Cok kotuyum

Sadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..

Adamın işsizliğinden çok, doğum günü, özel gün, hediye, şımartılmak tarafına takılmışsın
Nedir yani doğum günü dediğin, ne özelliği var ki , yine de bir jest yapmış sana
Bu kadar abartmayın bu özel gün, hediye olaylarını, çocuk sevindirmek için icat edilmiş şeyler bunlar

Cok yoruldum ya birini yeniden tanimaya bile halim yok
Boyle dusunme
Millet kocayi bosuyor da birsey olmuyor sana mi olacak? Hic ugrasma bir cabaya da girmene gerek yok zaten zaman senin karsina yeni birini cikaracaktir kendiliginden

Haddini bil duyarlı hallerinizmis
Adamın işsizliğinden çok, doğum günü, özel gün, hediye, şımartılmak tarafına takılmışsın
Nedir yani doğum günü dediğin, ne özelliği var ki , yine de bir jest yapmış sana
Bu kadar abartmayın bu özel gün, hediye olaylarını, çocuk sevindirmek için icat edilmiş şeyler bunlar
Is bulacagindan suphem yokki.cok iyi yerden mezun baslasa sartlari iyi sadece ondada sorunlar cikartiyor takilmoyodm issizligine nasil olsa girecek bir yere diyodm ki bu hafta bile 2 yerle goruscekti ben daha cok hayati garantiye alirken o surecten yoruldum gercekten puruzluklerinden huysuzluklarindan baskalari ne sartlarda calisiyor huylarina takiliyorum

3 günlük dünya da seni mutlu etmeyen insanalarla niye vakit geçiresin ki?
En basiti doğum günü, seven insan mutlu etmek için kafasındakini azcık çalıştırır herşeyi paraya da bağlamaz. En önemlisi bir an önce evlenip aynı yerde yaşamak; siz uzak olduğunuzu yazdığınız için diyorum; için bin takla atar

3 günlük dünya da seni mutlu etmeyen insanalarla niye vakit geçiresin ki?
En basiti doğum günü, seven insan mutlu etmek için kafasındakini azcık çalıştırır herşeyi paraya da bağlamaz. En önemlisi bir an önce evlenip aynı yerde yaşamak; siz uzak olduğunuzu yazdığınız için diyorum; için bin takla atar
Sozde her sey bizim icin bizim gelecegimizi planliyo beni kaybettikten sonra ne anlami var ki planlarinin ? Abartiyosn diyo annem dahil anlamiyo ama sevmek swviyorm diyip gostermelik yapilanlarla olmuyo ki anlatmama ragmen bunlari tekrarlarini yasamak uzuyo

Sozde her sey bizim icin bizim gelecegimizi planliyo beni kaybettikten sonra ne anlami var ki planlarinin ? Abartiyosn diyo annem dahil anlamiyo ama sevmek swviyorm diyip gostermelik yapilanlarla olmuyo ki anlatmama ragmen bunlari tekrarlarini yasamak uzuyo

O senin için yaptığı planlar kendi için yaptığı planlar olmasın? Neden herşey onun planladığı gibi olacak? Hayat ikinizinse ikiniz ortak karar almalısınız . Ya planı bıraktım doğum gününde bile jest yapmayacak adamdan ne beklenir.

böyle küçük jestler zaten bizi mutlu eden,

Ya konuşurum da ban yemekten korkuyorum. Ankarada o kadar olay var diye üzülüyorsan git onlar için dua et bir şey yap. Ne diye oturup kk bdv okuyorsun..
Soyle insanlara saldirmaya yer arayanlari anlamadim anlamicamda.zaten bende onu kastettim duyarli halleriniz dedim haddini bil dedi arkads belli gercekten hakaretvari konusmalarindan kimin haddini astigi

O senin için yaptığı planlar kendi için yaptığı planlar olmasın? Neden herşey onun planladığı gibi olacak? Hayat ikinizinse ikiniz ortak karar almalısınız . Ya planı bıraktım doğum gününde bile jest yapmayacak adamdan ne beklenir.

böyle küçük jestler zaten bizi mutlu eden,
Dogum gunu gectim evlenme teklifini bile yapamadi insan ne haketmeyen insanlarin mutlulugnu gordukce kotu hissediyor sen bu kadar cabalarken yasadiklarini haketmedigini anliyorsun..

