çok monoton hiç böyle düşünmemiştim...

biz 4 . yılımıza girdik evliliğimizde hiç monotonlaştığımızı hissetmedim aslında monotonlaşmak derken ne olduğunu tam anlayamıyorum ..
genelde bizde eşim koltukta tv. izlerken uyumayı çok sevdiği için orda uyuya kalır ,, ben genelde pc de kk da olurum :1:
ama biraz içindeki çocuğu kaybetmemeklede alakalı diye düşünüyorum çünkü mesala biz ;
evde kovalamaçta oynarız ,, boğuşuruz 1,5 yaşındaki kızım bize bakıp güler bu sefer beraber onu yemeye başlarız ,, kızımız çığlık ata ata kaçar :9:
beraber kahvelerimizi alıp komik proğramlarıda izleriz... yani demek istediğim birbirinizin farkına varmalısınız.. beraber 5 yaşındaki gibide 30 yaşındaki gibide davranabilmelisiniz.. sen biraz geç yatmaya alış bir film aç bunu izleyelim de yap kahveleri (tavsiyem komedi olursa daha iyi olur yada korku korkmuş gibi yapıp ikide bir sarılırsın :9: )

ve yardım konusuna gelince bunu yapan biz kadınlarız aslında hep çok güçlü ,, çok becerikli olmak zorundaymışız gibi davranıyoruz sonrada yardım bekliyoruz ..
biraz rahatsızmış gibi yap yorul işlere yetişeme bak nasıl yardım ediyo ...
bende doğumdan sonra kansızlık çıktı oda beni baya halsizleştirdi eşim beni öyle görünce başladı yardım etmeye ...
bugün gayet iyi olmama rağmen akşam bi baktım ben çocuğu uyuturken mutfağı temizlemiş.. :69:
sen nasıl davranmasını istiyorsan eşinin arkasından azıcıkda ittireceksin :57:
umarım sorunlarını halledip yuvanda çokkk mutlu olrsunun :127:

evet üstteki yorum çok güzel özetlemiş.belki hep kadınla harekete geçiriyor ama ne yapalım netice istediğimiz gibi bize uyuyolar ve mutlu oluyoruz

biz 4 . yılımıza girdik evliliğimizde hiç monotonlaştığımızı hissetmedim aslında monotonlaşmak derken ne olduğunu tam anlayamıyorum ..
genelde bizde eşim koltukta tv. izlerken uyumayı çok sevdiği için orda uyuya kalır ,, ben genelde pc de kk da olurum :1:
:127:

Bu monotonlaşmak değil ya olması gereken...Biz de 4 yıla girdik.Aynen dediğin gibi eşim maça bakar ben kk ye face:) kızımızı alır öpmece oynarız falan.Yani çok şey yüklmemek lazım evliliğe,eşlere...En basit şeylerden mutlu olabilmeli insan...

Son düzenleme:
ama biraz içindeki çocuğu kaybetmemeklede alakalı diye düşünüyorum çünkü mesala biz ;
evde kovalamaçta oynarız ,, boğuşuruz 1,5 yaşındaki kızım bize bakıp güler bu sefer beraber onu yemeye başlarız ,, kızımız çığlık ata ata kaçar :9:
beraber kahvelerimizi alıp komik proğramlarıda izleriz... yani demek istediğim birbirinizin farkına varmalısınız.. beraber 5 yaşındaki gibide 30 yaşındaki gibide davranabilmelisiniz.. sen biraz geç yatmaya alış bir film aç bunu izleyelim de yap kahveleri (tavsiyem komedi olursa daha iyi olur yada korku korkmuş gibi yapıp ikide bir sarılırsın :9: )

ve yardım konusuna gelince bunu yapan biz kadınlarız aslında hep çok güçlü ,, çok becerikli olmak zorundaymışız gibi davranıyoruz sonrada yardım bekliyoruz ..
biraz rahatsızmış gibi yap yorul işlere yetişeme bak nasıl yardım ediyo ...
bende doğumdan sonra kansızlık çıktı oda beni baya halsizleştirdi eşim beni öyle görünce başladı yardım etmeye ...
bugün gayet iyi olmama rağmen akşam bi baktım ben çocuğu uyuturken mutfağı temizlemiş.. :69:
sen nasıl davranmasını istiyorsan eşinin arkasından azıcıkda ittireceksin :57:
umarım sorunlarını halledip yuvanda çokkk mutlu olrsunun :127:

