Kaynın kim? İşten çıkmana neden karışıyor? Eşin nerede bu konu konuşulurken?
Mesleğin nedir ? Kalifiye bir meslekte isen.. Devam et... Kariyer için...
Değilsen de bir taraftan iş aramanı öneririm.. Veyahut eğitim alabileceğin ücretsiz kurslar var, sonbaharda birine yazılabilir ve saatleri daha uygun olan bir işte çalışmaya başlayabilirsin sonradan.. Mesai saatlerin çok kötü...
Bu kadar hızlı bebek kararı neden aldığını da merak ediyorum. Çünkü kayınvaliden bebeğini bakmak isteyecek, eline bırakmayacak yüksek ihtimalle.. belki senin bakamayacağını bile düşünecek kadar despot olacaktır.. Kaldırabilecek misin?
Seni ayrı tutuyorum ama bazı bayan arkadaşlar boşanmaktan korktukları için hemen bebek yapmak isterler.. Hatta bu sayede herşeyin düzeleceğine inanırlar... Oysa çok daha kötüsü olur...
Sen ağlarken başka bir odada annesiyle gülüşen bir erkek çocuğunu boşamak fikri sana uzak geliyorsa da, haklısın.. eşindir...
O vakit, ona olan bu sevgine sığınıp, ondan gelen her şeyi kabul etmelisin.. Ta ki yaşın ilerleyip sinirsel depresyonlarla uğraşana kadar...
Bu vesileyle;
Bayan arkadaşlar,
Lütfen... Erken evlenmeyelim.. Hele bu devirde.... Okumaya.. Kariyere... Kendimize daha çok zaman...
Özgüvenimiz çeyizimiz olsun...
Selamlar,