çok kötüyüm

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
sevgilimle tartıştık benim her seye ısrarım yüzüznden . konu açmıştım evlenmek istiyorum diye . okuyanlar bilir. konu tekrar açıldı aramızda . kavga ettik . bağırıd çağırdı . konusşturmadı beni . senin yuzunden boyle bi insan oldum dedi sinirli asabi . beni ne hale getirdin dedi . ayrılık iması yaptı yıne yapıyısun diyince de son kozum bu artık benım , yapacak bir seyim kalmadı . biraz düşün bana yaptıklarını dedi . bakın evet ısrar huyum var ama onun dışında kotu bir huyum yok , yalan yok dikbaşlılık yok ailesiyle iyi geciniyorum , her dediğini yapıyorum . sadece bir kotu huyum var ısrarcı olmak o da her seyi alıp goturuyor . hata belki bende ama ben hissettiklerimi ona anlatamıyorum hemen kızıyor tepkı veriyor , belkide haklı .. ama içimde kalıyor anlatamadıklarım . hem ben bir huyumdan dolayı genellenecek kadar kotu biri miyim . kaybetmek istemiyorum onu . normalde çokiyi anlaşıyoruz çok seviyor o beni bende onu . kendime çok kzııyorum çok çok çok ama içimdekilerle çatışıyorum . evlenme istegim onunla bir yandan, bir yandan da onun henüz istememesi komiser olunca evlenmek istemesi . kafam çok karısık . kendi isteklerm ve onunkiler çatışıyor . ama onun dediği oluyor . ona göre mantıklı olan o olduğu ve benim fikirlerim çöp oluyor

Onunla mutlu değilsin. Ve olacaksin gibide görünmüyor açıkçası. Senin fikirlerine düşüncelerine değer vermeyen saygısız bir adam bu.evlenme fikrini birdaha düşün bence..

şöyle yüzük var ama kenidmiz taktık aramızda . aileler biliyor . nşanlı gozuyle bakılıyor sadece resmiyette yok

Onunla mutlu değilsin. Ve olacaksin gibide görünmüyor açıkçası. Senin fikirlerine düşüncelerine değer vermeyen saygısız bir adam bu.evlenme fikrini birdaha düşün bence..
hayır çok mutluyum ama böyle şeyler olunca üzülüyorum suç bende ama ben konuşmak istiyorum onun sinirini nasıl yenicem bilmiyorum

Neden evlenmek istemiyor?
şimdi istemiyor okul bitince 4 gectik zaten ve komiser olunca eline mesleğinin maasını alınca istiyor şimdi de bir yandan çalışıyor ona nazaran istedim zaten

Yani şimdi bile evlenme imkanınız var ve buna rağmen evlenmek istemiyor , e o zaman mesleğine başlayınca evlenirsiniz o da mantıklı .

Yani şimdi bile evlenme imkanınız var ve buna rağmen evlenmek istemiyor , e o zaman mesleğine başlayınca evlenirsiniz o da mantıklı .
aslında imkanımız var denemez çok . 980 lira alıyor yarım gün . 400 lirada bursu

Evlilik kadın isterse olur gibi görünür aslında ama hayır, erkek yeteri kadar isterse olur.

Israra devam ettiğiniz takdirde sizden yavaş yavaş uzaklaşır ve soğur, başka da bişey olmaz..
hep ayrılık gündeme geliyor çok seviği halde soyluyor . beni korkutmak için . zaten çok korkuyorum ruyalarıma giriyor . kalbim kırıldı şuan ağlayamıyorum bile . düşünsenize seviyor çok seviyor ama sizi korkutmak için bile olsa ayrılırım dıyor ima ediyor . çok can yakıcı .

Israrcı olmak demek, karşınızdakinin benliğine ve isteklerine saygı duymuyorsunuz demektir.
Küçük şeylerde olursa tolere edilebilir fakat evlilik gibi hayatınızı kökten değiştirecek konularda ancak ve ancak kişiyi uzaklaştırır.
Ayrıca çiftlerden birinin istememesi ya da hazır olmaması halinde zaten bu eylem gerçekleştiremez, isterseniz kendinizi camdan atın, değişmeyecektir.
Belirtmek isterim, eşimle kavga ettiğim konular yaptığı emrivaki ve istemediğim şeylerde ısrarcı olmasıdır.
Yalan dolansız, güvenilir, şefkatli ve daha bir sürü saydığım özelliğe sahip olabilirsiniz ama karşınızdaki insanın hayata bakışına ve bu doğrultuda verdiği kararlara saygı duymadığınız sürece anlaşmanız imkansız.

