Çok kötüyüm :(

Kim okutucak allaaasen ya, adam seninle yapamıyorsa okutulduğunu değil seni istemediğini düşünmen lazım.
Annesi biraz tuhaf samimiyetine guvenemiyorum. O sebeple oyle dusundum. 1bck saatlik mesafe var aramızda farklı sehirdeyiz annesi ilk zamanlarda hic istemedi.... ama haklısınız ben birazcık kuruntu yaptım. Belkide degildir pis gunahları boyunlarına

Evet tam sorun bu zaten ozgurlugu. Sıkıyorum ona gore onu... ama sevgimden yapıyorum. Bende yay burcuyummm.. yukselenim akrep. Bide soyle bir durum var seviyo guveniyorum ama bos bırakınca da aklı baska seye kaycak vs korkuyorum

Evet tam sorun bu zaten ozgurlugu. Sıkıyorum ona gore onu... ama sevgimden yapıyorum. Bende yay burcuyummm.. yukselenim akrep. Bide soyle bir durum var seviyo guveniyorum ama bos bırakınca da aklı baska seye kaycak vs korkuyorum
Bende koç kadınıyım , nişanlımla bizimde böyle bir sorunumuz var , ben özgürlükçüyüm ve nişanlıma çok düşkünüm. O da beni çok sevdiği için üzerime çok düşüyor ve bende en kırıcı sözü söylüyorum , damarıma bastığı için onunla konuşmuyorum vs... Koçlarda duygusallıktan daha çok mantıkçılık öne gerçer, senin ona karşı olan mantıksız duygusallığın onu bunaltıyordr ve sırf bu yüzden soğur senden. Bence o kadar gitme üstüne , güzel dil ile konuş baskıyı hissetmesin üzerinde o zaman o da sana karşılığını verir.

Sürekli aynı şey oluyorsa ne zamana kadar ittireceksin ki bu ilişkiyi?

ilişkisini yalama etmiş bir adama ne kadar güvenirsin ki,evlensen her kavga da anannın evine postalayacak belliki öylesi daha mı iyi.

Arkadaslar aradı bu sabah beni bir anlık
Allah razı olsun. Cok guzel anlattın. Ama sob 5 6 aydır boyle ilk 1bck sene cok duskundu. Sevmıyomu artık desem sanmıyorum cunku aglıyoda.. ama lutfen bana bıraz daha bahsedermısın neler yapmalıyım neler yapmamalıyım..

Sen kendini biraz geri çek.
Şuan seni elinde olarak görüyor.
Yani zaten bir küs bir barış bir ilişki olduğu için zaten barışırız amaan diyor büyük ihtimal.
Ona seni kaybedebileceğini hissettir..

merhaba bence unutun simdi boyle yapiyorsa kim bilir evlenseniz ne yapar.gencsiniz hayatta karsiniza cok daha iyileri cika bilirt.

kesinlikle .

Bu ne boyle cocuk gibi..
Ne kadar ask sevgi vs olsa zirt pirt ayrilan adamdan hayir gelmez.. Yalama olmus resmen..
Yarin oburgun yari yolda birakir bu sizi demedi demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…