​Kim size özel mesaj attı
xxderinxx atti canim mesaji
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​Kim size özel mesaj attı
Senin aileden mi karşı evlilige arkadaşım benim çevremde farkı mezheplerden evlilik yapanlar senin tabirinle çok uç noktalardan dı her iki kesimde belkide bize öyle gözükmüştü ama evlilik yapanların aileleri hiç sorun etmedi hepsinin de şimdi çoluk çocugu var mutlu mesut yaşıyorlarMezhep farkliligi bnm icinde cok problem degil ama iki ailede birbirine cok zit cnku cok uc noktada yasaniyo ikisi icinde hersey biz mi yanlis bakiyoruz bu asilanilir bi problem mi gercekten( deneyimli arkadaslar vardir biseyler soyleyin lutfen ilerde problem cikmz mi cocuk oldgnda aileler oldgnda ikimizde yipranmazmiyiz bnm suan etrafimda gordugum ve anladigim sey her evlilikte ask bitiyo zamanla o zamanda sorunlar farkliliklar patlak veriyo kizlar ozellikle evli olanlar bu gercekten boyle mi degil mi yoksa
(
Senin aileden mi karşı evlilige arkadaşım benim çevremde farkı mezheplerden evlilik yapanlar senin tabirinle çok uç noktalardan dı her iki kesimde belkide bize öyle gözükmüştü ama evlilik yapanların aileleri hiç sorun etmedi hepsinin de şimdi çoluk çocugu var mutlu mesut yaşıyorlar
4 yıldır birliktesiniz... Peki ilişkiye başlamadan önce hiç hesaplamadımı bunları?
İnsan düşünür belki ileride evlenme durumuna geliriz nedir ne değildir vs vs...
Şimdi geçmiş karşına " seni üzmek istemiyorum" diyor. Başlangıçta bunu düşünebilirdi oysaki değil mi?
Bu bir ayrılık bahanesi...
Mezhep farklılıkları çoğu zaman sorundur ama bu ondan değil.
Seni iyi oldugunu gormem lazim yoksa yasayamam ben diyo bi anda kestirip atmak yerine beraber zamanla buna hazirlayalim kendimizi. Bi anda olursa daha kotu olur diyor bu mantikli bisey mi sizce
İnsan bazen her şeyi bilse bile bir takım şeyleri hesaplayamıyor ve her şeyin üstüsinden gelebileceğini sanıyor ben angel...
Yeter ki onunla olayım, o olsun diyorsun da başka bir şey düşünmüyorsun işte...
Sonra bir bakmışsın yıllar geçivermiş..
Insan ınsandır elbette ınan ben bole bır ayrım hıc yapmadımMerhaba kizlar 4 yillik iliskim gorus farkliliklarindan bitti. 21 yasindayim bunu 4 yilda hic mi anlamadiniz demeyin. Elbette anladik ama iste birakamadik. Aslinda ikimiz aramizda asmistik bu konuyu. Ama isin icine aileler girince evlilik ve cocuk olursa daha zor olucagini ve cok yipranacagmizi dusunduk. Birde onun seneye yurtdisinda calismaya gitme durumu var ve orada ne kadar kalicagi belli degil. Bu fikir hep vardi aslinda ama yapamiyoduk.
Dun uzunca sure dusundukten sonra artik bu konuyu konusmamz gerektigini dusundum ve konustuk. Senin uzulmeni istemiyorum uzulmemen icin herseyi yaparim dedi. Ama ileride daha cok uzulucez dedi ve hersey daha zor olucak dedi. İkimizin aileside karsi cunku. Ben kabul ettiririm bi sekilde dedi ama hep bi sorun olucak dedi. Bende onun bu goruslerine katiliyorum.
Seni gormeden konusmadan yapamam diyo uzun bi sure beraberdik cok sk gorusuyoduk hep konusuyoduk. Senin hayatini etkilesin istemiyorum benim yuzumden aci cekmene dayanam diyo yine konusalim yine goruselim yavas yavas sende bende kendimizi buna hazirliyalim diyo. Bunlari konusurken karsilikli agliyoduk ikimizde. Sen istersen devam ederiz hersey istedigin gibi olsun ama isin icine aileler girince cok yipranicaz bunu sende biliyosun diyo. Senin geleceginle oynamak istemiyorum diyo.
Biraz karisik oldu ama kusurabakmayin. şu an hala mesajlassiyoruz konusuyotuz bu konuyu tuhag bi ruh hali icindeyim napmam gerektigini bilmiyorum. Sizden yorum istiyorum bu konu hakkinda neler dusunuyorsunuz tarafsiz dusunen fikirlere ihtiycim var((