yazdıklarınızı okuyunca kendi hayatım canlandı gözümde bizde çekirdek aile olarak tıpkı sizin gibiyz
konu sahibi arkadaşım sana sunu söyleyim kadın her konuda fedakar olduğu gibi malesef bu konudada böyle olması gerekiyo yani bu evliliği renklendirecek olan sensin erkekler öyle varlıklarki hadi diye dürten biri olmadan hayatı yürütemiyorlar o yüzden sen monotonda olsa herşeyi yaparken nasıl zevk aldığını göster eşine mesela
git ikiniz için bir kahve yap ohh aşkım bize kahve yaptım pekte güzel olmuş de ona herşeyi birlikte yapmanın güzelliğini empoze et muhabbet et hadi şunu yapalımla kalmasın yap ve bundan çok zevk aldığını dile getir bol bol yani kısacası hayat seninle güzel dediğini bilsin durup dururken sarıl eminim bir süre sonra oda sana sarılmaya ihtiyaç duyacaktır mutluluklar dilerim arkadaşım:16:

yazdıklarınızı okuyunca kendi hayatım canlandı gözümde bizde çekirdek aile olarak tıpkı sizin gibiyz
konu sahibi arkadaşım sana sunu söyleyim kadın her konuda fedakar olduğu gibi malesef bu konudada böyle olması gerekiyo yani bu evliliği renklendirecek olan sensin erkekler öyle varlıklarki hadi diye dürten biri olmadan hayatı yürütemiyorlar o yüzden sen monotonda olsa herşeyi yaparken nasıl zevk aldığını göster eşine mesela
git ikiniz için bir kahve yap ohh aşkım bize kahve yaptım pekte güzel olmuş de ona herşeyi birlikte yapmanın güzelliğini empoze et muhabbet et hadi şunu yapalımla kalmasın yap ve bundan çok zevk aldığını dile getir bol bol yani kısacası hayat seninle güzel dediğini bilsin durup dururken sarıl eminim bir süre sonra oda sana sarılmaya ihtiyaç duyacaktır mutluluklar dilerim arkadaşım:16:

aynan öyle bak arkadaş yazmış ben onu atladım sarılamak çok önemli ..
sarılmak bağımlılık yapar bence senin ona yaptığın herşey belli bir zaman sonra bağımlılığa dönüşür. :ssz:
zaten o saatten sonra 1 gün sarılma eşin hemen bunun yokluğunu hissedecektir. :16:
ve yine iş kadında bitiyor sen iteceksin o gelecek sonra zaten itmene gerek kalmaz :51:

evli değilim 2 yldr giden bir ilişkim var. önerim şu sen takıl hayatını yasa umurssama inanılmaz şık ve bakımlı alımlı ol. ve ona her zaman daha 20 yaşındaym ayy ne kdar gencm ayyy bu giydiğimde pek yakıştı tarzında takıl ve egonu tavan yaptır. ne o öle kardeşim kazık kadr adm olmş maaşlrı brleştriyorsanız sana hep yrdmcı olan biri olsa neysede....

olmuyorsa zorlamayacaksın kardeşim yaşın geç aman çocugun olmadan doğru yolu bul. yazık olur o evlada huzursuz bir evde büyümek hiç kimseye nasip olmasın. :31:

neden bilmiyorum ama aklima bisey geldi birden
keske bi yolu olsa,yada Allah istesede burya yazan dert yanan
ama bunlara ragmen kocami seviyorum yardim edin diyee konu acan kisiler varya? onlarin kocalari tesdufen bu konulari gorse?
belki hatasini anlar boylece,sonucta hersey yaziya dokulmus ve belki gercekte anlatamadiginz sorunlar ve cumleler acikca yazilmis burya

acaba bu sayfayi acik birakip oylemi evden ciksan? kocanin dikkatini cekicek bi sekilde.
bu actigin konuyu gorsemi?

