- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Onlar oyle diyolar isteKlasik sürahi hanım tiplemesi.Birde içten bacaklı nasıl oluyor anlamadım,içten pazarlıklı mı demek istedin?
Okudugu icin elinden bisey gelmiyo reddedilme korkusu varKv ile yaşamak hayatta yapilan en buyuk hatalardan biridir. Dunyanin en iyi insani bile olsa biryerden sonra anlasmazlik cikar.
Esin cok pasif kalmis. Dengeyi saglayacak olan o halbuki. Yapacak bisey yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Aynen oyle basta iyiydi sonradan boyle oldu lohusayken dikislerim vardi kalkip bi is yapamiyodum esime hmen demis iki hafta oldu hala kalkamiyo ayaga diyeKv ile yaşamak hayatta yapilan en buyuk hatalardan biridir. Dunyanin en iyi insani bile olsa biryerden sonra anlasmazlik cikar.
Esin cok pasif kalmis. Dengeyi saglayacak olan o halbuki. Yapacak bisey yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Paragrafin derdindemiyim bn suan sence ne haldeyim onu dusun insan bunalimda olunca ne paragrafa bakiyo ne noktaysParagraf diye birşey öğretmedıler mı size okulda ?
Zaten dusune dusune iyice sutum kesiliyo bunaldim iyice canim hicbisey yapmak istemiyoSiz evlenecegiz derken neden akil vermediler, simdi agizlarini acmasinlar
Cok uzuluyorum sizin halinize fake olmanizi diliyorum.
Hadi siz akilsizliginizin cezasini cekiyorsunuz size acimak olmaz da o minnak neyin bedelini oduyor
Annenlerin yanina gidebildin mi sen, onlar gelse yanina somestr tatilinde sana cok iyi gelir.esin bu sene bitiriyor mu okulu. Kpss hazirlaniyor mu 15 yasinda velet gibi bilgisayar basinda oyun oynamasin baba oldugunu ne zaman nasil anlayacak acabaZaten dusune dusune iyice sutum o bunaldim iyice canim hicbisey yapmak istemiyo
Biz size saygı duyup okuyoruz. Sizinde okuyuculara saygınız olması gerek gözlerımız şaşı oldu.Paragrafin derdindemiyim bn suan sence ne haldeyim onu dusun insan bunalimda olunca ne paragrafa bakiyo ne noktays
Bda okuyun bence bnm tek tek aciklama yapcak halim yok cok halsizimBiz size saygı duyup okuyoruz. Sizinde okuyuculara saygınız olması gerek gözlerımız şaşı oldu.
Eşin okuyomu tam anlamadım ? Bide içten bacaklı deyip durmussun one demek ?
Yenı mı evlısın ?
Kayınvalıden neden sizde yoksa siz mi ondasınız ?
Yaşınz kaç ?
Bunları soruyorum cunku . Okudum anlamadım.
Ben esime kardesleri bunaltiyo diye tlfonla anlatiyodum en sonunda geldi aldi bni bu duruma geldikÖnce iyiydiniz sonra neden kötü oldunuz,ne oldu da bu hale geldi bu kadın?
Bda okuyun bence bnm tek tek aciklama yapcak halim yok cok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?