çok kötüyüm

seytan sagdan yaklasiyor ve kaybetme korkusu veriyor sana.. boyle boyle karanliklara suruklemek istiyor.. bir de ruyalar bilincaltimizi yansitabilir bazen, cok korktugundan ruyalarinda oyle goruyor olabilirsin.. ben de yasadim anlattiklarini, cok zordu, kalbim sıkısırdı.. ama bu donem senin icin guzelliklere gebe olabilir.. sancisiz dogum olmaz.. Allah a sigin ve manevi seylerle mesgul ol.. bir de inancli bi psikologdan yardim almani oneririm.. ilk zamanlar gecmez korkun ama zamanla insaAllah ferahlarsin..
inşallah biran önce geçerrr

ben ölüm görmedim çok şükür daha farklı şeyler benmde normalde hislerim kuvvetlidir oyüzdn çok korkuyorum zaten
çok sağol allahım sevdiklerimize uzun ömrler versin yengenn durumu nasıldı yani belirtileri nelerdi

Canm kizlari eve 10 dk gecikince felaket senaryolari soyluyordu hep. Kalbi yerinden cikacak gibi atiyordu titriyordu terliyordu endiseden. Senin dedigin gibi telefon caldiginda kötu haber diye acamiyordu. Geceleri ruyalarindan bagirarak terli uyaniyordu. Sonra psikologa gitti sonrada psikiyatrise ilac icin. Simdi iyi sukur

Canm kizlari eve 10 dk gecikince felaket senaryolari soyluyordu hep. Kalbi yerinden cikacak gibi atiyordu titriyordu terliyordu endiseden. Senin dedigin gibi telefon caldiginda kötu haber diye acamiyordu. Geceleri ruyalarindan bagirarak terli uyaniyordu. Sonra psikologa gitti sonrada psikiyatrise ilac icin. Simdi iyi sukur
bendede aynısı var ama benim rüyalarım tetikliyor budurmu

çok teşekkürederim felak nas ayetel kürsi okuyorum sürekli inşallah geçer çok kötüyüm çünkü dün biraz hafiflemişti bugün yine başladı kendime başka şeyler düşünmek için savaş açtım adeta
gecmez gibi gelir ama Allah in izni ile geciyo.. ben de cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur daha iyiym simdi.. inancli birinden yardim al, psikolog..

gecmez gibi gelir ama Allah in izni ile geciyo.. ben de cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur daha iyiym simdi.. inancli birinden yardim al, psikolog..
geçer inşallah sen nasıl atlattın budurumu

bendede aynısı var ama benim rüyalarım tetikliyor budurmu

Yok. Bu durumun korkularin sana o ruyalari gosteriyor. Ruyalarin panik atagin sonucu , sebebi degil. Ve annene olan duskunlugun yuzunden en cok onun icin endiseleniyorsun. İleri bir evrede oldugunu sanmiyorum. Doktora gidip kurtul bu durumdan. Uykularina kendine yazik

kendinizi sıktıkca surekli bunu dusundukce bilincaltiniza daha da işler ardi arkasi kesilmez. kendinizi rahatlatacak seyler yapmaniz lazim. Kendinize ugraşlar bulun insan boşlukta kaldikca dusunmek kacinilmaz oluyo

geçer inşallah sen nasıl atlattın budurumu
maneviyata, duaya sarildim Allah in izniyle.. zaten cok sorguladigim bi donemdi (inanci degil, genel olarak hayati-ölümü vs).. okumaya, arastirmaya basladim.. ve hayatin geciciligini, esas olanin bu dunyada Allah yoluna hizmet oldugunu farkettim, ve hayatimi degistirdim, işim dahil.. hemen gecmedi tabi, arada bazen oyle bosluga duserim.. ama bu vesvese, seytan mutsuzluga surukleyip intihar ettirmek istiyor.. bi yerde daha duymustum, buna zorlarmis inananlari.. lutfen korkma ve vazgecme.. gececek insaAllah..