hep ayrılık gündeme geliyor çok seviği halde soyluyor . beni korkutmak için . zaten çok korkuyorum ruyalarıma giriyor . kalbim kırıldı şuan ağlayamıyorum bile . düşünsenize seviyor çok seviyor ama sizi korkutmak için bile olsa ayrılırım dıyor ima ediyor . çok can yakıcı .
o Zaman kendinizi kontrol altına alıp susun. Maden çok seviyorsunuz, güzel de bir ilişkiniz var, evlilikten bahsetmeyin bakalım ne olacak?

Siz ısrarcısınız diye bütün ipleri eline almış. Hiç söz hakkınız yok anlattığınız kadarıyla ilişkinizde. Herşeyin en iyisini kendisi biliyor evlenme zamanıza o karar veriyor. Çok pasif kalmıssınız. ısrarcı diye diye bunu bile kabullendirmiş size.psikolojik baskı uygulayan birisi sanırım. Kendi aranızda söz ne demek çok çocukca. Resmiyete dökün ilişkinizi düğünede ona göre birlikte karar verin.

Israrcı olmak demek, karşınızdakinin benliğine ve isteklerine saygı duymuyorsunuz demektir.
Küçük şeylerde olursa tolere edilebilir fakat evlilik gibi hayatınızı kökten değiştirecek konularda ancak ve ancak kişiyi uzaklaştırır.
Ayrıca çiftlerden birinin istememesi ya da hazır olmaması halinde zaten bu eylem gerçekleştiremez, isterseniz kendinizi camdan atın, değişmeyecektir.
Belirtmek isterim, eşimle kavga ettiğim konular yaptığı emrivaki ve istemediğim şeylerde ısrarcı olmasıdır.
Yalan dolansız, güvenilir, şefkatli ve daha bir sürü saydığım özelliğe sahip olabilirsiniz ama karşınızdaki insanın hayata bakışına ve bu doğrultuda verdiği kararlara saygı duymadığınız sürece anlaşmanız imkansız.
haklısınız hatalıyım kabul ediyorum . küfürde etse bağırsada cağırsada bir şey demiyorum haklı olduğu için ama beni korkutmak için ayrılık şması yapması canımı çok yakıyor . kabuslar goruyırum . devamlı bir sey yaptıgımda ayrılacak mı korkusu oluştu . bunu anlamıyor . sen yapmazsan bende demem diyor . fakat sorun şu : yapmamayı dememeyı tercih edebilir ben suclu olsam dahi . kızsın etsin ama ayrılık lafını diyince güvenim sarsılıyor

Siz ısrarcısınız diye bütün ipleri eline almış. Hiç söz hakkınız yok anlattığınız kadarıyla ilişkinizde. Herşeyin en iyisini kendisi biliyor evlenme zamanıza o karar veriyor. Çok pasif kalmıssınız. ısrarcı diye diye bunu bile kabullendirmiş size.psikolojik baskı uygulayan birisi sanırım. Kendi aranızda söz ne demek çok çocukca. Resmiyete dökün ilişkinizi düğünede ona göre birlikte karar verin.
dedim nişan yapalım diye işim belli olmadan hiçbir sey yapmam diyor

o Zaman kendinizi kontrol altına alıp susun. Maden çok seviyorsunuz, güzel de bir ilişkiniz var, evlilikten bahsetmeyin bakalım ne olacak?
bahsetmeyeceğim ama su an o kadar kırıldım ki içimden hiçbir sey gelmiyor

Bir önceki konundan da yola çıkarak diyorum ki, evet haksızsın.

Ciddi konularda ısrarcı davranmak hem sana birşey kazandırmaz hem de karşı tarafı rahatsız eder. Evlilik ısrar edeyim de bu adamı ikna edeyim gibi basit birşey değil...

Maddi konular oldukça önemli, sonra pişman olan sen olursun...

Bir önceki konundan da yola çıkarak diyorum ki, evet haksızsın.

Ciddi konularda ısrarcı davranmak hem sana birşey kazandırmaz hem de karşı tarafı rahatsız eder. Evlilik ısrar edeyim de bu adamı ikna edeyim gibi basit birşey değil...

Maddi konular oldukça önemli, sonra pişman olan sen olursun...
tamam haksızım peki yan onun yaptığı :(

Back
X