• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok merak ediyorum

Yoo gercekten bahane tarxinda degil benimkiler. 1 yilin her gunu dolu dolu gecmedi tabi ama ben musait oldugumda gleecrgimi soyleyecekken onun musait olamadigi ana denk geldi ya da haftaici musait olabilirken ben o olamiyodu vs. Duygularimdan eminim . Ama dediginiz gibi isteseydi bi pazarini da verirdi sonucta iste gercekten bilemiyorum:KK43:

Bence bi sekilde onunda duygularini artik ögrenmeye calis öyleyse.. Belkide o itiraf olmadigi icin cekingen davraniyordur? Bilemiyorum. Ama eger sevmiyorsa da bunu yol yakinken ögrenmis olursun..

Neden hep sen gidiyodun?
Su an gelemez desen anlarim yakinlarini kaybetmis magruz goruyoruz.
Peki 3 sene boyunca bi sefercikte cikip gelmezmj insan. Neden hep sen cikip gidiyosun?
Yok maalesef:( aslinda bu 1 yilin 1 2 ayini buna inat ettigim icin gitmedim ama anlamadi tabi sadece 1 kere sordum bu zamana kadar da onda da klasik gecistirmeler iste

Bir erkek bir kızın sevgilisi olmak isterse bence bu kadar süre beklemez.
Neyim oldugundan tam emin olamiyorum oyle cok duygularini belli edebilen bi insan degil bu annesine babasina karsi da boyle zaten sevgilim gibi davraniyor aslinda deger de veriyor ama bi kere mi demez bi insan seni seviyorum falan fistik diye hos ben de demiyorum ama tamamen onun duvarindan yani

Canım zaman kaybı gibi geldi bu kişi bana.hic çekinmeden sor bence baktın çeviriyor konuyu yol ver gitsin.yazik değil mi zamanına.

Calisiyor diye sen ona kiyamiyorsun ama sevgi fedakarliktir. Madem sorunlarin var sen gidemiyosun onun sana gelmesi lazım. Geldigiyle gittigi bir olacak demissinde bi adam bi senedir bi pazarını bile sana ayiramamissa ve bu ozveriyi senden bekliyosa bi dusun derim

Yok maalesef:KK43: aslinda bu 1 yilin 1 2 ayini buna inat ettigim icin gitmedim ama anlamadi tabi sadece 1 kere sordum bu zamana kadar da onda da klasik gecistirmeler iste

Oyleyse pekte mumla aranicak bi sevgi degil bu adamdaki sevgi bence. Dogru adam olup olmadigini dusunmn gerek.

Back
X