herkese merhaba üniversiteden geçen yıl mezun oldum bu sene içerisinde ingilizce kursuna gittim oda bitti 2 haftada 1 arkadaşlarla toplanıyoruz birbirimizin evinde onun dışında hep evdeyim normalde çok sosyal gezmeyi çevre edinmeyi seven biriyimdir ama çok monotonlaştı hayatım sevgilim var fakat ayrı şehirlerdeyiz arada sırada geliyor buluşuyoruz güzel vakit geçiriyoruz ama akşam tekrar dönüyor (2.5 saatlik mesafe var) üniversitedeki günlerimi çok özlüyorum ailem şehir dışına gitmeme izin vermiyor hep evdeyim çok samimi bir arkadaşım var oda başka şehirde okuyor kuzenlerim var samimi olduğum fakat birisi çalışıyor diğeride bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor.. evde çok boş geçiyor zamanım bir iş başvurusunda bulundum olacak gibi işte ama haber bekliyorum. önümüzdeki cumartesi arkadaşlarım bana gelecek ama hiç içimden gelmiyor bişey yapmak hep uyumak istiyorum hep yorgun gibiyim dgs sınavına girmek istiyorum ama sınav temmuzda az bir zaman kaldı sizce yetiştirebilirmiyim konuları çalışmaya başlasam?
off kızlar lütfen bana yardımcı olun üstümdeki bu kasveti bu bohemi nasıl atabilirim lütfen etkili çözümler sunun bana gerçekten çok sıkıldım bu durumdan
off kızlar lütfen bana yardımcı olun üstümdeki bu kasveti bu bohemi nasıl atabilirim lütfen etkili çözümler sunun bana gerçekten çok sıkıldım bu durumdan