Bu kötü birşey değil ki insan olduğunuzun kanıtı. Ben sokakta mendil satan çocuk görünce bile gözüm doluyor. Hele savaş haberler izleyim üç gece rüyamdan çıkmaz. Ihtiyacı olana yardımı çok severim ve bunu asla direk yapmam ki kendi kendimi bişey zannetmeyin diye. Sonucta Allah bana imkan vermis bende onu insanlarla paylaşıyorum. Bi araç gibi düşün. Hatta bi hikaye var o geldi aklıma şimdi.
Zengin bi adam yolda giderken dilenen bi kız görmüş ve üzülmüş hatta isyan etmiş. Neden bu çocuk boyle neden onu boyle yarattın onun için neden bişey yapmıyorsun diye Allah'a. Sonra içinden gelen bir ses "onun için birşey yaptım,seni yarattım" demiş. Konudan koptum gittim gece gece :) ama sonuc olarak vicdan,iy niyet,merhamet insani özelliktir
Bi kez benim annem de soylemisti oyleValla bende senin gibiyim. Öyle bir fotoğrafa dakikalarca üzülüp ağladıgımı bilirim. Annem çok safsın diyor
Film sahnelerinde ağlıyorum bende ne garip eşimde bana diyor. Ama o dalga geçiyor senin sahneler geldi ben kaçayım manyak karı diyor o öyle yapınca gülesim geliyor tadı kaçıyor ağız tadıyla bir anlatmıyor yaValla bende senin gibiyim. Öyle bir fotoğrafa dakikalarca üzülüp ağladıgımı bilirim. Annem çok safsın diyor
HahahFilm sahnelerinde ağlıyorum bende ne garip eşimde bana diyor. Ama o dalga geçiyor senin sahneler geldi ben kaçayım manyak karı diyor o öyle yapınca gülesim geliyor tadı kaçıyor ağız tadıyla bir anlatmıyor ya
Slm kizlar.. Neden yazdigimi da bilmiyorum aslinda ama yine de icimi dokmek istedim biraz.
Ya gercekten kendimi ovmek icin soylemiyorum hatta bence hic ovunulecek bisey de degil neyse. Cok merhametli oldugumu dusunuyorum. Yani bazen ise yariyor ama cogunlukla herseyden sonra kendimi enayi gibi hissediyorum.
Mesela fakir ya da zor durumda birilerini gorsem (hatta fotograf bile olsa) gun boyunca aklimdan cikmiyor. Veya ogretmen oldugum icin ogrencilerimin bazilarini surekli dusunuyorum. Neyse bunlar iyi taraflari.
Ama biriyle tartisirken cok laf soylemek istemiyorum. Ya da birisi bana o kadar kotuluk yapmasina ragmen ben bisey yapamiyorum. Bazen yapiyorum ama icim yanarak, yani o kisiye de uzuluyorum hep. Baskalarini kendimden once dusunuyorum.
Sacmaliyorum farkindayim. Bunun caresi de yok, niye yazdigimi da bilmiyorum. İcimi dokeyim dedim..
Faydali olabilecek bi yorumunuz varsa beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?