Çok merak ediyorum, kızlar fikir verinn lütfenn..

kbr_asiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
35
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar benim en son adet tarihim 6 sıydı. ama hala adet olmadım. 9' unda kan tahlili yaptırdım ama çıkmadı bişi. ama hala adet olmadım acaba hamilemiyim yoksa değilmiyim. hala bekliyorum ama bu beklemek benii çıldırtıyorr.. sizce ne yapmalıyım.:uhm:mafoldumben

slm arkadaşlar benim en son adet tarihim 6 sıydı. ama hala adet olmadım. 9' unda kan tahlili yaptırdım ama çıkmadı bişi. ama hala adet olmadım acaba hamilemiyim yoksa değilmiyim. hala bekliyorum ama bu beklemek benii çıldırtıyorr.. sizce ne yapmalıyım.:uhm:mafoldumben
birde şimdiye kadar hiç böle olmamıştı ilk defa böle oluyo adet günüm hiç şaşmazdı. 4 senelik evliyim ve bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum mafoldumben

Adet gününden neredeyse 1 hafta geçmiş canım çok normal gözükmüyor. Kendinde bir gebelik testi yap olmazsa bilmiyorumkismile Bende merak ettim şimdik umarım 4 senelik özlemin biter tatlımm opuyorumnanaktan

Adet gününden neredeyse 1 hafta geçmiş canım çok normal gözükmüyor. Kendinde bir gebelik testi yap olmazsa bilmiyorumkismile Bende merak ettim şimdik umarım 4 senelik özlemin biter tatlımm opuyorumnanaktan

çok tşkler inşallah bitanem bu sevinci hep birlikte yaşarız inşallah...:ecrin_bebek:

Canım benim 3 gün gecti diye hemen test yaptırmıssın anladıgım kadarıyla bi kaç gün daha bekle yine gelmezse bu sefer evde test yaparsın kendin inşaalah vardır

birde şimdiye kadar hiç böle olmamıştı ilk defa böle oluyo adet günüm hiç şaşmazdı. 4 senelik evliyim ve bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum mafoldumben

umarım hamilesindir cnm bnde istiyorum ama olmuyoo kistim varmış
:sinifsinif:

canım benim 3 gün gecti diye hemen test yaptırmıssın anladıgım kadarıyla bi kaç gün daha bekle yine gelmezse bu sefer evde test yaparsın kendin inşaalah vardır

inşallah canm şimdiye kadar hiç geçmeişti adetim ilk defa bu kadar geçti ondan şaşırıyorum kan tahlilindede çıkmadı :(

Back
X