Depresyon belirtilerin var
Bir uzmanla gorusmeni tavsiye ederim.
dönemselse yani sonradan olmuşsa depresyon olabilir..
annem uyku uykuyu çeker der..evden çıkmıyosan , sürekli yatağa yakın yerlerdeysen uyumak istemen normal..erken yat 9 gibi kalk kahvaltı et bi dışarıya çık yürüyüş yap açılırsın..
ya da oruçtayız zaten bir süre daha uyumaya devam et
Su an zaten durumum olsa gitmek istiyorum ben de çünkü çok büyük sorun yasadik, yaşıyoruz.. Ama maalesef işte.. Bunlar biraz arttırdı bu durumu ama önceden de boyleydim, yataktan hiç uykumu alıp kalkamam zorla kalkiyorum öğlen de olsa ve sonra yine uykum var. Çok halsizim ve kendime guvenimi kaybediyorim.
Devlet hastanelerindede psikiyatri var.
Depresyon alt benligimizde avini bekleyen tilki gibidir.
Hissettigin seyleri bende hissediyordum. Simdi destek aliyorum ve daha iyiyim.
Boyle hayat gecmiyor. Gun gectikce daha kotu olursun. Kilo alirsin aynaya bakmak istemezsin. 1 ay disari cikmadigin olur. Kalabalikta yuruyemezsin vs vs. Bunlardan kurtulmakta senin elinde eger kendi kendine yapamaz isen destek almalisin.
Yinede gidemem dersen sana bir kac oneri verebilirim.
Ornegin gunde en az 30 dakika yuruyus. Gunluk ufak hedefler. Kendine kucuk hediyeler.
Arkadaslarinla plan yapabilirsin. Bunlar seni daha iyi hissettirecektir.
İstersen önce bir doktora git kan değerlerine baktır ister dahiliye istersen aile hekimine git,kansızlık,guatr,b12 ve şeker degerine baktır bunlardan birisi varsa çok kötü uyku yapar daha sonra istersen devlet has.psikiyatri ve psikolog bölümü var onlara gidebilirsin.
Kendimi bildim bileli uykuya düşkünm, özellikle gün içinde her zaman uyuma potansiyelim vardır sabahları da erken kalkamiyorum, şu son zamanlarda çok büyük problemler de yaşadık, onun da etkisi var galiba ki hiç bir şey yapacak halim yok, mesela bugün öğlen bir buçukta uyandım şimdi yine çok uykum var... Üniversite mezunuyum güya kpss çalışacağım diyorum ama bir türlü baslayamiyorum, çok geç kalktığım için işler ancak yetişiyor, inanin koreldim kitap dahi okuyamiyorum kendimden hiic memnun değilim :-( bir ben miyim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?