• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum :((

ahh canım benim şimdi çok acı çekiyor olabilirsin ama emin ol unutucaksın,
bunu çok net söylüyorum çünkü yaşın çok genç, yeni ortamlara gir,kendini eve hapsetme,
bir aktivite bul kendine, arkadaşlarınla çık dolaş zamanla başkalarının ilgisini,tekliflerini almaya başlarsın
hemen başka bir ilişkiye başlama çünkü yanlış yapıp daha çok üzülebilrsin,ama gerçekten kalbini çarptıracak birisi olursa onu hayatına almalısın,
bir bakmışsın ki diğer ilişkin senin aklında bir hayal olarak kalmış, hatırlıyorsun ama acı vermiyor....

Bence sevdiğin adam senin kadar sevmiyo seni :(( yoksa nolursa olsun bi insan bunu teklif etmez. Yani yurtdışına çıkacaksa çıkmasın ama mecbursa evlenin beraber gidin yasınız kucuk değil

ahh canım benim şimdi çok acı çekiyor olabilirsin ama emin ol unutucaksın,
bunu çok net söylüyorum çünkü yaşın çok genç, yeni ortamlara gir,kendini eve hapsetme,
bir aktivite bul kendine, arkadaşlarınla çık dolaş zamanla başkalarının ilgisini,tekliflerini almaya başlarsın
hemen başka bir ilişkiye başlama çünkü yanlış yapıp daha çok üzülebilrsin,ama gerçekten kalbini çarptıracak birisi olursa onu hayatına almalısın,
bir bakmışsın ki diğer ilişkin senin aklında bir hayal olarak kalmış, hatırlıyorsun ama acı vermiyor....

Gercekten boyle olucak mi bu cok umut verdi bana hergun aglayarak uyuyup aglayarak uyanicakmisim gbi hissediyorum kendimi:((

mezhep farkı gerçekten sorun oluyor bir arkadaşım vardı onlarda farklı mezheplerdendi 3 yıllık ilişkilerini bu yüzden bitirdiler. ailelerde sorun etmişti evlenirseler nasıl olacak cocukları olursa hangi mezhep'e göre yetişecek falan diye. sonra ayrıldılar birbirlerini çok seviyorlardı ama ayrıldılar..

Biliyorum 4 yıl az değil ama zamanla alışırsın canım.. Birde yavaş yavaş ayrılmak diye birşey yok oturup ilk baş arkadaş olarak görüşüp, sonra daha seyrek görüşüp daha sonrada ayrılacak mısınız? bence bu daha zor ayrılacağınızı bile bile görüşmek..

mezhep farkı gerçekten sorun oluyor bir arkadaşım vardı onlarda farklı mezheplerdendi 3 yıllık ilişkilerini bu yüzden bitirdiler. ailelerde sorun etmişti evlenirseler nasıl olacak cocukları olursa hangi mezhep'e göre yetişecek falan diye. sonra ayrıldılar birbirlerini çok seviyorlardı ama ayrıldılar..

Biliyorum 4 yıl az değil ama zamanla alışırsın canım.. Birde yavaş yavaş ayrılmak diye birşey yok oturup ilk baş arkadaş olarak görüşüp, sonra daha seyrek görüşüp daha sonrada ayrılacak mısınız? bence bu daha zor ayrılacağınızı bile bile görüşmek..

Yavas yavas en azindan aliskanliklarimzdan vazgeceriz diyo. Bi anda yok olursan sen dayanamam ben olurum seni gormem lazim iyi oldgnu gormem lazim diyo hic bisey bilmiyorum suan:(((

Yavas yavas en azindan aliskanliklarimzdan vazgeceriz diyo. Bi anda yok olursan sen dayanamam ben olurum seni gormem lazim iyi oldgnu gormem lazim diyo hic bisey bilmiyorum suan:(((

İnan öyle daha kötü olur canım.. direkt ayrılın hediyeleri vs. onla ilgili herseyi kaldır.. kimse kimsenin yokluğu ile ölmez merak etme..

Gercekten boyle olucak mi bu cok umut verdi bana hergun aglayarak uyuyup aglayarak uyanicakmisim gbi hissediyorum kendimi:((

inan bana,gerçekten böyle güzel olacak çünkü bunları yaşayan tek sen değilsin şu an ağlaman çok normal,
acını sonuna kadar yaşa ama abartma olur mu?
sana yardımcı olmaya çalışan ailene,arkadaşlarına yüz çevirme,onlarla vakit geçir,hayattan kopma...
ilerde daha büyük sorunlar yaşayacağınızı öngörerek ayrılmayı seçmişsiniz,aslında yaptığın çok cesurca bir hareket,
ayrılık kararı senin ne kadar güçlü bir kız olduğunu gösteriyor, bir seçim yapmışsın ve bunun arkasında dur,
sen olumlu düşün ki hayatta sana güzellikler versin, aşka sevgiye, huzurlu günlere açık ol,hedeflerin olsun onlara ulaşmaya çalış...
unutma sen değerlisin ve mutlu olacaksın:)

bencede kesinliklikle bu işler yavaş yavaş olmaz onsuz yaşayamam dediğin birini bile unutuyo insan zamanla evet ilk başlarda çok acı veriyo ama unutuyo... İnsan sadece sevdiğiyle evlenmiyo evlendiği zaman ailesiylede evlenmiş oluyo bunları göz önüne almalısın sonradan pişman olucağına acı çekeceğine şimdiden acı çek kesinlikle daha iyi.

