Çok kötüyüm

1.OHAL durumunda kimliksiz gezmenin para cezası var
2. Ben ölüm ve hastalik durumlarında bütün küslüklerin unutulması taraftarıyım

1.OHAL durumunda kimliksiz gezmenin para cezası var
2. Ben ölüm ve hastalik durumlarında bütün küslüklerin unutulması taraftarıyım
Çekmecemde unuttum işte
Ölüm ve hastalık durumu yok iş konusu var bende unuturdum hatta arardım eltimi herşeye rağmen ama eşim istediya bunu benden artk arayacağım varsada aramam dedim

Elti konusunda ne söyliyim sizce? Çok kırıldım onu özel olarak aramana mı diyim napiyim kiiçim soğusun

Çekmecemde unuttum işte
Ölüm ve hastalık durumu yok iş konusu var bende unuturdum hatta arardım eltimi herşeye rağmen ama eşim istediya bunu benden artk arayacağım varsada aramam dedim
Tamam işte eşin söylemiş
Tamam canım bende unutmuştum deyip arasaydin keşke
Sen aramadığın için o kendince öyle bir kiymetlendiriyor ki
Bak benim goruncemlesevmeyiz bir birimizi ama bebeği oldu hayırlı olsun diye aradım
Ne oldu eşimin gözünde ben iyı oldum
Ama sen hasta bir insanı aramayan kötü bir insansın eşinin gözünde şuan

Kısaca anlatmak zorundayım gece tatıştık sabaha karşı midem çok kötü ağırmaya başladı ve hala ağrıyor.
Kimliğimi okulda çekmecemde unuttum ne yapayım sizce hastaneye kimliksiz gidemem, eşim demeye utandığım insan uyuyo hiç umursamadı uyandırdığım halde..

Geç geldi eve yani nerde olacaklarını söyledi ama yine de insan huzursuz oluyo bende gelince surat astım orada bir tek ben evli değildim kimsenin eşi böyle yapmıyo dedi oradan tartışma çıktı..kardeşinin işiyle ilgili sıkıntı oldu neden hiç sormuyosun filan dedi bende zaten durum bildiğimiz gibi neyi sorayım dedim.anlayacağınız saçmaladı iyice. Sonra eltimi neden arayıp geçmiş olsun demediğimi sordu bende o saygısızı asla aramam dedim. Oda bana ne kdr vicdansızsın dedi.!!Burada kınu açmıştım onunla ilgili.. Neyse kendisi aramış eltimi ben size yardım ederim para olayını hiç düşünmeyin falan filan demiş. Bir sürü tartıştık işte..şimdide defoldu gitti akşama dönücem sen annenlere git tanlz kalma dedi cevap bile vermedim

Uff Elif ya biz biktik sen bikmadin mi bu evlilikten , madem ayrilmayacaksin madem seviyorsun madem kopamiyorsun birazcik akli basinda davran sende. Tamam kocan 100% mantikli akli basinda duyarli biri olmayabilir ama evinde hayatinda ve evliliginde minimum huzur istiyorsan azicik akli basinda davranmayi bileceksin. Kocan sana nereye gittigini kiminle oldugunu soyleyerek aksam ciktiysa adam donunce surat asmanin manasi nedir ???? Kendin durup dururken kavga cikarip sonra hirsindan sinirinde miden agrimis olan bu yani...
Kocanlada artik iliskin o derece yipranmis ve bitmiski adamin umrunun ucunde bile degilsi. Kendi elinde ettin simdi cekiyorsun.. kocan haksiz bile olsa bu sekilde bir yere varamayacagini anlamamakta israr ediyorsun. Aranizda sevgi kalmismi bilmem ama saygida biterse cekilir bir hayat olmaz bari hamile falan kalmamaya dikkat et ..

Tamam işte eşin söylemiş
Tamam canım bende unutmuştum deyip arasaydin keşke
Sen aramadığın için o kendince öyle bir kiymetlendiriyor ki
Bak benim goruncemlesevmeyiz bir birimizi ama bebeği oldu hayırlı olsun diye aradım
Ne oldu eşimin gözünde ben iyı oldum
Ama sen hasta bir insanı aramayan kötü bir insansın eşinin gözünde şuan
Hasta değil kaynm işten çıkarldı
Evet o yüzden demek ki çünkü ben rşime dedimki kardeşininararım işini kaybettin üzülme yanındayız derim dedim ama kesinlikle o kızı aramam dedim
Ya görünce yine söylerdim ama eşim bana nasıl ara der ben çocukmuyum

