- 27 Kasım 2015
- 109
- 4.371
- 33
- Konu Sahibi tatlialirim
-
aynen öyle canimBende küçük gösteriyrm 25 yaşndaym 2 yaşını geçti kızm bizi her gören kardeş sanıyor annecim die peşinde dolanmam bile fayda etmiyor.. Bence şanslısnz ben öyle görüyrm.. Birde tersinden bakın büyük göstermek daha kötü..
Hafif bir makyaj yapabilirsin. Bende öyleyim 24 yaşındayım 6 -7 senedir bana lise öğrencisi muamelesi yapıyolar. Makyaj en azından insanı toparlıyor bir maskara bir eyeliner işini görürMerhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Bende 24 yasindayim bir cocuk annesi, boyum kilomda ayniiii ve sikayetimde ayni cünkü esim biraz yapili ve uzun1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
Bu yorumu yazdigimdan beri iki kilo almisim ama hala degisen birsey yok. Yüzüm de cocuksu duruyor. Daha gecen ehliyet icin görüsmeye gittik diyorki yasin kac utana sikila sordu, ya kucagimda kizim da vardi kocamin yaninda. Ben mi abartiyorum diyorum bazen. Ehliyet almak icin yasiniz kücük mü diyecekti. Ayy sonunda böyle insan paranoyak oluyor. Kadinsi cocuksuyum resmen, aslinda beyenirim de kendimi. Ne bileyim ya söyle 40 yasina geldigimde otuz göstersem affederim herkesiBende 24 yasindayim bir cocuk annesi, boyum kilomda ayniiii ve sikayetimde ayni cünkü esim biraz yapili ve uzun
ayni derdimiz var yani :))
Hafif bir makyaj yapabilirsin. Bende öyleyim 24 yaşındayım 6 -7 senedir bana lise öğrencisi muamelesi yapıyolar. Makyaj en azından insanı toparlıyor bir maskara bir eyeliner işini görür
bence sizde sorun yok, şu an liseye giden gençlerimiz o kadar kadınsı giyiniyorlar ki, 30 yaşındayım, ben o tarz giyinmiyorum.
hele ki kol çantası takıyorlar hiç yakıştırmıyorum, lise öğrencisi dediğin asar sırt çantasını, saçını da at kuyruğu yapar yani.
Bir kere tesadüf oldu arkadaşımla beraber arkadaşımın kardeşini parka goturduk. Arkadaşım az uzağımızda çocuk benim yanımda bir kız geldi abla sizin çocuğunuz mu demez miBu konuyu actiktan sonra zaten kuaföre gittim iki kere sacimi boyattim sarimsi oldu. Evet makyaj yapmam gerekecek. Ama yüz hatlarimdan dolayi kücük saniyorlar galiba. Makyaj da yapsam kücük cocugun makyaj yapmasi gibi olur. Ama iyi bir makyajla cok degisirim o da günlük hayatta olmaz ve beceremem de.
Bazilari ters tepki vermis dert mi bu diye, ciddiye alinmamak cok kiriyor insani bunu bilen yok ama.
Kac yasina gelmisim cocuk muamelesi yapan oluyor bazen. Artik cocugumla pek yapan yok ama yine de yasadim ben bunlari. Belkide yüzüm olgunlasti artik =)
Bir kere tesadüf oldu arkadaşımla beraber arkadaşımın kardeşini parka goturduk. Arkadaşım az uzağımızda çocuk benim yanımda bir kız geldi abla sizin çocuğunuz mu demez miben şok oldum genelde kuçuk gosterdiğim için. Ama benimde bir yıl içinde yüzüm toparladı pek fazla diyen çıkmıyor artık. Nadir oluyor. Kıyafette ben de sporum da. Sporla klasik arası benim giydiklerim. Yani ne tam spor ne tam klasik. :)
Aynennn:))))Bu yorumu yazdigimdan beri iki kilo almisim ama hala degisen birsey yok. Yüzüm de cocuksu duruyor. Daha gecen ehliyet icin görüsmeye gittik diyorki yasin kac utana sikila sordu, ya kucagimda kizim da vardi kocamin yaninda. Ben mi abartiyorum diyorum bazen. Ehliyet almak icin yasiniz kücük mü diyecekti. Ayy sonunda böyle insan paranoyak oluyor. Kadinsi cocuksuyum resmen, aslinda beyenirim de kendimi. Ne bileyim ya söyle 40 yasina geldigimde otuz göstersem affederim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?