Çok kötüyüm :(

Ahh be kızımm bu yaşta ne vardıda evlendin sevdim aşıktım bana değer veriyordu deme sakın lütfen,erken yaşta yapılan evliliklerin sonu maalesaf bu oluyor..

Eşin kaç yaşında peki...

Eşinde sende çok gençsiniz, çok erken bir evlilik olmuş bence. Hem beraber yaşayıp hem çocuk yapmak daha da zor. Senin ailen ne durumda, bu durumu paylaşabileceğin sana destek olabilecek biri yok mu. Senin yatak odana ne hakla girer kayınvaliden. Yaşınızın çok küçük olması saygı sınırlarını kaldırmış sanırım. Durumu ailenizle paylaşın madem eşiniz anlayamıyor durumu, birinin anlatması gerek. Hem çalışacaksın hem hamilesin böyle ne kadar sürdürebilirsin ki

Bu yaşta niye evlendin filan diye sormayalım bence artık.
Açıklamış kızcağız.... Babası küçük yaşta vefat edince , psikopat abisinden kaçarken bu durumlar olmuş.
Olabilir hepimizin yapabileceği hatalar. Gerekli nedeni var.
Bir arkadaşımız demiş, doktorunla konuş böyle böyle desin. Evet bana da mantıklı geldi canım :)
Onun dışında ALLAH yardımcın olsun.​

Bu yaşta niye evlendin filan diye sormayalım bence artık.
Açıklamış kızcağız.... Babası küçük yaşta vefat edince , psikopat abisinden kaçarken bu durumlar olmuş.
Olabilir hepimizin yapabileceği hatalar. Gerekli nedeni var.
Bir arkadaşımız demiş, doktorunla konuş böyle böyle desin. Evet bana da mantıklı geldi canım :)
Onun dışında ALLAH yardımcın olsun.​

çok saol.Amin inşallh allah razı olsn

Ya dün gece odada ağlıyorum o ise annesyle odada kahkaha atıyor.:(

Kaynın kim? İşten çıkmana neden karışıyor? Eşin nerede bu konu konuşulurken?
Mesleğin nedir ? Kalifiye bir meslekte isen.. Devam et... Kariyer için...
Değilsen de bir taraftan iş aramanı öneririm.. Veyahut eğitim alabileceğin ücretsiz kurslar var, sonbaharda birine yazılabilir ve saatleri daha uygun olan bir işte çalışmaya başlayabilirsin sonradan.. Mesai saatlerin çok kötü...

Bu kadar hızlı bebek kararı neden aldığını da merak ediyorum. Çünkü kayınvaliden bebeğini bakmak isteyecek, eline bırakmayacak yüksek ihtimalle.. belki senin bakamayacağını bile düşünecek kadar despot olacaktır.. Kaldırabilecek misin?
Seni ayrı tutuyorum ama bazı bayan arkadaşlar boşanmaktan korktukları için hemen bebek yapmak isterler.. Hatta bu sayede herşeyin düzeleceğine inanırlar... Oysa çok daha kötüsü olur...

Sen ağlarken başka bir odada annesiyle gülüşen bir erkek çocuğunu boşamak fikri sana uzak geliyorsa da, haklısın.. eşindir...
O vakit, ona olan bu sevgine sığınıp, ondan gelen her şeyi kabul etmelisin.. Ta ki yaşın ilerleyip sinirsel depresyonlarla uğraşana kadar...

Bu vesileyle;
Bayan arkadaşlar,
Lütfen... Erken evlenmeyelim.. Hele bu devirde.... Okumaya.. Kariyere... Kendimize daha çok zaman...
Özgüvenimiz çeyizimiz olsun...