Işi gücü ayrı konu da yıllardır özel günlerde böyle imiş

Onu olduğu gibi kabul edîp beklentini düşürsen

Bir mesaj yeter mi diyorsun ya bana göre o bile gereksiz o kutlamasa doğmamış mı olacaksın yani

Uyumlu değilseniz de üzmeyin kendinizi geçen yıllardan daha uzun yaşanacak yıllar var zira

Işi gücü ayrı konu da yıllardır özel günlerde böyle imiş

Onu olduğu gibi kabul edîp beklentini düşürsen

Bir mesaj yeter mi diyorsun ya bana göre o bile gereksiz o kutlamasa doğmamış mı olacaksın yani

Uyumlu değilseniz de üzmeyin kendinizi geçen yıllardan daha uzun yaşanacak yıllar var zira
Kimi insan onemsemez annemde oyle mesela ama ben yillarca oyle buyudm yetistim ister istemez bekliyo insan ben sevdigim tarafndan hatrlanmak istemem kim diyebilir ki ? Yanyanayken sorun yok uyumluyuz gibi ama surekli sorunlarla bogusurken arada beni kaybetti olay o.bir insan ayrilmamak icin cirpinirmi ayrilmamak icin cirpindim ama gormedi

çoğu kişi iş yerinde sorun yaşıyor. Müdürüyle, arkadaşlarıyla. ama sabretmek zorunda kalıyoruz.
sorumsuz mu acaba o_O

çoğu kişi iş yerinde sorun yaşıyor. Müdürüyle, arkadaşlarıyla. ama sabretmek zorunda kalıyoruz.
sorumsuz mu acaba o_O
Ben bu adama guvenip borc yapmam diye erteledi her seyi nitekim cikti sonunda oyle egosu yuksek ki

Bir arkadasim boyke bi adama deli gibi asikti.
Evlenecegiz soz veriyorum hayatta ki tek gayem seninle evlenmek diyordu arkadasima..
Islerinin kotuledigi bir donem arkadasim ona destek oldu tum parasini onunla paylasti.
Sonra erkek arkasi ortaklarindan ayrildi ve issiz kaldi.
Arkadasim bi fabrikaya gir mesleğin olan ise ordan devam et kendini toparladiginda yeniden is kurarsin ben sana destegim dedi, fabrika olmaz hayatimi baskalarinin yonetmesine katlanamam dedi is kurmaya henuz gucum yok dedi ve iliskilerinin basindan beri evlenecegiz sabret diyen adami tam iki yil bekledi.
Sonuc husran tabi.
Adam ne bi yere girip calisti nede kendine bi is kurdu.
Hep bekle hep idare et sviyorsan beklersin diyerek arkadasimi oyaladi.
Bence oyaladi.
Arkadasim hala erkek arkadasinin kendisini sevdigini saniyor maddi imkansizliklar yuzunden evlenemediklerini saniyor. Ask bazen gozumuzu kor ediyor malesef gercekleri goremiyoruz.
Gercekten bi evlilik dusunen adam soyledigi gibi onsuz yapamayacak adam ne olursa olsun bi is bulur ve adim atardi. Bunu arkadasima soyledigimde haklisin ama aslinda boyle diyerek bahanelerin ardina siginmaya devam ediyor.
Bir haftadir konuşuyorlar kusmusler.
Ben geleceklerini goremiyorum. Senin durumunla arkadasimin yasadigi surec ayni.

Back
X