Uff Elif ya biz biktik sen bikmadin mi bu evlilikten , madem ayrilmayacaksin madem seviyorsun madem kopamiyorsun birazcik akli basinda davran sende. Tamam kocan 100% mantikli akli basinda duyarli biri olmayabilir ama evinde hayatinda ve evliliginde minimum huzur istiyorsan azicik akli basinda davranmayi bileceksin. Kocan sana nereye gittigini kiminle oldugunu soyleyerek aksam ciktiysa adam donunce surat asmanin manasi nedir ???? Kendin durup dururken kavga cikarip sonra hirsindan sinirinde miden agrimis olan bu yani...
Kocanlada artik iliskin o derece yipranmis ve bitmiski adamin umrunun ucunde bile degilsi. Kendi elinde ettin simdi cekiyorsun.. kocan haksiz bile olsa bu sekilde bir yere varamayacagini anlamamakta israr ediyorsun. Aranizda sevgi kalmismi bilmem ama saygida biterse cekilir bir hayat olmaz bari hamile falan kalmamaya dikkat et ..
Yok dikkat ediyorum zaten
Tamam söyledi ama söylediği saatten çok çok geç döndü ve içmişler
Bide mesaj atmış hiç hatırlamıyorum beni uyandırdığını diye
Yalan mı gerçek mi bilemem Allah a havale ettim

elif kocan seni nerden vuracağını biliyor o kadar çok koz verdinki adamın eline o da yeri geldiğinde bu şekilde kullanıyor..
adama haberin olduğu halde surat asmışsın o da seni uyuz etmek için eltiyi aramış ödeşmiş aklı sıra seninle...

Yok dikkat ediyorum zaten
Tamam söyledi ama söylediği saatten çok çok geç döndü ve içmişler
Bide mesaj atmış hiç hatırlamıyorum beni uyandırdığını diye
Yalan mı gerçek mi bilemem Allah a havale ettim

Cidden alemsin icmisler diyorsun, gece disari cikinca erkekler arasinda gittikleri yere bakarak ve kocanin aliskanliklarini bilerek tahmin edemedin mi bunu ? Ayrica adam kulkedisi mi 12 den once kosa kosa gelsin. Icen adamdan hoslanmiyordun , gece hayati olan adamdan hoslanmiyordun madem kendine biraz farkli hayat tarzi olan daha muhafazakar bir koca bulsaydin. Cidden alemsin...

elif kocan seni nerden vuracağını biliyor o kadar çok koz verdinki adamın eline o da yeri geldiğinde bu şekilde kullanıyor..
adama haberin olduğu halde surat asmışsın o da seni uyuz etmek için eltiyi aramış ödeşmiş aklı sıra seninle...
Yukarda söylediğim gibi çok geç geldi ve zaten eltim olacak kişiyi daha önceden aramış bunu dün gece anlattı bana

Cidden alemsin icmisler diyorsun, gece disari cikinca erkekler arasinda gittikleri yere bakarak ve kocanin aliskanliklarini bilerek tahmin edemedin mi bunu ? Ayrica adam kulkedisi mi 12 den once kosa kosa gelsin. Icen adamdan hoslanmiyordun , gece hayati olan adamdan hoslanmiyordun madem kendine biraz farkli hayat tarzi olan daha muhafazakar bir koca bulsaydin. Cidden alemsin...
Gece hayatı yok erkek erkeğe toplandıkları bir yer var ayrıca söz vermişti sadece özel günlerde içicem diye

Elifciğim
Benimde çok güzel bir evliliğim yok
Ama hiç bir zaman ne eşim nede ben bir yerlere gitmişsekbir birimizi arayıp rahatsız etmeyiz
Ki kiminle gidildiği belli zaten
Ben hiç takılmam öyle şeylere
Sende takılmama ya çalış biraz torpülke bu huyunu

Yaa elti işine bence daha fazla birşey yapma
Arama da bence bu saatten sonra
Eşine de birşey deme

Şimdi konuşursan anlamaz
Biraz sakinleşince konuşun bence

Mesaj filan atıyo yani sakinleşmiş sanki

elti konusu neydi?
Eltim beni ilk tanıştığımz günden itibaren üzmeye çalışan beni sevmeyen biri eşide biliyo bunu. Buna rağmen onu özel olarak arayıp bi ihtiyacın olursa para konusunda diğer konularda vs yanınızdayım demiş (eşimin kardeşi işten çıkarldı).
Yani kardesşine destek olsun ama o kızı neden arıyo anlamış değilim

Yani bilemiyorum biraz düşünmem laxım hangi konuda canını yakabilirim diye

Artık sınırımı bilmycem bende bitti artık

Evet aynen öyle yapıcam bugünden itibaren

Evet
Bide dün benimle konuşmuyosun filan dedi asıl o konuşmuyo geliyo tv telefon.. Ne sohbet var ne bişey

Peki kızlar bu elti konusunda napiyim
Eltiyi salla gitsin. Adam kiskandirarak her şeyi yaptırıyor sana farkında mısın? Kıskansan bile belli etme derim. Zayıf noktasını da gozlemleyerek bul. Hareketlerini tavırlarıni iyi incele.

Back
X