Selamlar,

Kaynın kim? İşten çıkmana neden karışıyor? Eşin nerede bu konu konuşulurken?
Mesleğin nedir ? Kalifiye bir meslekte isen.. Devam et... Kariyer için...
Değilsen de bir taraftan iş aramanı öneririm.. Veyahut eğitim alabileceğin ücretsiz kurslar var, sonbaharda birine yazılabilir ve saatleri daha uygun olan bir işte çalışmaya başlayabilirsin sonradan.. Mesai saatlerin çok kötü...

Bu kadar hızlı bebek kararı neden aldığını da merak ediyorum. Çünkü kayınvaliden bebeğini bakmak isteyecek, eline bırakmayacak yüksek ihtimalle.. belki senin bakamayacağını bile düşünecek kadar despot olacaktır.. Kaldırabilecek misin?
Seni ayrı tutuyorum ama bazı bayan arkadaşlar boşanmaktan korktukları için hemen bebek yapmak isterler.. Hatta bu sayede herşeyin düzeleceğine inanırlar... Oysa çok daha kötüsü olur...

Sen ağlarken başka bir odada annesiyle gülüşen bir erkek çocuğunu boşamak fikri sana uzak geliyorsa da, haklısın.. eşindir...
O vakit, ona olan bu sevgine sığınıp, ondan gelen her şeyi kabul etmelisin.. Ta ki yaşın ilerleyip sinirsel depresyonlarla uğraşana kadar...

Bu vesileyle;
Bayan arkadaşlar,
Lütfen... Erken evlenmeyelim.. Hele bu devirde.... Okumaya.. Kariyere... Kendimize daha çok zaman...
Özgüvenimiz çeyizimiz olsun...

Selamlar,

Çocuk gelişimi mezunuyum.İstediğim mesleği yapamıorum çünkü türban sorunu var.Bebek kararı almadığımı da söylemiştim.Birden oldu.Düşüncelerin içinse teşekkür ediyorum.

acilen o evden ayrılmanız lazım böyle bi imkanınız varsa hic oyalanmayın ama size bunları yapan kaynana ve anneci es gitmek istemez tabiki isiniz cok zor allah sabır versin esine ne desen seni anlamaz muhtemelen valla ailenle falan bi görüs en mantıklısı bu esin laftan anlamıyor kaynanan insanlıktan uzak böyle evlilik yürümez yürür ama seni köle olarak kullanırlar sende katlanmak zorunda kalırsın.bide bebek olmus allah yardımcınız olsun bebek dogmadan acilen kurtulmanın yolu bul o evden.

daha çok gençsin be güzelim böyle bir eşe çocuk yapmak akıl kar işi değil böyle bir aile böyle bir eş..... hamile kalıncaya kadar aklın neredeydi hiç mi bebeğime neolur bu evde demedin...ayrıca doğsun yha sonrası çok mu sağlıklı bir ortamda büyüyecek.... bebek aldırmalara hamile kadına yapılan zulmlere karşıyım ama birşey olursa Allah ım vardır bir bildiğin derim

Eşimden ayrılmak ıstenıyorum :( ya açık açık anlatıorum herşeyı ama anlamıyor.Onlar el mi seni kime savunucam diyor.Sen onları hala benımseyemedın dıyor.Ağladığımdada hep böyle ağlıcakmısın sen dıyor.(

peh onlar olan lafı sokacak haddinden fazla hayatına karısıp yara acacak sende benimseyeemi olcaksın oylemi kocana bu layık Eki Görüntüle 409299

bazı insanlar gerçekten iyilikten anlamıyolar herşeye hee demiceksin hakedene diceksin okurken gerçekten çok sinirlendim ezdirme kendini lütfen valla kayınvalidenide eşinide karşımda grsem sayıp sayıştırıcam o kadar sinirlendim rabbim yardımcın olsun inşallah eşininde gözü açılır

onları takmayıp kulak asmamaya çalışacaksın. mümkünse ağlama da dahil hiç bir tepki de bulunmamak. eğer ağlamak istiyorsan çık dışarı onlara belli etme. bir süre sonra baya bir üstüne gelecekler fakat senin tepki göstermediğini görünce artık birşey demezler.
her insanın karakteri farklı. ama kaynanan pek konuşulacak biri değil galiba. sonuçta 19 yaşında bir kızı evine gelin diye almış. senin isteklerin olduğunu anlamaz bu durumda. bence hamilelikte de pek sana destek olmayacak gibi. sen kendin için birşeyler yapmaya çalış.

