- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
sevgilimle tartıştık benim her seye ısrarım yüzüznden . konu açmıştım evlenmek istiyorum diye . okuyanlar bilir. konu tekrar açıldı aramızda . kavga ettik . bağırıd çağırdı . konusşturmadı beni . senin yuzunden boyle bi insan oldum dedi sinirli asabi . beni ne hale getirdin dedi . ayrılık iması yaptı yıne yapıyısun diyince de son kozum bu artık benım , yapacak bir seyim kalmadı . biraz düşün bana yaptıklarını dedi . bakın evet ısrar huyum var ama onun dışında kotu bir huyum yok , yalan yok dikbaşlılık yok ailesiyle iyi geciniyorum , her dediğini yapıyorum . sadece bir kotu huyum var ısrarcı olmak o da her seyi alıp goturuyor . hata belki bende ama ben hissettiklerimi ona anlatamıyorum hemen kızıyor tepkı veriyor , belkide haklı .. ama içimde kalıyor anlatamadıklarım . hem ben bir huyumdan dolayı genellenecek kadar kotu biri miyim . kaybetmek istemiyorum onu . normalde çokiyi anlaşıyoruz çok seviyor o beni bende onu . kendime çok kzııyorum çok çok çok ama içimdekilerle çatışıyorum . evlenme istegim onunla bir yandan, bir yandan da onun henüz istememesi komiser olunca evlenmek istemesi . kafam çok karısık . kendi isteklerm ve onunkiler çatışıyor . ama onun dediği oluyor . ona göre mantıklı olan o olduğu ve benim fikirlerim çöp oluyor