Çok kuru cilt

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
28
24
Slm arkadaşlar benim bu durumu önere bileceğiniz bi krem var mı? Benim cildim çok kuru, ama ağzımın kenarlarında Egzama var. Aşırı kaşınıyor geceleri fark etmeden kaşıyorum kalkıyorum ki kenarları yara yapmışım tüm kan. İngilterede oturuyorum buadaki doktorlar en başda en kötü kremleri veriyorlar ne kadar gittiysemde işe yaramıyor verdikleri. Sizin önereceğiniz bişey varsa mutlu olurum. Teşşekürler okuduğunuz için

Egzama için hem kaşıntı giderici krem hem de nemlendirici özelliği çok olan yağ bazlı nemlendiriciler kullanmalısınız. Nemlendirdikten sonra kaşıntı azalacaktır o zaman kortizonlu kremi kullanmayı bırakmanız gerekir. Stres kaynaklı olduğu için hayatınızdaki stresi minimuma indirmeniz sizin için en faydalı tedavi olacaktır.

Egzama için kullanılan bir nemlendirici vardı sanırım, "exci**al". İki versiyonu var, yağ bazlı ve su bazlı olmak üzere. İsterseniz bir araştırın ve doktorunuza danışın.

Benim cildim de çok kuru. Dermokozmetik ürünü olarak avene nin xeracalm a.d ürününü kullanıyorum. Benim cildime çok iyi geliyor. Eczanelerden yada internette dermokozmetik sitelerinde bulabilirsiniz. Bir de hametol krem aldım geçen eczaneden o da cildime çok iyi geldi. İçeriği de baya iyi sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-06-17-35-09-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 92
kansızlığınıza baktırdınız mı? ağız kenarlarını o mahvediyor.ağız kenarlarınız için yağ bazlı yoğun kremleri resmen sıva yapıp gece boyu öyle yatmanız lazım.ben roac kullandığım için aşırı bi yarılma oluyor dudak kenarlarımda kuruluktan.önce bi vaseline pure sürüyorum üzerinden de yoğun bir krem mesela şu yeşil beyaz tüpte klasik arkolar varya ya da klasik nivea ondan sıva yapıyorum bol bol sürüyorum.gece boyunca emiliyor sabaha toparlanmış kalkıyorum.eğer gün içinde sürme imkanınız varsa aynı kremleri tek kat hemen emilecek şekilde gün içinde de kullanmaya devam edin.su için min 2.5 litre

Gün boyunca gece boyunda sürüyorum ama çok kaşınıyor

hayır kana baktırmadım ama alev alıyor gibi yanıyor ne sürsemde

Bebantol marka krem iyi diyorlar hem cilde hem egzama ya . Cok geçmiş olsun ya inşallah iyi bir çözüm bulursunuz

Egzama ciddi bir sorun onun icin dermatolog a görünmelisiniz mutlaka
Shea içerikli krem kullanabilirsiniz kuruluk için ama egzama icin yetmez
Fucidin kullaniyorum ben egzamali baska bölgelerim icin

İki Aydır sizin. Gibi kaşımadığım yer kalmadı egzamadan dolayı. Cildim çok kuru kışın mutlaka egzamaya dönüyor. Hamileydim son ay ve Doğum sonrası çok arttı kremler işe yaramadı çünkü gebelik ve emzirmede kısıtlı sürede kullanılıyor. 3 gündür kantaron yağı sürüyorum ne kaşıntı kaldı ne de dökülme. Epey toparladı..

Kantaron yağı mucizevi birşey. Yağlı yağlı uğraşamam derseniz aynısefa balsam tek geçerim.

bu kuruluk resmen içerden geliyor dışardan krem,losyon vs tam rahatlatmıyor...banada otoimmün tiroditten miras kaldı...gözlerim dudaklarımda aşırı kuruyor ayrıca...balık yağı içmek bi tık rahatlattı beni özellikle göz kuruluğu konusunda...beslenmede a ve d vitaminlerine dikkat ediyorum en azından cildimin elastikiyeti daha iyi canım yanmıyor egmalarım daha kolay iyilesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…