sen 19 olduğuna göre eşin de daha çok genç olmalı.
onun aklı başına gelene kadar senin aklın başından gidecek haberin olsun.
aynı evde hayatın kabusa döner.
sakın ağlama.
zayıf ve güçsüz görünme.
eşine de minnet etme.
boşanmayı o göze alıyorsa, sen haydi haydi al.
bunu da ona hissettir.

hic bir sey diyemiyecem sunu yap bunu yap diye
ama evlenmemis kizlara tavsiyem okuyun mesleginiz olsun
evleneceginiz esinizinde meslegi olsun askindan ölsenizde bir ev olmasada
bir ev kiraliyacak geliri olsun erkekler kadinlardan gec olgunlasiyor onlar olgunlasana kadar kadin ayvayi yiyor
kizlar saniyoruz evlenince her sey bizim dedigimiz gibi olacak öyle deyil
annesiyle ne kadar yasadiysa sizlede okadar yasamaliki her dediginiz olsun 1 ayda 1 yilda olacak istedeyil yaniiii
zaman cok zaman gerek ondan sonra kim öle kim kalaaaaa hayattt

Erken evlenmissin evet te, artık neden? demek faydasız, olan oldu.
Bu erkekleri anlamıyorum ben, anne de olsa, haklıya haklı haksıza da haksız diyebilmeli insan, en azından dengeyi saglamaya calısmalı.
Kayınvalide nasıl gelip sana bagırır oda gelip haklı der, bide üstüne sen aglarken onlar kahkahalarla gülerler?
Madem sensiz yasayamam diyor, neden hic seni savunmuyor annesine karsı?
Ev üstüne ev olmaz derler cok dogru söylemisler..
Umarım degisir esin..
:ssz:

Çok sinir oldum eşinin ailesine, hem günde 11 saat çalışıyorsun, onların ev kredisine destek oluyorsun, üstelik hamilesin birde sende hizmet bekliyorlar. Eşin zaten tam sopalık, evliliğin sorumluluğunu idrak edememiş hala annesinin kanatlarının altına sığınan, karısını ezdiren biri. Daha koca olamamış baba nasıl olacak acaba. Kocan dururken kaynın ne karışır çalışmana? Sen de daha çocuk yaştasın. Neresinden tutayım bilemedim.

bu gençlerin cesaretine hayranım kaynana ile aynı evde oturmak ve böyle bi eşten çocuk yapmak daha çok çekeceksin malesef hiç kaçarı yok çevremdekiler hep aynı şeyleri yaşadı çünkü senin adına üzgünüm :((

19 yaşında evlilik... artı hamilesin?

hayır anlamıyorum ki çocuk için neden bu kadar acele edilir?

olmucak die mi korktunuz?

hem aynı ev hem hamilelik vallahi şaştım kaldım..

eşin daha koca olamamış acaba baba olur mu??

yanlış anlama cnm seni üzmek yada yargılamak istemem ama sen hataları fazlasıyla yapmışssın...

bunlarda o hataların sonucu oluyo az çok..

ayrıca kaynın kim ki sana işten çıktın die kızıyo öyle kaynın alnını karışlarım ben?? lafımın üstüne laf söyleyemez vallaaa??

lütfen kendini ezdirme dicem ama kaynan çocuğuda kullanır daha çok ezer seni..

ağlama hiç üzülme takma kimseyi..bırak naparlarsa yapsınlar şuan yapabilceğin tek şey bu???

Back
X