• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum :((

esra2144

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba kizlar 4 yillik iliskim gorus farkliliklarindan bitti. 21 yasindayim bunu 4 yilda hic mi anlamadiniz demeyin. Elbette anladik ama iste birakamadik. Aslinda ikimiz aramizda asmistik bu konuyu. Ama isin icine aileler girince evlilik ve cocuk olursa daha zor olucagini ve cok yipranacagmizi dusunduk. Birde onun seneye yurtdisinda calismaya gitme durumu var ve orada ne kadar kalicagi belli degil. Bu fikir hep vardi aslinda ama yapamiyoduk.
Dun uzunca sure dusundukten sonra artik bu konuyu konusmamz gerektigini dusundum ve konustuk. Senin uzulmeni istemiyorum uzulmemen icin herseyi yaparim dedi. Ama ileride daha cok uzulucez dedi ve hersey daha zor olucak dedi. İkimizin aileside karsi cunku. Ben kabul ettiririm bi sekilde dedi ama hep bi sorun olucak dedi. Bende onun bu goruslerine katiliyorum.
Seni gormeden konusmadan yapamam diyo uzun bi sure beraberdik cok sk gorusuyoduk hep konusuyoduk. Senin hayatini etkilesin istemiyorum benim yuzumden aci cekmene dayanam diyo yine konusalim yine goruselim yavas yavas sende bende kendimizi buna hazirliyalim diyo. Bunlari konusurken karsilikli agliyoduk ikimizde. Sen istersen devam ederiz hersey istedigin gibi olsun ama isin icine aileler girince cok yipranicaz bunu sende biliyosun diyo. Senin geleceginle oynamak istemiyorum diyo.
Biraz karisik oldu ama kusurabakmayin. şu an hala mesajlassiyoruz konusuyotuz bu konuyu tuhag bi ruh hali icindeyim napmam gerektigini bilmiyorum. Sizden yorum istiyorum bu konu hakkinda neler dusunuyorsunuz tarafsiz dusunen fikirlere ihtiycim var :(((

Günaydın arkadaşım yaşın henüz genç hakkınızda hayırlısı olsun kaderinizde varsa olur şimdi olmazsa bile 10 yıl sonra yine olur eger birbirinizin kısmeti iseniz peki aileler neden istemiyor makul bir nedenleri varmı

Mezhep farki yuzunden istemiyorlar. Onlar kendi mezhebini cok uc noktada yasiyorlar bizde o sekilde ileride aileler girince cok problem olucagini dusunuyoruz ama kahroluyoruz ikimizde cok aci bi durum :(( nasil gecicek nasil olucak unutabilicekmiyim silebilicekmiyim bilmiyorum canim cok aciyo

Din konusu büyük çabalarla aşılabilecek bir sorun değil bana göre...Dediğiniz gibi uç noktalarda yaşıyorlarsa çok çok zor...Şu an sevdiğiniz onu kaybetmek istemediğiniz için olabilir yapabilirsiniz gibi geliyordur...Birbirinize olan saygı kaybolmadan bitirmeniz en doğrusu bence...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Din konusu büyük çabalarla aşılabilecek bir sorun değil bana göre...Dediğiniz gibi uç noktalarda yaşıyorlarsa çok çok zor...Şu an sevdiğiniz onu kaybetmek istemediğiniz için olabilir yapabilirsiniz gibi geliyordur...Birbirinize olan saygı kaybolmadan bitirmeniz en doğrusu bence...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Nasil asicam peki nasil gecicek bu aci :((

Mezhep farklılıklarını hiç sorun etmeden ; evliliğini tüm diğer evlilikler gibi yaşayan insanlar bu dünyada yok değil.

Eğer ikiniz arasında en ufak bir sorun teşkil etmiyorsa bu durum;

Sırf ailesinin baskısından dolayı bu kararı almışsa karşı taraf,

Bırakın o mesajlaşıp,yavaş yavaş keselim ilişkimizi teorisini ve yol verin gitsin.

Nasıl mı unutacaksınız?

Dört koca yılınızı geçirdiğiniz adamın dik bir duruş sergileyememesini,sizin göze aldıklarınızı alamamasını düşüneceksiniz o ve aşkınız(!) aklınıza geldikçe.

Son düzenleme:
Olamamasi daha bir cekici gelir bu senin icin daha zor tabi.Erkek tarafi cok dini butun ve sen rahat yetistiysen bu zor olabilir ama sen dini butun onlar biraz daha relax ise sonucta onlarin suan istememesi normal ama sen sonucta kendi dinini yasayabilirsin kimse biraey diyemez.Cocuklarini yetistirme konusunda herkes kendi kulturunu dayatmaya calirsa yine sorun cikar.Herseyi dusunmek zorundasin evlilik cok baska birsey askla devam edebilen birsey degil cunku zamanla herkes siradanlasiyor iyi sevmek, vakit gecirebilmek ve saygi ile yuruyebiliyor.