inşallah canım..konudan anneme bahsettim 2 yıllık evlisin qartık yavaş yavaş bebiş zamanı geliyo çocuk evin neşesidir..evin sessiz olması mümkün değil diyor..yalnız ya düzelmezse..:( çok korkuyorumm Allah kimseyi pişman etmesin 4 yıl flörtten sonra evlendik...böyle değildi tlfnda gece 10 dan sabah 6 ya kadar konuşur uyuyabile kalmazdık....çok severek evlendim ikimizin de ailesi uzakta uzak bi memlekete geldim onun için burda hiç kimsem yok tek eşim var

canım aman dur, çocuk yapayım deme. daha sen pek küçüksün ve eşin de belli ki sana pek yardımcı olmuyor. çocuk olunca da böyle devam ederse(kşi genelde erkekler kötüye gidiyor) çok bunalırsın, zorlanırsın. sakın acele etme, eşinle ilişkinizi birz yoluna koyun, sonra olsun bebek.

ben her zaman uzun flörtlerin evliliği, evliliğin heyecanını öldürdüğüne inanırım. O kadar uzun zaman görüş,konuş, gez toz, bırbırının hakkında her seyı öğren, sonra ahanda bırbırımızı artık tanıdık deyıp evlen. evlılık sonrası da konusacak tanıyacak ogrenecek keşfedecek paylasacak hıcbır sey kalmasın...:19:

istisnalar olabilir elbette ama uzun vadeli beraberlikten evliliğe taşınmış çiftlerin makus kaderi bu...

umarım her sey duzelir.

Canım kafandaki ve evliliğindeki sorunları düzeltmeden çocuk yapmayı düşünme.
Eşin tavırlarında bir değişiklik yapmazsa, çocuğun sorumluluğu da üstüne kalı ve iyice bunalırsın.
En iyisi karşılıklı konuşmak , çözmeye çalışıp ortak bir paydada birleşebilmek.

ben boyle erkeklere gicik oluyorum yaa...bi yemek yapiyorsun mirin kirin yiyorlar...sukredip tesekkur etmeyi bilmiyorlar maalesef. bi eline saglik ugrasmissin yapmissin demiyorlar...ama yapmadigin zamanda dirdir ediyorlar. Allah islah etsin boylelerini...diger konuna bende baktim canim...calisan bir bayansin bu adami neden cekiyorsun? kaldiki 21 yasindaymissin onunde daha upuzun yillar var Allah bilir. heleki diger konuna baktim bende, siddet gordugunu yazmissin..bu adami cekmek icin ne gibi bir sebebin var? kaldiki bu adamdan simdilik cocuk filan yapma bana kalirsa...sana hic yardim etmiyormus ustune ustluk sana sefkati merhameti yok anlasilan..isin yoksa 2 tane cocugu buyut dur :34:

eşimle konuştum dikkat edeceğini ve kasıtlı olarak yapmadığını dile getirdi dün gece yatarken sarıldı bana...:) şimdi geldm eve bamya yapmş bana kıyamammm :)

Şu an benimde evliliğimde yaşadığım bir durum bu...
Eşimle ikimiz hiç bilmediğimiz küçük bir şehire taşındık iş nedeniyle...
Belki burada yapılacak şeylerin sınırlı olması, belki biraz da maddiyat, belki şehir değişikliği, biraz da yorgunluk derken, asosyal bir hayatımız oldu..

İstanbulda günümüzü gün ederken yaşadığım şehirde yapılacak fazla birşeyler bulamıyoruz malesef...
Eşime karşı duygularımda bir değişme olmadı yine de.. Evde daha çok yardımcı olmaya başladı. Fakat renk gelmeli bazen hayata...Değişiklik yapmalı...Farklılıkları hayatımıza alırsak ilişkilerimizin eskisinden daha kuvvetli olacağına inanıyorum..

Back
X