• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok merak ediyorum.ne olur evliler cevap....

Çalıstirmazki,işyerine gelip rezalet çıkarır.kim böyle sorulu birini çalıştırmak isterki. Ayrılsam maaşım cocuğumun dershane parasını bile karsilamaz.ne yiyip icicem.anneme gitsem onun parası çok kısıtlı.kendine zor bakıyor 2 boğaza nasıl baksın

çok üzüldüm inanki. ama kabulenemedim doğrusu senin adına. ama asıl kabullenemediğim nasıl olur da bir insan nasıl olur da böyle bir canavara dönüşür? kusura bakmayın eşiniz için böyle dediğim için ama bir kadına yapılan bu şeyin başka bir açıklaması da olamaz. umarım karşına bir fırsat çıkar da kurtulursun...

İste böyle her sinirlendiğinde kırıp döker.o an tek kelime edersem bana şiddet uygular.bıktım cam kırıkları supurmekten.sehpa bile kırdı.eline ne gelirse

İste böyle her sinirlendiğinde kırıp döker.o an tek kelime edersem bana şiddet uygular.bıktım cam kırıkları supurmekten.sehpa bile kırdı.eline ne gelirse

Önce Allah sabır versin diyorumm..Sanırım çok olmuş evleneli.Başlardada böylemiydi.

Icinde hep bir siddet duygusu vardi.Ama artarak gidiyor.hep olgunlasir diye umit ettim .zor durumdayim.bir gun o sinirle beni oldurecek. Cocugum olmasa siginma evine gidicem.onunda psikolojisini bozucak.cocugum etkilenmesin diye o kadar cok alttan aldim idare ettimki.sirf evde kavga ortami olmasin diye.yillarca disari bile yansitmadim.kac kere orami burami morartti.sevmiyorum onu.insanin parasi olmazsa birde cocugu varsa o kadar zorki:((((dayanacak gucun kalmadi.bir tek hamileyken benim ustume gelmedi

Icinde hep bir siddet duygusu vardi.Ama artarak gidiyor.hep olgunlasir diye umit ettim .zor durumdayim.bir gun o sinirle beni oldurecek. Cocugum olmasa siginma evine gidicem.onunda psikolojisini bozucak.cocugum etkilenmesin diye o kadar cok alttan aldim idare ettimki.sirf evde kavga ortami olmasin diye.yillarca disari bile yansitmadim.kac kere orami burami morartti.sevmiyorum onu.insanin parasi olmazsa birde cocugu varsa o kadar zorki:((((dayanacak gucun kalmadi.bir tek hamileyken benim ustume gelmedi

İnsan sevdiğine kıyarmı hiç yaa..Evin büyükleri girsin arraya annenler kayınvalidenler ne diyo.

Bunlari dogru durust kimseyle paylasmam.daha yeni yeni yuzeysel anlatiyorum.sakiz olmaktan millete pek hoslanmam.gurur meselesi yapiyorum.hem Dayak yiyor hem oturuyor denmesi hosuma gitmez.off annemede cok anlatmam uzulmesin diye.

Kayinvalidem kayinpederim yok.bir ablasi var oda konustu zaman zaman hic fayda etmedi.yapisi bu degismez dedi ablasi:(

Çok çok üzüldüm sabah sabah...:59:
Bence gidin annenizin yanına,o bebenize baksın siz de evlere temizliğe gidersiniz,merdiven silersiniz destek olursunuz ona..:40:
Varsın çocuğunuz dersaneye gitmesin,annesinin böyle dayak yemesini görmesinden daha mı kötü olur?
Bakın Allahım saklasın,yarın çocuğunuz büyür,o adam(!) size elini kaldırdığında çocuğunuz araya girse hani sizi savunmak adına o sırada çocuğunuz yanlış bir iş yapabilir... Sonra çok yazık olur... Nolur birazcık evladınızı düşünün.. Hangi evlat dayanabilir bu sahneye?:59:

Çok üzüldüm.Bence hiç durma annenin yanına git.
Annen yalnız sanırım.Emekli maaşı varmış.Çocuğun dersaneye gittiğine göre büyüktür.Çocukla annen ilgilenir,sen de iş bulup çalışırsın.Kuru ekmek yersiniz yine bu durumdan iyidir.Sonra inşallah bir miktar nafaka alırsın.
Daha ne kadar bu duruma katlanabilirsin ki ? Daha geç oldukça daha zor olacak,üstelik adam çığrından çıkıyor diyorsun.Kaç kurtul bir an evvel.

Kayinvalidem kayinpederim yok.bir ablasi var oda konustu zaman zaman hic fayda etmedi.yapisi bu degismez dedi ablasi:(

Ama nereye kadar dsayak yiyeceksin.Sonuna kadar haklısıni,lletin ağzına düşmeyeyim diyosun ama kendinden vazgeçmişsin ,çocukların psikolojisi ne olacak..Muhakkak aile büyükleri ile paylaşmalısın cnm

Kacip kurtulmak istiyorumda.cocugumun gelecegiyle oynamak istemiyorum.sabrediyorum. Nereye kadar bilmem:( Aptal gibiyim.cesaretim yok...gucum yok.mahkemenin verdigi nafaka ne kadar olur ki.cocugumun ihtiyarclarini nasil karsilarim:((alamamki .

