Çok kötüyüm

Ben artık gücümü toplayana kadar bu evliliği mantık evliliği olarak sürdürücem.
Bu güne kadar çok şey oldu ams bardağı taşıran şey dün gece oldu ben hastayken uyuyan(daha önce benle beraber sabahladığını bilirim).beni üzen birine (eltime) bu kadar değer veren bi adamın yüzüne sevgiyle bakamycam artık

evlilik cüzdanı da kimlik sayılıyor bildiğim. ehliyet pasaport vs. yoksa en kötü onu alın yanınıza

Şimdi nasıl davranayım bilmiyorum sabahları beraber gidiyoduk tek bi araba var benim arabam yok ben çıkar otobüsle giderim gelirkende aynı.
Çok soğuk davranmak istiyorum. Hastayken uyumadından çok bu elti olayı çok zoruma gitti

Şimdi nasıl davranayım bilmiyorum sabahları beraber gidiyoduk tek bi araba var benim arabam yok ben çıkar otobüsle giderim gelirkende aynı.
Çok soğuk davranmak istiyorum. Hastayken uyumadından çok bu elti olayı çok zoruma gitti

Planli programli soyle boyle davranmaliyimi gec elif.Bir sekilde rayina giriyor herseyiniz.O yuzden akisina birak ve esin sana nasilsa sen de ona o sekilde davran.Yani sizin iliskiniz icin aklima baska bir tavsiye gelmiyor cidden.

Ben artık gücümü toplayana kadar bu evliliği mantık evliliği olarak sürdürücem.
Bu güne kadar çok şey oldu ams bardağı taşıran şey dün gece oldu ben hastayken uyuyan(daha önce benle beraber sabahladığını bilirim).beni üzen birine (eltime) bu kadar değer veren bi adamın yüzüne sevgiyle bakamycam artık
Öyle bir şey yok İşte .
Güç toplama gibi
Denedim oradan biliyorum =)
Gücümu toplayıp ayrilayim dedikçe daha fazla baglaniliyor

Fikirleriniz benim için çok önemli siz bu durumda ne yapardınız? Özellikle eşiniz , hiç sevmediğiniz, sizin defalarca canınızı sıkmış her seferinde de sıkmaya çalışan ( bunları eşimde biliyo) eltinizi arasa bi ihtiyacın olursa para vs ben yanındayım dese onu bu kadar korusa, değer verse ne yapardınız? Nasıl tepki verirdiniz

Fikirleriniz benim için çok önemli siz bu durumda ne yapardınız? Özellikle eşiniz , hiç sevmediğiniz, sizin defalarca canınızı sıkmış her seferinde de sıkmaya çalışan ( bunları eşimde biliyo) eltinizi arasa bi ihtiyacın olursa para vs ben yanındayım dese onu bu kadar korusa, değer verse ne yapardınız? Nasıl tepki verirdiniz
Kendime bakardim önce .
Bu adamdan ayrılabilir miyim diye .
Eğer cevabım evet olursa rest cekerdim.
Ama ayrilamiyorsam Susup hazmedip otururdum

Yani ben sebepsiz yere onu sıksam anlarımda
Kendisinin dengesiz davranışlarınyüzünden bu haldeyiz yapsın etsin hesap sorunca ben bunaldım desin ne güzel...
Diyorumya bi alışkanlık bi bağlılık olmasa bu kadar zayıf olmasam boşanırdım ama düşüncesi bile içimi acıtıyo ne yazık ki

Ben sadece sana yuklenmiyorum yanlis anlama. Adam seni taniyarak evlendi. Kendiside senin kadar kiskanc. Sen iliskinizin kurallarina gore sınırını bildigin icin adam krizlere girmiyor. Aranizda aşılması zor bir dag var sanki

Adami görmezden gel. Fazla ilgiden totosu kalkmis. Sabah otobusle git, aksam yemeginde kendine bi tabak koy yalniz ye. İlgi kesilince kedi gibi olur

Elif ne yap biliyor musun? Eşinin hassas noktasina oyna. Mesela sen kiskancsin eşin bunu biliyor ve buradan oynuyor farkindaysan. Sende aynısını yap eşinin zaafı ne? Bunu bul önce ona göre bir yol çizip yönet.
Yani bilemiyorum biraz düşünmem laxım hangi konuda canını yakabilirim diye
Ben sadece sana yuklenmiyorum yanlis anlama. Adam seni taniyarak evlendi. Kendiside senin kadar kiskanc. Sen iliskinizin kurallarina gore sınırını bildigin icin adam krizlere girmiyor. Aranizda aşılması zor bir dag var sanki
Artık sınırımı bilmycem bende bitti artık
Adami görmezden gel. Fazla ilgiden totosu kalkmis. Sabah otobusle git, aksam yemeginde kendine bi tabak koy yalniz ye. İlgi kesilince kedi gibi olur
Evet aynen öyle yapıcam bugünden itibaren

Bence fazla ilgilenmeyin. O dışarı çıkıyorsa siz de çıkın eğlenin. Eşiniz harici bir sosyal hayatınız olsun. Ya da spora gidin. O merak etsin o uğraşsın biraz
Evet
Bide dün benimle konuşmuyosun filan dedi asıl o konuşmuyo geliyo tv telefon.. Ne sohbet var ne bişey

Peki kızlar bu elti konusunda napiyim

Elti konusunda ne söyliyim sizce? Çok kırıldım onu özel olarak aramana mı diyim napiyim kiiçim soğusun

Back
X