Merhaba ben yeni üyeyim.. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Eğer yanlış ise affola..
Benim sıkıntım şu çok sevdik çok zor şeyler yaşadık atlattık. 22 yaşındayım oda öyle..
ve birden ne olduğuysa iyiyken harikayız ama kötüyken tam kötü oluyor. Çok kırıyor beni.. Telefonları suratıma kapatıyor. Bu son günlerde hep böyle. Çok sıkıyormuşum yalan sevgimden yapıyorum ilgi bekliyorum çalışıyor yoruluyor evet ama 2 dk bile olsa vakit ayırınca 20 saat konuşuyor gibi ilgi verse artar bile bana.. Anlamıyor.. Ayrıldı benden koç erkeği, kendisi çok seviyor ağlıyo bile ama olmuyo işte diyo.. Bi anlık sinirle ayrılıyor ben böyleyim sıkma etme oluyo.. İnanın çıkmazdayım yardım edin ne yapayım çok seviyorum ağla ağla canım çıkıyo.. Bi kaç saat önce ayrıldık. Açıkçası okutulduğunu düşünüyorum bir anda değişti gibi.. Bana ağır kelimeler etti daha doğrusu işte insan olan laftan anlar vs çocuk gibi azarladı.. Çok ağrıma gidiyo ağlıyorum.. Ve kendisi hep der ben üzülceğimi bile bile atar yapıyorum ama 1 gün geçiyoo ölüyorum diyo. napiyim şimdi nasıl affedeym 2 yıllık ilişkimiz var en uzun ayrılığımız 3 4 gündür. Şimdi vazmıgeçeyim
emeklerime üzülüyorum dediklerine üzülüyorum..
sizce döner mi lütfen bir şeyler diyin
:'( teşekkürler uzun oldu hakkınızı helal edin