çok kötüyümm yaaa :'(

sana aşılamaya gerek yok aşılamada tüplerin açık olması gerekıyo sen direk tüp bebek yaptıracan korkmana gerek yok tüp bebek çokta zor bir işlem değil ayrıca senin yaşın küçük olduğu için tutma şansın yüksek bol şans

Bazı merkezler indirimli yapiyo zaten rapora gerek duymadan mesela umut tp bebk
ben ilk denemeyi 21 yasında
ikincindenemeyi 22 yasında yaptım 30 yasıma geldimde bu yöntemle olacaktı 20 yasimdada şimdiden halletmek istedim 3 sene 3 aylık evliyim 4.5aylik hamileyim Allah isteyen herkeze versin inşallah maddi manevi hersey olumlu yonde olsun hepiniz için inşallah baya bel büken tedaviler çünkü

arkadaşım rabbimden hayırlıs herbirimiz benzer sıkıntılardan geçti geçiyoruzda üzülme hayırlısı ile olur inşallah daha çok gençsin arkadaşlarım gerekli herşeyi anlatmı birde ben yazmayayım moralin yüksek tutu

canım arkadaşlarında dediği gibi sana doktorun tüp bebk dediyse doğrudur bende bu yolla hamiş kaldım ne tedaviler yumurtlama aşılama ama rabbim en sonunda tüp bebk tedavisinde nasip etti hepimiz bu durumları öğrendiğimizde nerdeyse ben senin yaşındaydım tam beş sene sonra kavuşucam rabbim nasip eğlerse sabır canım herşeyden önce sabır lazım maddi ve manevi açıdan ne zaman kendini iyi hissedersen o zamn başla canım yoksa stresle başalrsan olmaz beyninde hiçbirşetye yer vermeyeceksin tedavin aşamasında rabbim tez zamanda belki sanada mucizenin haberini almayı nasip eğleyecek burda biz ne mucizeleri okuduk paylaştık rabbim yeterki ol desin dualarım senin için canım inşallah güzel haberlerini alırız

bende uyguna yaptım tüp bebeğimi....bazı hastanelerde kampanya var..nerde oturuyosun bilmiyorum ama umut tüp bebek merkezini iyi diyolar.....ben 2.denemeyi umutda yaptırmak isterim ama anadolu yakasında...ben avrupa yakasındayım...bende ilk denememi anadolu yakasında erdem hastanesinde yapptırdım....ve şimdiki denemeyi yakın bi yerde yaptırmak istiyorum.....

ben ist beykoz dayım nerede kalıyor o hastane birde ne kadar oluyor ilaçlar,tüp bebek masrafıı ??? şimdiden yanıtlarınız için tşrler...

gecmis olsun canim evet ilk duyunca insan kotu oluyor
ama bunada alisirsin ve sukretmelisin
en azindan bunu denme sansin var

ben ist beykoz dayım nerede kalıyor o hastane birde ne kadar oluyor ilaçlar,tüp bebek masrafıı ??? şimdiden yanıtlarınız için tşrler...

umutda ne kadar bilmiyorum canım...ama ben erdem hastanesine 3 milyar verdim ilaçlarda dahil....erdem hastanesi ümraniyede....umutda o taraflarda kadiköyde felan diyolardı...yani sana yakın olan yerler...bi araştır derim ben sana....bana bi akrabam umut hastanesini tavsiye etti...bi arkadaşı varmış diğer yerlere gitmiş tutmamış umuta gitmiş orda tutmuş...ve kardeşide yeni orda tüp bebek denemiş oda tutmuş.....belki nasip kızmet diyceksin ama çokda memnunlarmış umut tüp bebek merkezinden....belki bana yakın olsa hiç düşünmeden oraya giderdim....ama dediğim gibi fiyatı bilmiyorum..ama diğer yerlere nazaran daha uygun olduğunu duymuştum.....ya şimdi yapamasan bile raporu aldığında dahi orayı düşünebilirsin...bide medikanayı da öneriyolar oda çamlıcada ordada rapor geçiyo arkadaşım.....

Öncelikle kendını cok fazla üzme. Allahdan gelene boynumuz kıldan ince. Tüp bebek yapman için şu kadar yıl evlı olman gerek yok dıye bı sart yok bence. Yani herkezın rahatsızlıgı farklı. 1 senede yaptıranda var. Senın yaşın uygun, bende senın yaşındayken yaptırdım..

Öncelikle kendını cok fazla üzme. Allahdan gelene boynumuz kıldan ince. Tüp bebek yapman için şu kadar yıl evlı olman gerek yok dıye bı sart yok bence. Yani herkezın rahatsızlıgı farklı. 1 senede yaptıranda var. Senın yaşın uygun, bende senın yaşındayken yaptırdım..

işte öle bi zaman yok ama.....sigortada yapmak istiyosa yani rapor almak istiyosa 3 yıllık evli olmak zorunda....yoksa yaşın genç olması çok daha iyii...

peki hamile kaldınmı??ben dr gittim bugün ve tüp bebekden başka olmazmış bakalım neler yapacağım..artık zamna bırakacağım

peki hamile kaldınmı??ben dr gittim bugün ve tüp bebekden başka olmazmış bakalım neler yapacağım..artık zamna bırakacağım

bizede öle sölendi canım...hatta 6 aylık evliyken felan...herşey takdir ilahii...en azından ne yapacağını biliyorsun....çok gençsin inş ilk denemende evladına kavuşursun....rabbim tüm isteyen herkese bana da,sanada,herkese nasip etsin hayırlısıyla bu duyguyu.....yaşın genç olması tüp bebekde çok iyi bi faktör.....yolun açık olsun arkadaşım......

tşrer hilal zaten dr.um benle bir psikolog gibi konuştu eğer araştırmaya gidiceksen şimdiden git anca sıra gelir dedi yok özelegidersende bir an önce git dedi yaşının küçük olması %70 yüksetiyormuş ama yinede ALLAHa kalmış dedi ama 30 yaşını geçirmemeye çalış dedi o zman %30a,%40 a düşüyormuş..

dr a katılıyorum sigortada yapacaksan hemen başla canım...zaten özeldede yapıcaksan başla...banada dr.um %70 çocuk sahibi olursun demişti....neyse hayırlısı arkadaşım....

ben bişi soracam laparoskopiden sonra kaç gün sonra adet oldunuz bende 1 hafta geçti ama hala yok bişi karnımdaki dikişler çokk sızlıyor şiştim çook kötüü adet sanısıda vuruyor ne yapacağımı şaşaırdım walla..

ilknur uyandınmı rahatsız ettim seni kusuruma bakma olurmu.ne zamandır aklımdasın geçmiş olsun canım benim nasıl oldun sağlığın nasıl ne dediler laparoskopi sonrası neler oldu bana yazarsan çok sevinirim bu sabahtan beri sana yazdığım 4mesajım eline geçtimi bilemiyorum.sende hiç yazmadın bana merak ettim seni.mesaiden bilgisayarın başına geçemedim ziyaretçi mesajıda yazdım sana okumayı unutma lütfen cevabını bekliyorum kendine iyi bak ablacığım.

Back
X