Mezhep farklılıklarını hiç sorun etmeden ; evliliğini yüm diğer evlilikler gibi yaşayan insanlar bu dünyada yok değil.

Eğer ikiniz arasında en ufak bir sorun teşkil etmiyorsa bu durum;

Sırf ailesinin baskısından dolayı bu kararı almışsa karşı taraf,

Bırakın o mesajlaşıp,yavaş yavaş keselim ilişkimizi teorisini ve yol verin gitsin.

Nasıl mı unutacaksınız?

Dört koca yılınızı geçirdiğiniz adamın dik bir duruş sergileyememesini,sizin göze aldıklarınızı alamamasını düşüneceksiniz o ve aşkınız(!) aklınıza geldikçe.
Ben seninle cikarim bu yola hic bi zamanda tereddut etmem ama bn degil etraftak insanlar aileler surekli sorun cikaracak biseyler soyluycekler bunun olma olasiligi cok yuksek buda zamanla tuketebilir bizi ve o zaman ayrilik noktasina gelirsek kendimi hic bi zaman affetmem keske once dusunseydik dersek affedemem kendimi ve boyle bi ihtimal varkende senin gelecegini karartamam diyor:((

Ben seninle cikarim bu yola hic bi zamanda tereddut etmem ama bn degil etraftak insanlar aileler surekli sorun cikaracak biseyler soyluycekler bunun olma olasiligi cok yuksek buda zamanla tuketebilir bizi ve o zaman ayrilik noktasina gelirsek kendimi hic bi zaman affetmem keske once dusunseydik dersek affedemem kendimi ve boyle bi ihtimal varkende senin gelecegini karartamam diyor:((

Çıksın madem görelim...

Neyse;

Madem geleceğinizi karartmamak için aşkından feregat ediyormuş , bence hiç görüşmeyin.

Bıçak gibi kestirip atın bu ilişkiyi.

Diğer türlüsü daha acı verici bence.

İlk kararı o vermiş , şimdi de siz alın karşınıza '' arama beni , bittiyse tamamen bitsin '' deyin bence .

iki tarafta uç nktada ya$iyorsa meshebini çok zorr
arada o kadar çok fark varkii ,evlenseniz bile yurumesi zor
bi taraf uç nokta olmasa idi idare ederdiniz

mesela kp babanin dibine kadar içinde oldugu ya$am tarzina atip tutarsa , napacaksin?
susacakmisin ? yok oyle deil boyle mi diyeceksin ( bunu desen de adamin fikri degi$mez tabiki ) bu basit bi ornek
e$iyin aylesinde yemek yemiycekmisi, yada e$in seninle aylende yemiycekmi

sadece ogullariyla evlenmiyoruz bence ayleylede evleniyoruz
hangi taraf hangi meshep bilemem ama çocuklarda oyle yeti$tirilir genelde ..

ikinizden birinin gusul abdesti almamak istemesini oteki taraf kaldirabilirmi sence ?

iki tarafta uç nktada ya$iyorsa meshebini çok zorr
arada o kadar çok fark varkii ,evlenseniz bile yurumesi zor
bi taraf uç nokta olmasa idi idare ederdiniz

mesela kp babanin dibine kadar içinde oldugu ya$am tarzina atip tutarsa , napacaksin?
susacakmisin ? yok oyle deil boyle mi diyeceksin ( bunu desen de adamin fikri degi$mez tabiki ) bu basit bi ornek
e$iyin aylesinde yemek yemiycekmisi, yada e$in seninle aylende yemiycekmi

sadece ogullariyla evlenmiyoruz bence ayleylede evleniyoruz
hangi taraf hangi meshep bilemem ama çocuklarda oyle yeti$tirilir genelde ..

ikinizden birinin gusul abdesti almamak istemesini oteki taraf kaldirabilirmi sence ?
Haklisiniz cok sorunlar olabilicegini bende goruyorum ama ikimiz icinde cok zor ayrilik nasil asicaz bunu bilmiyorum 4 yil boyunca o kadar iyiydik ki kendi aramizda hic sorunumuz yoktu. Birbirimizi kirmadik saygisizlik yapmadik hic suan o kadar zor geliyo ki ayrilik fikri kalbim durucakmis gbi hissediyorum:((

bence aileler yüzünden bitirmeyin sen onunla yasiyacaksin ailesiyle degilll biliyorum cok zor bir durum ama benim fikrim bu nasilsan öyle kal seni kabul eden böyle etsin