Bu şekilde çocuğun daha çok zarar görüyor,farkında değilsin.Onun yanında kavga etmeseniz bile en azından senin mutsuzluğun ve depresif hallerin ona yansıyordur.
Açlıktan öleceğinizi sanmıyorum.Annenin emekli maaşı varmış.Dediğim gibi kuru ekmek yer,3 öğün çorba kaynatır yine yaşar gidersiniz.Çocuğun ihtiyacı dersane diyorsan o bile şart değil.Babası dersane ödemesini kesecek kadar kötüyse zaten yanında olmasın daha iyi.Hem bu dersane ücreti senetle olmuyor mu,senetler kimin adına ?
Sen hemen iş bulmaya çalışırsın.Güvenli-temiz bir ortam olsun yeter.Üçe beşe bakmadan iş bulup çalışırsın.

Kacip kurtulmak istiyorumda.cocugumun gelecegiyle oynamak istemiyorum.sabrediyorum. Nereye kadar bilmem:( Aptal gibiyim.cesaretim yok...gucum yok.mahkemenin verdigi nafaka ne kadar olur ki.cocugumun ihtiyarclarini nasil karsilarim:((alamamki .

Arkadaşım,çocuğunuz babasına kötü bir şey yaparsa geleceği ne olacak?

Bak canım,bu adam senin kendine güvenini tamamen yoketmiş.Seni sindirmiş.Hiçbirşey yapamam,beceremem diye düşünür hale gelmişsin.
Bir silkin kendine gel ! Sen kadınsın,annesin,güçlüsün.İstedikten sonra yapamayacağın birşey yok.
Çok mutlu olsaydın,eşin Allah korusun ölseydi ne yapacaktın ? Sen onun sayesinde yaşamıyorsun,ona "rağmen" yaşıyorsun.Önemli olan ilk adımı atman,gerisi göreceksin çorap söküğü gibi gelir.Kimse açlıktan ölmemiş.Sokakta kalacak halin de yok,şükür annen hayattaymış.
Üç beş birikimin veya bileziğin varsa onları al.Belki görümcen de yardım eder.
Allah büyük.Gücünü farket,kendini telkin et,ben güçlüyüm,başarabilirim diye düşün.

Senetlerde benim imzam var.yazin yurtdisina yaz okuluna gidecek.o kadar mutlu hevesli ki.iste ayrilsam bunlrin hicbirini veremem.babasida bana inat gondermez.cocugumda seni yuzunden diye beni suclayacak. Off her yerden sikistim. Aslinda o da bilyor cocuk icin katlandigimi.

Senetlerde benim imzam var.yazin yurtdisina yaz okuluna gidecek.o kadar mutlu hevesli ki.iste ayrilsam bunlrin hicbirini veremem.babasida bana inat gondermez.cocugumda seni yuzunden diye beni suclayacak. Off her yerden sikistim. Aslinda o da bilyor cocuk icin katlandigimi.

Çocuğunuz yediğiniz dayakları,cam kırıklarını,vücudunuzdaki morlukları görmüyor mu?
Ben de diyorum çocuk dellenip bir şey yaparsa diye ama sanırım çocuğunuz da sizi pek umursamıyor,babayı örnek alıyor galiba o da..

Cocugum bosan diyor.Ben sana bu imkanlari veremem deyince babam bana vermek zorunda diyor.malesef vermez biliyorum. Benim kadar detayli dusunemiyor:(

İyi de canım bunun sonu yok ki.Bugün yaz okulu bahane olur,seneye bilgisayarını değiştirecek olur,öbür sene seyahat veya başka bir vaad...Sonu yok,mutlaka bir yerde kesintiye uğrayacak.Eğer ayrılırsanız mantık olarak oğlunun yurtdışına gitmesi onun açısından daha olumlu olur.Gidemezse de sağlık olsun,hazırlarsın onu bu duruma.Seni anlıyorum,söz verince yapmak istiyorsun,çocuğa hayalkırıklığı yaşatmak istemiyorsun.Ama inan çocuklar bizim beklediğimizden çok daha olgun davranabiliyorlar.Böyle bir sebepten gidemezse sandığın gibi gidemediğine üzülmez.Seni yalnız bırakmamak bile isteyebilir.

Dersane senetlerini eşin kabul etmezse dersaneye gidip konuşursun.Bir arkadaşımın oğlu özel okuldaydı,son sene eşinden ayrılınca gidip okulla görüştü ve burs aldı.Dersaneler bu konuda daha esnek olabiliyorlar.Sonuçta eğitimle uğraşan insanlar,çocukların eğitimi için yardımcı olmaya çalışırlar.Eşinin maddi durumu iyi sanırım.Kendi oğluna böyle bir ceza verecekse dediğim gibi hiç yanında olmasın daha iyi.Çocuğun geleceğini sen nasıl düşünüyorsan babasının da düşünmesi lazım.

Back
X