Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin anlattıkların dolayı söyledim başka kadınları övmeler evlilik resminizi değiştermeler filanBuraya nasıl vardınız ? 2ayda sıkılmıs oylemi...
Cok ıyıydı sımdı paran varmı dıye sormuyor bile
çıkmam tabi ki giyimimi özgürlüğümü kısıtlamaya çalışırsa da izin vermem vermiyorum da zatenkadın belki çalışmak istemiyordur.. sen çalışıyorsun bak eşin çık dese işten çıkarmısın? ben çıkmam şahsen.. maddi durumum iyi olsada çıkmam.. neden güçlü bir eş güçlü bir anne olmayayım ki?
başka kadınları övmesi terbiyesizlik..
Suan ne hapacahımı bilmiyorum aglamaktan gozlerim sisti evi doktum oylece duruyor cok ızgunumelektirik su doğalgazı ödüyordur..
eve erzak ve ekmekta alıyordur.. sana para verince napacaksın ki? bazen evdesin de, kadınlık vazifelerii yenine getircen bulaşık, çamaşır, mutfak..
eşinizin düşüncesi bu yönde..
daha 2 aylık evlisiniz.. bu ya böyle gider, yada bu düzen oturmadan değişir..
Kusura bakmayin ama cok yuz vermissiniz.. Bu devirde sizin calismaniza karisacak sosyal medyadan uzak tutacak bu yaptiklarinin ustune de kiskanacak?Ben evlenmeden once calısıyordum fakat sımdı calısmıyorum..
Bu sebebten kavga ettik ve inanılır gibi değil dediklerini inkar etti sok oldum bu konuyu tartıstıkdan yarım saat sonra patladı ben annemın sosyal medya hesabımı kullanıyorum yemek tarıfleri giyim makyaj takı aadece baktıgım bunlar
ama kendi elin kadınlarını övecek oh ne ala muhallaKusura bakmayin ama cok yuz vermissiniz.. Bu devirde sizin calismaniza karisacak sosyal medyadan uzak tutacak bu yaptiklarinin ustune de kiskanacak?
Ya yalniz yorumlarda biraz daha seviyeli olmamiz gerekmez mi? Bu adam suan tartissalar da bu kadinin kocasi. Durup iki cumle okuduk diye gerizekali, salak falan demek hic hos olmuyor.Iyi olmuş gerizekaliya.
Kim o erkekler dediginde beni Türkan Şoray güzelliğinde bulan bir kaç kişidir deseydin keşke.
Daha da üzülüyor musun? Konuşmasın salak ağzından bir hayırlı laf çıkmıyor zaten!
terlikle vurmak lazım ağzına da neyseBen geldiğinde nasıl davranmalıyımkı hatasını anlasın
Cok sevdigini soyluyor...terlikle vurmak lazım ağzına da neyse
sen harbiden bi iş bul ve ayaklarını yere sağlam bas
yoksa seven erkekten bu kadar saçma cümleler çıkmaz
acaba sana kendine ba falan mı demek istedi ki![]()
Ya yalniz yorumlarda biraz daha seviyeli olmamiz gerekmez mi? Bu adam suan tartissalar da bu kadinin kocasi. Durup iki cumle okuduk diye gerizekali, salak falan demek hic hos olmuyor.