Evet insanın ailesi cok önemli cok değerli yeri asla dolduramaz fakat insanın eşi, hayat arkadaşı daha da önemli. Bir ömür beraber yasiycak olan sizsiniz. Bence eğer sevdiğiniz adamın dogru kisi olduguna eminseniz gayet kendinden emin bi sekilde ezilip buzulmeden ailenizin karşısına geçin ve ben su adamı seviyorum mezhebi de su ama hic önemsemiyorum lütfen saçma sapan tepkiler vermeyin çünku ondan asla vazgeçmem deyin. Bakın benim Abi'm (amcamin oglu) Alevi bi kızı sevdi. Amcam elinden su bile icmem dedi. Abi'm de peki baba içmezsin olur biter dedi. Yani tutupta yok babacim onlar Alevi ama soyle boyle demedi, sanki ortada bir suc varmışta onu temize çıkarmaya çalışıyormuş gibi davranmadı. Amcam köpurdu yengem ayilip bayıldı ama sonra hic kimse evladından vazgecemeyecegi icin kabul ettiler mecburen ve simdi de cok mutlular, ailelerde genclerde. Bence siz siz olun su dünyada kendi kararinizla seçtiğiniz es adayınızdan, kendi kararinizla secemediginiz aileniz icin vazgeçmeyin. Ama eğer sevdiğiniz adamın dogu adam oldugundan eminseniz. Yoksa şüpheleriniz varsa ailenizi üzmeyin bosuna. Gercekten es cok önemli. Kocanın güldürdügunu kimse aglatamaz, kocanın aglattigini da kimse gulduremez lafı cok dogru.

Fakat aynı şeyi karşı tarafta yapmalı gerekirse o da ailesini karşısına almalı dik durmalı seninle evlenecegini söylerken. Yoksa tek taraflı olmaz

Merhaba kizlar 4 yillik iliskim gorus farkliliklarindan bitti. 21 yasindayim bunu 4 yilda hic mi anlamadiniz demeyin. Elbette anladik ama iste birakamadik. Aslinda ikimiz aramizda asmistik bu konuyu. Ama isin icine aileler girince evlilik ve cocuk olursa daha zor olucagini ve cok yipranacagmizi dusunduk. Birde onun seneye yurtdisinda calismaya gitme durumu var ve orada ne kadar kalicagi belli degil. Bu fikir hep vardi aslinda ama yapamiyoduk.
Dun uzunca sure dusundukten sonra artik bu konuyu konusmamz gerektigini dusundum ve konustuk. Senin uzulmeni istemiyorum uzulmemen icin herseyi yaparim dedi. Ama ileride daha cok uzulucez dedi ve hersey daha zor olucak dedi. İkimizin aileside karsi cunku. Ben kabul ettiririm bi sekilde dedi ama hep bi sorun olucak dedi. Bende onun bu goruslerine katiliyorum.
Seni gormeden konusmadan yapamam diyo uzun bi sure beraberdik cok sk gorusuyoduk hep konusuyoduk. Senin hayatini etkilesin istemiyorum benim yuzumden aci cekmene dayanam diyo yine konusalim yine goruselim yavas yavas sende bende kendimizi buna hazirliyalim diyo. Bunlari konusurken karsilikli agliyoduk ikimizde. Sen istersen devam ederiz hersey istedigin gibi olsun ama isin icine aileler girince cok yipranicaz bunu sende biliyosun diyo. Senin geleceginle oynamak istemiyorum diyo.
Biraz karisik oldu ama kusurabakmayin. şu an hala mesajlassiyoruz konusuyotuz bu konuyu tuhag bi ruh hali icindeyim napmam gerektigini bilmiyorum. Sizden yorum istiyorum bu konu hakkinda neler dusunuyorsunuz tarafsiz dusunen fikirlere ihtiycim var :(((

Mezhep farki yuzunden istemiyorlar. Onlar kendi mezhebini cok uc noktada yasiyorlar bizde o sekilde ileride aileler girince cok problem olucagini dusunuyoruz ama kahroluyoruz ikimizde cok aci bi durum :(( nasil gecicek nasil olucak unutabilicekmiyim silebilicekmiyim bilmiyorum canim cok aciyo

hayatınızı başkaları ne der diye yaşarsanız bitmişsiniz, zaten sizi mezhepleriniz yüzünden yargılayacak insanlar hayatınızda hiç olmasın daha iyi
kusura bakma ama ben sevgilinin seni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum, bence gelecek hayallerinde sen yoksun hepsi bu
ama çocuk yinede dürüst, evlilik arifesindede gerçek yüzünü gösterebilirdi
16 yaşlarında beraber olmaya başladınız galiba bence eş seçimi için çok küçük bir yaş
daha 21 yaşındasın daha ne insanlar çıkar karşına, bence gözyaşlarını sil, bunları sorgulamaktan vazgeç, sevgilini kes at hayatından ve hayatını dolu dolu yaşamaya başla
geçmiş artık bi anı artık, şuana ve geleceğe bakmalısın

Back
X