F
ferhanboz
Ziyaretçi
ben 1.5 senedir evliyim tedavı görüyordum ama bir türlü hamile kalamadım klomen kullandım ama olmadı daha sonra rahim flimi çekildi ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim ve yaklaşık 15 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum sol tarafıma hiç dokunmadılar yapışıklık varmış bağırsaklarıma bir ihtimal sağ yumurtalıklarımı açarız diye düşünüp amalşyat ettiler fakat sonrasında öğrendim mi oradada açılma ollmadı ve dr baba tüp bebek dedi direk olarak. ben 23 yaşındayım,merak ettiğim aacaba tüp bebek kaç yaşından başlıyo ve kaç senelik evli olman gerek,öncesin de aşiılama mı gerek??kafam çok karışık ne yapacağımı bilemez durumdayım psikolojim darma duman olmuş durumda..lütfen yardım edin bana...birde ist da tüp bebek yapan yerler nereler (ssklıyım) rapor çıkarmak istesem mesela nerden çıarmam lazım...şimdiden cvb larınız için tşrler:gitme:
a.s.canım tekrar merhaba bu sana sabahtan bu yana 5 . mesajım .yazdıklarına çok üzüldüm ama allahtan asla ümıt kesilmez bak tüp bebekte ne büyük gelişmeler var. sıkma canını biliyorum zor ama bu bizim imtihanımız.hep aklımdasın sana dua ediyorun ama yazışamadık sende unuttun beni. olanları:1hug:a.s. yazarsan çok sevinirim.geçmiş olsun canım benim.