerde yaparlar ailene anlat durumunu çık git bi müddet allah aşkına yaaa seviyorum diye gururunuzla oynatmayın bu ne cahillik biraz kndinizi ezdirmeyin

ne münasebet yaa hem kazanacağıım hem aynı evde kalıcam üstelik günah keçisi olacam sen sadece eşine söyleyerek bişey olmaz ailene durumunu anlat en başta o evden çık istemiyorsa da seni kabullenmek zorunda .. bu arada kayın kim yaaaa ne karışıyor sana çalışmana sen böyle sessiz kalırsan ilerde daha kötü şeylerde yaparlar ailene anlat durumunu çık git bi müddet allah aşkına yaaa seviyorum diye gururunuzla oynatmayın bu ne cahillik biraz kndinizi ezdirmeyin

yaptığım şey cahillik değil sadece sabrediyorum doğru anı ve zamanı beklıyorum.Ya suan sağlıklı cvp veremiyorum söylediklerinize kusura bakmayın.

eğer bebeğin dilerim sağlıklıdır ama eğer yaşamıyorsa bi abla olarak tavsiyem derhal o adamdan boşan 2 3 çocukla kalmaktansa en azından adın evlendi ayrıldı olur bu da çok normal bişey.. bu adamla bir ömür geçmez tatlım üzülen sen olursun bi düşün çocuğunun kalbi durmuş demişin önemsememişler böyle bi aile hiç bi işe yaramaz.. o adamdan sana koca olmaz çocuğuna da baba olmaz daha 19 yaşındasın bi ömür böyle geçer mi yaaa böyle konuları okuyunca sinirim bozuluyorkendinizi bu kadar küçültmeyin lütfenn

yaptığım şey cahillik değil sadece sabrediyorum doğru anı ve zamanı beklıyorum.Ya suan sağlıklı cvp veremiyorum söylediklerinize kusura bakmayın.

tatlım bn sana demedim cahil kelimesini o kendini bilmeyen eşinin ailesine söyledim daha çok küçüksün yazık sana

Back
X