- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
kendi adıma cevap veriyorum ki ben burda yorum yaparken konuya objektif bakarak değil kendi hayatımdan örnekleyerek cevap veririm. kendi hayatımda örneğini görmediğim konuya da fikir beyan etmem. çünkü kendi hayatımda da doğru düşünmeye çalışırım ama her zaman uygulayamayabilirim. deneyimleyip faydasını gördüğüm şeyler üzerinden insanlara tavsiyede bulunmak daha mantıklı geliyor.Merhaba bayanlar...
Beni biliyorsunuz burada bir çok konusu olan herşeye susan sabreden
Sabrıyla herşeyi halletmeye çalışan belki de en doğru tanımla pısırık bir bayanım
Maddi yönden hiç sıkıntısı olmayan, kariyer ve karakter sahibi biriyim
Kendi sınırlarımı aşamam, ama benimkini aşan olursa da susarım
Böyle biriyim.
Asıl merak ettiğim şu ki bu sitede belki yüzlerce konu açılıyor ve öyle yorumlar okuyorum
Ki açtığım konularda da aldım o yorumlardan
Gerçekten çoğunuz burda yaptığınız yorumlar gibi mantık üzerine kurduğunuz bir dünyanız mı var?
Yoksa da sadece başkalarının hayatlarına daha mı objektif bakabiliyorsunuz?
ortalama aynı şekilde cevap vermişiz..Kendi hayatımda nasılsam burda da öyleyim şahsen.
Ama burada başka kişiliklere bürünenlere rastlamadım değil.
Bir erkek tarafından haksızlığa uğramış ve aşkından önünü göremeyenlere gayet gerçekçi yorumlar yapabiliyorum.
Yaşamadığım durumlarda iki kez düşünerek yazıyorum.
Buraya ne yazıyorsam kendi hayatımda da uyguluyorum.
Zaten diğer türlüsü de ancak yazarlığa girer.
Merhaba bayanlar...
Sabrıyla herşeyi halletmeye çalışan belki de en doğru tanımla pısırık bir bayanım
Böyle biriyim.
Asıl merak ettiğim şu ki bu sitede belki yüzlerce konu açılıyor ve öyle yorumlar okuyorum
Gerçekten çoğunuz burda yaptığınız yorumlar gibi mantık üzerine kurduğunuz bir dünyanız mı var?
Merhaba bayanlar...
Böyle biriyim.
Kendi hayatımda nasılsam burda da öyleyim şahsen.
Ama burada başka kişiliklere bürünenlere rastlamadım değil.
Bir erkek tarafından haksızlığa uğramış ve aşkından önünü göremeyenlere gayet gerçekçi yorumlar yapabiliyorum.
Yaşamadığım durumlarda iki kez düşünerek yazıyorum.
Buraya ne yazıyorsam kendi hayatımda da uyguluyorum.
Zaten diğer türlüsü de ancak yazarlığa girer.
Evet anladımkendi adıma cevap veriyorum ki ben burda yorum yaparken konuya objektif bakarak değil kendi hayatımdan örnekleyerek cevap veririm. kendi hayatımda örneğini görmediğim konuya da fikir beyan etmem. çünkü kendi hayatımda da doğru düşünmeye çalışırım ama her zaman uygulayamayabilirim. deneyimleyip faydasını gördüğüm şeyler üzerinden insanlara tavsiyede bulunmak daha mantıklı geliyor.
örneğin iş hayatı, aile ilişkileri, çocuk bakımı gibi.
çok konu açılır karı koca çalışıp nasıl bütçe yapıyorsunuz konusu mesela. kendi hayatımızda uyguladığımız ve huzuru sağladığımız yöntemi öneririm ben. onun dışında aile ilişkilerinden kv.si ile çok sorun yaşayanlara cevap vermem çünkü ben çok sorun yaşamıyorum bir şey söylesem yanlış olabilir diye düşünürüm.
bilmem kendimi anlatabildim mi??
bende benim gibi sabırlısını görmedim zatenBaskalarinin hayatina daha objektif bakiyoruz
Ama sizin kadar sabirli degilim siniri asana tepki gosteririm
kendi hayatıma da objektif bakmaya çalışıyorum, ama başkasının hayatına daha çok :)
Bende çok şey öğrendimKK'dan öğrendiğim çok şey var.
Zamanla beni sanki kişisel gelişim kitabı okuyormuşcasına geliştirdi.
Olayları ele alma ve fikir yürütme çözüm üretme konusunda geliştirdi.
Daha dışa dönük olmamı sağladı.
işte kendi hayatmıza da bazen öyle birazda olsa duygusuz baksak iyi olacak gibigaliba burada yanılıyoruz
kendi hayatımıza hissettiğimiz duygularla başkasının hayatına da duygusuz saf mantıkla bakmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?