Harp zamanı bir kadının kocasıyla oğlu acil çağrılır, silahlanır harbe giderler.. Kadın ikisinide rüyasında görür ağlaya ağlaya köyün imamına gider anlatır.. İmam, meraklanma bacı rüyan çok hayırlı, oğlunla kocan sağsalim gelecekler der.. Ve gelirler.. Seneler sonra tüm erkekler tekrar çağrılır, kadın tekrar aynı rüyayı görür ve o zamanın hocasına( hoca değişmiştir) anlatır.. Eyvah bacı, ikisininde şehadet haberini alacaksın der.. Ve alır :(
Rüyanı herzaman hayra yor, nasıl yorarsan öyle çıkar.. Hayırlara karşı gelsin inşallah

allah uzun ömür verisn annelerimize sevdiklerimize nasıl rüylar birkaç örnk versen kusura bakma sürekli sorguluyorum beni anlıyorsun şuan değilmi neden sorular sorduğumu benimde rüyayla başladı hayır tecrübe edilecek gibi birşey değil bu seni anlayabiliyorum
hatırladıklarımı söyliyim canım hele ilk başlangıcı unutamadım zaten;
karanlık bir yer mısır tarlası gibi yabancı bi adam sakallı ben ve o adam annemi sanki yarı baygın çıkarıyoruz o tarladan koluna girmişiz annemin, tarlanın yanlarıda sisli puslu dumanlı bi hava, siyah kazanlar kaynıyor ve buharlar çıkıyor, o ara birinin sesini duyuyorum kulağıma "evleneceksin ama çouğun olmayacak diyor" bi sıçradım uykudan sabah ezanı okunuyor ve ben tir tir titriyorum soğuk ter atıyorum ve içimde bir alev topu sanki, yıllarca bu rüya aklımdan çıkmadı.
daha buna benzer bir sürü. sakın o şeytani rüyalara kanma, kendine eziyet etme , önlemini al canım ilerlemeden dr a git.

Canım Rabbim yardımcın olsun ve sana esenlik versin.
Bende kürtajdan sonra (ki çok isteyerek hamile kalmıştım) neyse hemen ardından değil ama 2_3 ay Sonra, birden tuhaf rüyalar görmeye başlamıştım. Sürekli bir panik sıkıntı, önce bir açıyım bakıyım dedim bu nedir? Ne demekmiş?
Sonra düşündüm, eğer tabiri açar okursam aklıma takılacak, belki de olumsuz bişey olacak aklımda yer etmese de yüreğim kanacak inanacak. Zaten canım yeteri kadar yanıyor. Birde bana birazda fal gibi geliyor o rüya tabirleri. İyisi mi dedim hiç bakmayım. Hem korkucam hemde günaha giricem. Yemedi de diyebiliriz yani :)
Yeni bir hobi edindim.
3 ay sonra kendiliğinden geçti. Bence sende bakma. O kitapları da yazan senin benim gibi insanlar. Belki de panik atak geçiriyorsun ve gün içinde sürekli streste olduğun için bilinç altının oyunu. E sende kitaba bakıp daha da strese giriyorsun inanıyorsan daha beterini görüyorsun, iş kısır döngüye giriyor....
Yapabileceğin bir hobi var mı? Mesela hazır kış aylarındayken örgü örebilirsin.
Bir de bi psikiyatriste görünsen, belki hafif bir ilaç verir ve zorlu süreci daha kolay atlatırsın.
RABBİM güç versin sana...