ayrıca yavaş yavaş ayrılma diye birşey yoktur, bu sizi daha çok yıpratır,
iki arada bir derede kalırsın,geçmişten kopmadıkça ileriye bakamazsın.

ayrıca yavaş yavaş ayrılma diye birşey yoktur, bu sizi daha çok yıpratır,
iki arada bir derede kalırsın,geçmişten kopmadıkça ileriye bakamazsın.

öyle birşey yok canım,ayrılık bu başka ne olacaktı, bir tarafın güçlü olup kesin görüşmeme kararını vermesi lazım,
sen bence onunla konuş ve bu son görüşmemiz olsun de, yavaş yavaş ayrılmak bana daha çok acı veriyor de,
facee'den sil, telefon numaranı değiştir görüşmemeniz için herşeyi yap ve ona mutluluklar dile.

öyle birşey yok canım,ayrılık bu başka ne olacaktı, bir tarafın güçlü olup kesin görüşmeme kararını vermesi lazım,
sen bence onunla konuş ve bu son görüşmemiz olsun de, yavaş yavaş ayrılmak bana daha çok acı veriyor de,
facee'den sil, telefon numaranı değiştir görüşmemeniz için herşeyi yap ve ona mutluluklar dile.

Boyle cok zor olucak gbi geliyo cok uzuluyorum cunku suan onunla konusmak bana iyi geliyo:(( hepcanim aciycakmis gbi geliyo bisey yemiyorum midem bulaniyo uzuntuden kisacasi kendimde degilim :((

Boyle cok zor olucak gbi geliyo cok uzuluyorum cunku suan onunla konusmak bana iyi geliyo:(( hepcanim aciycakmis gbi geliyo bisey yemiyorum midem bulaniyo uzuntuden kisacasi kendimde degilim :((

tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu ama sen dediğim gibi yaparsan güçlü olan taraf sen olursun,
ve bu olay senin kişilik gelişimin açısından da sana çok faydalı olacak,herşeyi atlattığında kendini büyük bir işin altından başarıyla kalkmışsın gibi hissedeceksin ve özgüvenin yerine gelecek,bundan sonra olaylara yaklaşımın daha farklı olacak, kırılganlığın azalacak,cesur olacaksın,çok güzel bir söz vardır:
''beni öldürmeyen acı güçlendirir'' diye,sende bu sözü unutma,kimse ayrılık acısından ölmez tam tersine güçlenir.
ben çıkıyorum kendine iyi bak ve bu uzatmalı ayrılığa bir son ver.

gerçekten sevmiş olsaydınız vız gelir tırıs giderdi
benımde sevgilimle mezhebim farklı ama 3.5 yıldır birlikteyiz

aileleri de sallamıyoruz

ben kız olmama ragmen bu farkı sorun etmezken onun ailesinden birtakım imalar gördüm ama umrumda değil

hakkından gelirim ben.benım ailemden kimse de ağzını açıp birşey söylemez söyleselerdi de cevaplarını alırlardı

tabi senle aramızda 3 yaş var fakat bu 3 yılda insan daha değişik düşünüyor.

Sevgilinizle sorun mezhep farklılıgı demek konu sahibi arkadaşım benim çevremde komşularım ve akrabalarım arasında farklı mezheplerden evlilik yapan bir sürü insan var hepside gayet mutlu huzurlu hiç bir sorunları yok demekki siz birbirinize evlenecek kadar aşık degilsiniz ben onu anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun yinede

Ozel mesaj atmssiniz ama mesaj sayim yetmiyor :(( sizin icin sknti degilse ozelden bana mail adresinizi verebilirmisiniz mail atim size fikir almaya ihtiyacm var cnku

Sevgilinizle sorun mezhep farklılıgı demek konu sahibi arkadaşım benim çevremde komşularım ve akrabalarım arasında farklı mezheplerden evlilik yapan bir sürü insan var hepside gayet mutlu huzurlu hiç bir sorunları yok demekki siz birbirinize evlenecek kadar aşık degilsiniz ben onu anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun yinede

Mezhep farkliligi bnm icinde cok problem degil ama iki ailede birbirine cok zit cnku cok uc noktada yasaniyo ikisi icinde hersey biz mi yanlis bakiyoruz bu asilanilir bi problem mi gercekten :(( deneyimli arkadaslar vardir biseyler soyleyin lutfen ilerde problem cikmz mi cocuk oldgnda aileler oldgnda ikimizde yipranmazmiyiz bnm suan etrafimda gordugum ve anladigim sey her evlilikte ask bitiyo zamanla o zamanda sorunlar farkliliklar patlak veriyo kizlar ozellikle evli olanlar bu gercekten boyle mi degil mi yoksa:((

​Kim size özel mesaj attı

Back
X