Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .
olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.19 haftalıkmışsınız neden gitmediniz babanızın ameliyatına ağırlaşmamışsınız bile ki hala kalkıp gidebilirsiniz..
eşinizde tam bir odun .. aklın kalmasın karıcım babanın yanında ol tabi diyeceğine hesap soracakmış birde..
Ucakla gidemem. maddi olarak çok sıkıntıdayız bu aralar...Ama ucak diye bisey icad edildi haberi var mı eşinin ?
Haftasonu senle gitsin yada uçakla gidin. Sen kal madem sonra gelip alsin
Eşim resmi bir kurumda çalışıyor . keşke izin alabilsem vs.. dedi zaten . ben de senden çok istiyorum . çok üzülüyorum babanın durumuna diyor. ama izin alma şansı çok düşük . beni de tek yollamiyor. otobüste bir sey olur diye .
Ne yapabilirim . kendi kendime biletimi alıp otobüse binip basıp gitmeli mıyım ? Yollamiyoreşin çok bencil. sende bir tuhafsın baban ciddi bir ameliyat geçiriyor eşim tek yollamıyor diyorsun.. ne olabilir otobüste.
bir dünya insan yolculuk yapıyor . .
uçakla yollasın madem..
babanıza çok geçmiş olsun.
Allah kimseyide babasının ameliyatına gitmek için icazet bekleyecek duruma düşürmesin..
Ucakla gidemem. maddi olarak çok sıkıntıdayız bu aralar...
olmasan şimdi yollardım seni istediğin kadar kalır gelirdin dedi zaten. benim bir kere kanamam oldu 2 aylıkken. onun psikolojisi var hala onda. tek başına yolculuk yapacağım için korkuyor . aslında gerçekten bana çok destek oldu. anneme de çok üzülüyor. kardeşleri yegenleri dururken anneme düşmez ne biçim insanlarmış şeytan diyor telefon ac onlara dağzına geleni söyle diyor dedi.
Ne yapabilirim . kendi kendime biletimi alıp otobüse binip basıp gitmeli mıyım ? Yollamiyor
Cokk haklisiniz ... :'(Hamilesin üzmek istemem ama ölüm denen bisey var
bisey olsa hamileyim gidemem uçakla git dense para yok
Valla bide öyle gidişin faydası da yok
Bilemiyorum bem bu konuda daha farkli bakıyorum bu kadr kendini yipratiyorsun madem bi yolunu bulun inan kimse sabancı değil ama bukuo bukustur baba bu ya anne yanı illa çare vardir aç açıkta değilsiniz dır en fazla masraftan kisilir halledilir
Babasını 13 yaşında kaybetmiş biri olarak size çok daha şeyler yazardım ama.hamilesiniz üzmek istemiyorum
Kanama dediğin şeyi tetikleyen bir otobüs yolculuğu olamaz zaten. düşük riskin varsa ege r her türlü her yerde kanaman olabilir.. ama ben esime bunu anlatamıyorum istem hic belli olmaz. ya otobusteyken olursa denk gelirse. ben de yokum yanında . olur mu olur diyorKuzenimin de kanaması oldu şimdi 20 haftalık hamile gayette yolculuk yapılabiliyor geçen 3 yaşındaki kızıyla kaç saatlik otobüs yolculuğu yaptılar. Doktora git ve seyahat edip edemeyeceğini sor o öyle yapıp da otobüs yolculuğuna karar verdi. Uçak biletlerinde de önceden alırsan indirim oluyor.. Babanı anneni görmediğin her gün stresli üzüntüyle geçiyor sanki şimdi kanaman olmayacak diye bir garantin mi var ? Allah göstermesin ama olunca her türlü oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?