Dun dogum gunumdu tum gun aglamakla gecti..Evlilik planlari yaparken yari yoldan donecek olmak..2 yillik iliskinin cop olmasi..
2 yildir hicbir sey olmasi gerektigi gibi gitmedi..ona ragmen sevgisinden insanligindan birgun suphe etmedim.gececek sadece sorunlari vardi..bana ilgisizligini yasadiklarina bagladim.baslarda issizdi o halde tanidim ve basladim dusunun ne kadar cikarsizdim baskalarina gore.o sureci atlatmasi icin destek oldum cok iyi bi yerde konumda ise girdi bu kez is yerindeki sorunlar paso patronu dinledm sabret gececek sabret bu ben degilim... dedi..ettimde..sonra isten cikti bu surece girmeden bana teklif etti guya evlenicez.tamam dedim onemli olan senin rahat olman iyi olman cik isten kotuysen.isten ayrildi boyle bir evrede..
evlenme teklifini bile oyle siradan aldim ki hicbr seyin hayal etmedgm gibi gittigini farketmeye basladim.yildonumu oldu sasirmadm ogretmenler gunu oldu ondan sandigim cicekler baskasindandi..dogum gunlerimde yanimda olmadi.bir kez sasirtmazmi insan sevgilisini.bir kez mutlu edemezmi bir sey alir sana hediye aldim der. durusundan giyiminden bana tutumuna kadar ozensizlesti.boyle karsima gelme sogutma dedikce tamam bir daha olmaz diyerek yine ayni seyler..
dun dogum gunumdu gecen hafta geldi yanima(uzaktayiz),dogum gunumde gelmedi.madem durumun yok akil et o hafta gelmek yerine dogm gunumde gel. is yerine bir cicek bir kitap iki not tamam keske bunlar yerine anlasaydi son geldiginde anlattim oysa. sogutuyosn dedim insan iliskisini kurtarmak adina hic mi cabalamaz o kadar yoruldum ki ilk dogim gunumdede issiz diye ses cikarmadm gelecegi yol 2 saat para desen 100 lira.birde sonra konusalm diye trip yedim konsmak istemedgmi soyledm
ve sanirim artk yoruldum.cabalamaktan beklemekten. ise girsn soz olcakti olmadi bekledik sonra kredi cekti kardesne bekledik simdi isten cikti kpssye odaklandi bekle...yapacagi tek sey beni anlamakti iki guzel sozle yanimda olmasiydi.dayanamiyorum