Canim benim bir sakin ol kendine gel yahu bu ne panik. Rüyada ölümler iyi anlamlara gelir. Öldüğünü gordugun kişinin mutlu olacagi anlamına gelir. Ayrıca bu dünyada ölümde var. Müslümansak ahirete inanip kabullenmemiz gerekiyor. Tüm sevdiklerimiz ölecek, e bizde olecegiz. Burasi geçici hayat. Sonsuz hayata gidip orada bulusacagiz hepimiz. Buluşma noktası gibi dusun orayi. Rabbim gecinden versin, tüm sevdiklerimize hayirli ölümler nasip etsin.

hatırladıklarımı söyliyim canım hele ilk başlangıcı unutamadım zaten;
karanlık bir yer mısır tarlası gibi yabancı bi adam sakallı ben ve o adam annemi sanki yarı baygın çıkarıyoruz o tarladan koluna girmişiz annemin, tarlanın yanlarıda sisli puslu dumanlı bi hava, siyah kazanlar kaynıyor ve buharlar çıkıyor, o ara birinin sesini duyuyorum kulağıma "evleneceksin ama çouğun olmayacak diyor" bi sıçradım uykudan sabah ezanı okunuyor ve ben tir tir titriyorum soğuk ter atıyorum ve içimde bir alev topu sanki, yıllarca bu rüya aklımdan çıkmadı.
daha buna benzer bir sürü. sakın o şeytani rüyalara kanma, kendine eziyet etme , önlemini al canım ilerlemeden dr a git.
Off bende benzer rüyalar görüyorum şuan annemlerdeym aksam eşim geldi yola çıktık yazamadim şimdilik rahatlama oldu biraz inş rüya gormem cokbsagol canım sen ornek verdikce benim yuregm ferahliyr
sorun olduğunda ozelden yazablrmyim sana

arkadaşlar hepiniz çok haklisniz hepinizin dediklerini yapmaya çalışacağım elimden geldiğince çok sağolsun desteklerini z için şuan annemlerdeym simdilik iyiyim coksukur inş rüya gormem sabah güzel uyanirim annemi görünce rahatladim biraz allahım herkesin sevdiklerine uzun omur versin inş telden giryrum alıntılymadiklrim gözden kacirdiklrim varsa k.bakmsin lutfen bana duanizda yer verrsenz çok sevnrim hepinizi sevyrm inş yarin ayni sıkıntıları yasamam iyigecelr

Merhaba cansu kardeşim, Diğer yorumları okumadım ama bir okb sıkıntısı yaşıyormuşsunuz gibi geldi bana. Zaten bu hastalıkta düşünceler siz istemezsenizde sürekli aklınızda dolanır durur. Bende bu hastalıktan bir ara çok muzdariptim.
Bence bir doktor yardımı almalısınız çünkü okb hormonsal değişiklikler nedeniyle oluyor ve ilaçsız geçmiyor.
İşin diğer boyutuna geçersek anladığım kadarıyla dindar bir bayansınız.

İntihar demişsiniz. Biliyorsunuzdur mutlaka bu dinimizce affedilemez ve cezası sonsuz cehennem... Allah korusun. İnanın çok yakın bir tanıdığımda bu durumu yaşadım. Aile perişan oluyor... değmez seni sevenleri perişan etmeye. Israrla diyorum ki doktor desteği al. Faydasını göreceksin. Fakat bir konuda uyarmalıyım. Tedaviye başladığın ilk 2 gün.. Düşüncelerin çoğalabilir. Sakin olmaya çalış daha sonrasında düzeliyor... olası bir yan etki olursa doktoruna mutlaka belirt. Mesela aşırı enerji gibi.

Ayrıca dinimizde rüyayı nasıl yorumlarsanız öyle çıkar. Kötü bir rüya görmenizde kötü çıkacağına işaret değildir emin olun.
Rüya tabirlerinden uzak durun. Ben şahsen öyle yapıyorum. Bırakın kötü ruyayı ilginç rüyayı bile yorumlatmıyorum.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda yardim alacağım bu konuda annemlerdeym şuanda azda olsa rhtladim

Off bende benzer rüyalar görüyorum şuan annemlerdeym aksam eşim geldi yola çıktık yazamadim şimdilik rahatlama oldu biraz inş rüya gormem cokbsagol canım sen ornek verdikce benim yuregm ferahliyr
sorun olduğunda ozelden yazablrmyim sana
tabiki yazabilirsin canım, az da olsa rahatlıyorsan ne mutlu bana :)

Back
X