• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum :'(

Adam hem suçlu hem güçlü. onun sesi çıkmıyorsa sizin de Sesiniz çıkmasın. konuşmaya başlayınca da konuşmamız lazım elin adamını o şekilde ovsem hoş olur mu deyin
muhtemelen ben erkeğim sen kadınsın diyerek kendini sizden farklı görecektir. normalde eşit olmadığımız konular olabilir ama bu tarz konularda eşitiz demelisiniz.eger bir daha bir kadını benim yanımda oversen bu evlilik bitere getirin lafı. çok emin sizden o yüzden aklınca sizi bastırıp sindirmeye çalışıyor.

canım üzülme annenlere falan git kafan dagılır ne hali varsa görsün çok şımarmış belli ne sanıyorsa kendini eşin ne iş yapıyo bilmiyorum ama egosu tavan yapmış baksana terbiyesizce davranışlar konuşmalar ben olsam o konuşmayı yaparken bi güzel yüzüne tokadı basardım ii sabırlıymışsın

O kızdan sonra böyle seylerden kavga cikarmasi tamamen bahane ben öyle düşünüyorum sanki gözü o kızda gibi bu arada esin çok iğrenç ya kuzeninin sevgilisi değil miydi o kız üstelik iğrenç bir şekilde hayvan gibi ovmus senin yanında bir de bal gibi biliyordur senin o erkeklerle alakan olmadığını

Ben asagıda uyuya kalmısım oda not bırakmıs ben nargileye gidiyorum diye bende annemin evinemi gitsem yada gelme zaten yuvanı ve beni sahiplenmiyorsun mu desem

canım üzülme annenlere falan git kafan dagılır ne hali varsa görsün çok şımarmış belli ne sanıyorsa kendini eşin ne iş yapıyo bilmiyorum ama egosu tavan yapmış baksana terbiyesizce davranışlar konuşmalar ben olsam o konuşmayı yaparken bi güzel yüzüne tokadı basardım ii sabırlıymışsın
Ya sinirimden oturup aglıcam valahi

Adam hem suçlu hem güçlü. onun sesi çıkmıyorsa sizin de Sesiniz çıkmasın. konuşmaya başlayınca da konuşmamız lazım elin adamını o şekilde ovsem hoş olur mu deyin
muhtemelen ben erkeğim sen kadınsın diyerek kendini sizden farklı görecektir. normalde eşit olmadığımız konular olabilir ama bu tarz konularda eşitiz demelisiniz.eger bir daha bir kadını benim yanımda oversen bu evlilik bitere getirin lafı. çok emin sizden o yüzden aklınca sizi bastırıp sindirmeye çalışıyor.
Sımdı not bıraköimıs nargileye gidiyorum diye bemde gelme yaZsammı

Ayy ne saçma muhabbet döndürmüş..
Yeni yetme ergenler gibi kıskandırmaya çalışmış..
Aşırı saygısız bir eşiniz var..dıdısının dıdısının sevgilisinden ona ne ayol.
Ağzının payını vermeniz gerekirdi..Üzülmekten çok sinirlenirdim ben olsam.

Ayy ne saçma muhabbet döndürmüş..
Yeni yetme ergenler gibi kıskandırmaya çalışmış..
Aşırı saygısız bir eşiniz var..dıdısının dıdısının sevgilisinden ona ne ayol.
Ağzının payını vermeniz gerekirdi..Üzülmekten çok sinirlenirdim ben olsam.
Sımdı ona onugormek ıstemediğimi ve kpnusmak ıstemediğimi ve yazlıga gidecegimi soyledım

eşinizin sizi sevdiğine beğendiğine inanıyor musunuz?

Bakın " evden git, gelme, ben gidiyorum gibi cümlelerle iletişim kuramazsınız. Gidiyorum diyen kişi gitmeli ve bir daha asla dönmemeli.
Bu yüzden bunu hayatınızda bir defa kullanın.

Alın karşınıza konuşun. Bu yaptığının çok gurur incitici olduğunu, aynısını siz ona yapsanız ne hissedeceğini sorun.. Ayrıca bir sorun tartışırken başka konuya atlamak suçunu kapatmaya çalışmaktır. Anlatın da anlatın işte ona güzelce .
Yapamıyorsanız guzel bir mektup yazın ona cebine koyun.

Daha iki aylık evlilik bu şekilde başlamamalı. Kızıp gitmemeli. Kavga olmamalı. Siz hayat arkadaşı olacaksınız, yaren olacaksınız birbirinize.
Konuşun, sert olun, dik olun ama bağırmayın, trip atıp küsmeyin, kavga etmeyin.
Sizi kaybedebileceğini hissettirin ona.
Ve lütfen çalışın. En azından çocuk olana kadar çalışmalısınız uygun bit işte.

Sımdı not bıraköimıs nargileye gidiyorum diye bemde gelme yaZsammı

O kaçar siz kaçarsanız konuşmadan nasıl halledeceksiniz sorunları? Bence gelmesini bekleyip yukaridaki arkadaşın dediği gibi konuşun.sert bir dille ama dik durun.o konuşmadan sonra baktiniz hala düzelme yok o zaman gitmeyi düşünün.

sızde ona aynısını yapın dıcemde bu seferde cok ozur dılerım ama ıffetsız mısın bıle der bu adam.

Back
X