- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
konuştum evet hiç itiraz etmedikonuştunuz mu eşinizle eltiyle olan durumu?
bide moralleri bozuk diye öyle davrandım dedi
oysa eltimin hiç morali bozuk değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuştum evet hiç itiraz etmedikonuştunuz mu eşinizle eltiyle olan durumu?
konuştum evet hiç itiraz etmedi
bide moralleri bozuk diye öyle davrandım dedi
oysa eltimin hiç morali bozuk değil ki
benim eşim de böyle ne yazık kiniye insan bile bile yapar ki bunu yani niye inadıma yapıyo, eşim kıt mı deli mi bilmiyorum artık
ben sanırım beceremedim ve bi ara çok soğuk davrandım oda hemen şikayete başladı
cool davranmam lazımmış bilemedim:)
kadınlara zaafı şundan da kaynaklı olabilirnasıl yani sapık o zaman bunu başka türlü açıklayamıyorum ben
konuştum dün gece itiraz etmedi görcez haftaya dedim(her hafta kv nin evinde bier araya geliyoruz onlarla)
Aminaile zaafından kastım, ailesinin onu kullanmasına izin veriyo demek istiyorum.
kadın zaafı da sapıklık anlamında değil, yani biraz sempatiklik şirinlik yapmayı seven, ilgiyi seven anlamında.
ama geçelim bunları.
tamam sözünü kabul ettik.
gelişmeleri bekliyoruz.
Bol bol dua et, allah yardımcın olsun![]()
Evet öyle davranmaya karar verdim, bakalımbenim eşim de böyle ne yazık ki
bi kızdan hoşlanmıyorum di mi rahatsız oluyorum onunla görüşmesinden tutuyor sürekli kızdan bahsediyor o her bahsettiğinde benim yüzüm düşüyor bu sefer yüzüm düştü diye kavga ediyor benimleama neden yapıyoru bilmiyorum bazen diyorum ya rahatsız olmakta haklıyım kıza karşı bişe hissediyor ve dilinden düşüremiyor ya farkında olmadan yapıyor ya da onu kıskanmam için özellikle yapıyor
her neyse ama soğuk olursan olmaz bu sefer suratı asık yine kimbilir ne oldu moduna girer daha çok uzaklaşır
bi önceki mesajımdaki gibi davranırsan farkı anlarsın![]()
Olabilirkadınlara zaafı şundan da kaynaklı olabilir
ego tatmini
etrafındaki kadınlar ona iltifat eden sürekli pohpohlayan tiplerse bunun da hoşuna gidiyor olabilir
Bilip bilmeden yorum yapıyosun bence de asıl saçmalık sensinElif yine sen..
Gorumce olayi ne tabi bilmiyorum, o konuda bisey diyemiycem.
Ama adam kavgaliyken bile seni dusunurken sen etten puften bi olay cikariyosun. Ornegin " yine sacmaladi" diyosun. " canim enisten nasil iyimi?" Diye sormak sacmalikmi?? En buyuk sacmalik sensin.
aaaaaaay okudukca sistim elti de elti elti de elti.(onuncu kere eltimle ilgili ne diyeyim demissin) Salla ya deme birsey. ne cok kafaya takiyorsun boyle seyleri Elif. obsesif gibi davraniyorsun. kocanla aran yangin yeri hala elti derdindesin. Daha ciddi sorunlarin var ama kus oldugum kadini niye ariyor. ne diyelim eltinde gozu var ondan aramis mi diyelim istiyosun? Bir de mantik evliligi yurutcem artik demissin ama mantik evliligi huzur uzerine kuruludur. cok sevmezsin ama is imkan karakter kultur sana uyuyordur evet der evlenir yasar gidersin. Seninki gicik oldugun biriyle ev arkadasligi olacak. Uyuyamadimlar perisan oldumlar falan. Kocan oluyor mu hic? o yiyor mu kendini? Azicik rahat olsana kuzum sen?Elti konusunda napiyim aradığı için çok kırıldığımı mı söyliyim güzellikle napiyim
valla ben de aynen boyle hatirliyorum mevzuyu. arkasi yarin gibi takip etmistik forumca.sen normal bi insan değilsin lütfen konumdan çık ve kendine başka eğlenceler bul
anlattığın şeyde eksik ve yanlış şeyler var ama işine böyle geliyor değil mi, dalga geçtiğin bu durumun daha beterini yaşama dikkat et de!!!
cunku uc gunde hemen duzelsin istiyor olabilir misin? bu tarz degisimler etkisini ancak uzun surelerde gosterir. aylari goze alman lazim.o tavsiyelerin bazılarını yaptım mesela soğuk davrandım görmezdim geldim onu umursamadım ama değişen birşey olmadı
neden? tatile mi gidiyorsun? Tek basina gidersin ama oradakilerle kaynasirsin ne guzel olur.tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo bana
ekimde kongre var bi arkadaş bulursam oaraya gidebilirim
sen normal bi insan değilsin lütfen konumdan çık ve kendine başka eğlenceler bul
anlattığın şeyde eksik ve yanlış şeyler var ama işine böyle geliyor değil mi, dalga geçtiğin bu durumun daha beterini yaşama dikkat et de!!!
Bilip bilmeden yorum yapıyosun bence de asıl saçmalık sensin
Olamıyorum işte keske başarabilsemaaaaaaay okudukca sistim elti de elti elti de elti.(onuncu kere eltimle ilgili ne diyeyim demissin) Salla ya deme birsey. ne cok kafaya takiyorsun boyle seyleri Elif. obsesif gibi davraniyorsun. kocanla aran yangin yeri hala elti derdindesin. Daha ciddi sorunlarin var ama kus oldugum kadini niye ariyor. ne diyelim eltinde gozu var ondan aramis mi diyelim istiyosun? Bir de mantik evliligi yurutcem artik demissin ama mantik evliligi huzur uzerine kuruludur. cok sevmezsin ama is imkan karakter kultur sana uyuyordur evet der evlenir yasar gidersin. Seninki gicik oldugun biriyle ev arkadasligi olacak. Uyuyamadimlar perisan oldumlar falan. Kocan oluyor mu hic? o yiyor mu kendini? Azicik rahat olsana kuzum sen?
Bul yanlış ve eksik yazdığın şeyleri görürsün işteHahaha ay yeni gördüm. Tatlım konuyu açan sendin, yazdığım gibi anlatıın istersen bulayım eski konunu. Ayrıca ben aldatıldım ve boşandım Elif.
Bir de ben normal değilsem sen nesin acaba ? Canım Lorena olarak namın aldı yürüdü, kıskançlıktan adın çıktı hangimiz anormal ?
Sen dört dörtlükmüsün de bana saçmalıksın diyosunElif senide bilen var bu platformda, benide.
O yuzden kendini hic yorma. Sen bi kez bile olsa oz elestiri yaptinmi durust ol. Hep karsi taraf haksiz zaten.
Sen ona bAşı sıkışan deme dalga geçtiğim insanlar deBaşı sıkışan da "inşillih sindi iynisini yişirsin" diyo![]()
![]()
elif her başın sıkıştığında bdv ye koşup yardım istiyorsun.Sen dört dörtlükmüsün de bana saçmalıksın diyosun