Çok kötüyüm :(

N0ra

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
72
7
18
Kocaeli
Merhaba ben yeni üyeyim.. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Eğer yanlış ise affola..
Benim sıkıntım şu çok sevdik çok zor şeyler yaşadık atlattık. 22 yaşındayım oda öyle..
ve birden ne olduğuysa iyiyken harikayız ama kötüyken tam kötü oluyor. Çok kırıyor beni.. Telefonları suratıma kapatıyor. Bu son günlerde hep böyle. Çok sıkıyormuşum yalan sevgimden yapıyorum ilgi bekliyorum çalışıyor yoruluyor evet ama 2 dk bile olsa vakit ayırınca 20 saat konuşuyor gibi ilgi verse artar bile bana.. Anlamıyor.. Ayrıldı benden koç erkeği, kendisi çok seviyor ağlıyo bile ama olmuyo işte diyo.. Bi anlık sinirle ayrılıyor ben böyleyim sıkma etme oluyo.. İnanın çıkmazdayım yardım edin ne yapayım çok seviyorum ağla ağla canım çıkıyo.. Bi kaç saat önce ayrıldık. Açıkçası okutulduğunu düşünüyorum bir anda değişti gibi.. Bana ağır kelimeler etti daha doğrusu işte insan olan laftan anlar vs çocuk gibi azarladı.. Çok ağrıma gidiyo ağlıyorum.. Ve kendisi hep der ben üzülceğimi bile bile atar yapıyorum ama 1 gün geçiyoo ölüyorum diyo. napiyim şimdi nasıl affedeym 2 yıllık ilişkimiz var en uzun ayrılığımız 3 4 gündür. Şimdi vazmıgeçeyim emeklerime üzülüyorum dediklerine üzülüyorum..
sizce döner mi lütfen bir şeyler diyin :'( teşekkürler uzun oldu hakkınızı helal edin

bugün affetsen yarın yine ben gidiyorum diyebilecek biri gibi geldi bana..hadi şimdi tamam da yarın öbürgün evlendiğinizde de bunu yapsa o zaman ne olacak..kendini uzaklaştırmaya çalış derim ben her ne kadar zor olacak olsa da

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Geri döndü diyelim hemen kollarini acacak misin?
Bak canim, Koç burcu erkeği çok zordur ama bir o kadar da kolaydir. Benim eşim de koç ve ben bekarken asla asla koclarla anlasamazdim, cok buyuk konusmusum ki karşıma geldi ama iyiki de geldi
Sen bir sey demeden durup dururken asla sinirlenmezler. Aşırı sabirlidirlar, bam tellerine basmadigin sürece asla seni kirmazlar. Ha kirdilar mi da tam kirarlar.
Zaten kim hakarete ugradiginda falan ses etmez ki? O yüzden karsilikli anlayış çok önemli. Seven insan tartissa bile saygiyla tartışır bence. Kavgaya, hakarete hic gerek yok.

Hakikaten, ne için tartismistiniz?

Koç erkeği kadar çabuk sinirlenen biri var mıdır şu hayatta acaba?Eşim koç burcu siniri saman alevi gibidir ama.Allah kolaylık versin bu adamlar önemsenmediğini anlayınca düzeliyorlar biraz.

kesinlikle yol yakınken ayrıl ne kadar sevsen bile. Çünkü bu gelgitler ömür boyu devam eder. Ömür boyu böyle küs barış karmaşık bi hayat yaşamak istemiyorsan bu ilişkiyi bitir.

Huylu huyyundan vazgeçmez.Sonrasında pişman olursun baştan biliyorumdum bu huylarını nasıl böyle bir yalnış yaptım diye.

Bence anlatmadığınız eksik bişiler var gibi geldi , koç burcu özgürlüğüne düşkün ayrıca evinede düşkündür , belki siz ona istediği şekilde karşılık verememişsinizdir olamaz mı ?

Geri donsede ayrilicaksiniz ..
Öncelikle sana saygili olmasini bilsin.

aynı durumu ben 5 yıl çektim. bi insan yedisinde neyse yetmişindede o sakın değişir diye düşünme. sen ona o rahatlığı vermişsin.her geldiğinde kabul etmişsin. sonunda bu ilişkiyi bitirende onun bu tavırları olacak zaten. kendi karekterinden sakın taviz verme değişiyosa o değişsin sonra çok pişman olursun

Dönse ne olur kardeşim?
Karşınızdaki insan önce içindeki çocuğu büyütsün.
Ne bu böyle çocuk gibi...

Bütün sorun koç erkeği olmasında kızkardeşim, oğlak erkeğine yönel bence. O zaman bu sorunların hiçbiri yaşanmayacak bak. =(
-bir koç kadını bildirdi-
Koçların damarına bastılar mı yandılar koç kardeşim

Koçların damarına bastılar mı yandılar koç kardeşim

İşte sorun da o zaten, hep koç olmasından.. Koç olmasaydı arkadaşımızın dörtlük dörtlük bir ilişkisi olacaktı.
asdfg.
Ama koç kadınlarına iyi davranın yea, sonra foruma gelip "üzdüülerr " diye çemkiriyoruz. =(

Kim okutucak allaaasen ya, adam seninle yapamıyorsa okutulduğunu değil seni istemediğini düşünmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…