• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok merak ediyorum

Woops

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
106
33
18
Kizlar merhaba. Sevdiginiz bi insan var diyelim ama o sizi seviyor mu sevmiyor mu tam emin degilsiniz yani soyle iliskinin ismi konulmamis yani. Neyse birbirinize 1 2 saat uzaklikta sehirlerde yasiyorsunuz. Yaklasik 1 yildir da gecerli sebeplerden dolayi gidemiyorsunuz yanina ama cok da yansitmiyorsunuz sebepleri aslinda neyse isin ozu sizi 1 yil boyunca bekliyorsa aradabir trip atsada konusmaya devam ediyor ve bekliyor olmasi sevgisi oldugunu ispatlar mi? Dipnot:bu surede baska biri olmadigina da eminim

Başka biri var mı yok mu ona emin olacağına bence açık açık sor var mı düşüncesi senle ilgili. En azından boşuna beklememiş olursun..

Bikac sorunlarim oldu maalesef ailevi seyler. Gidemedim gercekten yoksa ben de cok istiyorum gitmeyi cok hemde . 1 1.5 haafta sonra muhtemelen surpriz yapacam daha haberi yok . Ama ben beklefim kimse beklemez falan diyince umutlanayim mi umutlanmayayim mi bilemedim zaten yaklasik 3 yildir benim hayatimda ama hic tam emin olamadim sevgisinden bu ispati olabilir mi diye merak ediyorum :(

1-2 saatlik yol uzak bir yer degil. Bence bir an önce vakit ayir ve git madem bekliyor seni.. 1 yil süre icinde hic vakit bulamamis olmani ben pek kabul edemezdim onun yerinde olsam ama neden sen gitmelisin? Sen gidemiyorsan o gelsin? Amac görüsmekse kimin o yolu katettigi ne farkeder?

1-2 saatlik yol uzak bir yer degil. Bence bir an önce vakit ayir ve git madem bekliyor seni.. 1 yil süre icinde hic vakit bulamamis olmani ben pek kabul edemezdim onun yerinde olsam ama neden sen gitmelisin? Sen gidemiyorsan o gelsin? Amac görüsmekse kimin o yolu katettigi ne farkeder?
Evet bu kisima ben de biraz takigim ama yine de kiyamiyorum aslinda. Kendisi calisiyor ve bi tek pazar gunleri bos yani onda da uyusun istiyor ben de oyle cunku yorucu isi cidden oglene kadar uyuyor e zaten sonra gelmesiyle gitmesi bir olacak bi de bu sene onun icin de cok zor bir yil oldu zaten 1.derece yakinlarini kaybetti ve hic yaninda olamadim o yuzden kizamiyorum bu konuda kiyamiyorum da :(

1/2 saatte ben avrupa kıtasından asya kıtasına anca geçiyorum sizde gidin bi zahmet :)
Uzak bir mesafe değil yani..
Ama zaman geçirmeden gözlerinde görmeden o sevgi var mı yok mu anlayamazsınız

Fazla uzak degil aslında. Onu yüzyüze görünce emin olursunuz sevip sevmedigini. Bu şekilde ne desek boş.

O niye gelmiyor? 1 yıl uzun bir zaman. Mesafe de kısa. 10 saat değil 15 saat değil.
Yukarida arkadasa da yazdigim gibi durum :( tabi bahane degil sonucta 3 yilin adi var 2 sene boyunca da hep ben gidiyodum zaten iste su son 1 yil. 3 yildir da hic emin olamadim zaten ilginc biraz. Hakikaten bekleyince de umutlandim acikcasi ama iste yine de dedim nolur nolmaz size de bi danisayim

Evet bu kisima ben de biraz takigim ama yine de kiyamiyorum aslinda. Kendisi calisiyor ve bi tek pazar gunleri bos yani onda da uyusun istiyor ben de oyle cunku yorucu isi cidden oglene kadar uyuyor e zaten sonra gelmesiyle gitmesi bir olacak bi de bu sene onun icin de cok zor bir yil oldu zaten 1.derece yakinlarini kaybetti ve hic yaninda olamadim o yuzden kizamiyorum bu konuda kiyamiyorum da :KK43:

Kiyamiyor olabilirsin ama ortada 1 yildir birbirini göremeyen 2 insan var ve bence eger gercekten birbirinize önem veriyor olsaydiniz napar ne eder görüsürdünüz.. Onun isi agir olabilir ama koca bir sene icinde hic mi pazarini feda edemedi seni görmek icin? Bence kendi duygularini da biraz gözden gecir. Cünkü mesafe gercekten az, bence bahane edilemez yani..

Kiyamiyor olabilirsin ama ortada 1 yildir birbirini göremeyen 2 insan var ve bence eger gercekten birbirinize önem veriyor olsaydiniz napar ne eder görüsürdünüz.. Onun isi agir olabilir ama koca bir sene icinde hic mi pazarini feda edemedi seni görmek icin? Bence kendi duygularini da biraz gözden gecir. Cünkü mesafe gercekten az, bence bahane edilemez yani..
Yoo gercekten bahane tarxinda degil benimkiler. 1 yilin her gunu dolu dolu gecmedi tabi ama ben musait oldugumda gleecrgimi soyleyecekken onun musait olamadigi ana denk geldi ya da haftaici musait olabilirken ben o olamiyodu vs. Duygularimdan eminim . Ama dediginiz gibi isteseydi bi pazarini da verirdi sonucta iste gercekten bilemiyorum:(

Yukarida arkadasa da yazdigim gibi durum :KK43: tabi bahane degil sonucta 3 yilin adi var 2 sene boyunca da hep ben gidiyodum zaten iste su son 1 yil. 3 yildir da hic emin olamadim zaten ilginc biraz. Hakikaten bekleyince de umutlandim acikcasi ama iste yine de dedim nolur nolmaz size de bi danisayim

Neden hep sen gidiyodun?
Su an gelemez desen anlarim yakinlarini kaybetmis magruz goruyoruz.
Peki 3 sene boyunca bi sefercikte cikip gelmezmj insan. Neden hep sen cikip gidiyosun?

Back
X