Çok moralim bozuk!

Çok geçmiş olsun demeye geldim.
Umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Pozitif düşünün :KK66:
Çok Teşekkür ederim, umarım öyle olur. Keşke iyi düşünebilsem. Şu an ödüm kopuyor her an doğum başlar mı acaba diye. Her şey Allah’a emanet.

Çok Teşekkür ederim, umarım öyle olur. Keşke iyi düşünebilsem. Şu an ödüm kopuyor her an doğum başlar mı acaba diye. Her şey Allah’a emanet.
Suyun azlığı sıkıntı fazla olması çok tedirgin olacak bir durum değil diye biliyorum
Kendinizi şartlamayın
Rutin hayatınıza devam edin zor ama şu an için sizinde yapacak pek birşeyiniz yok.
Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim ;)

Suyun azlığı sıkıntı fazla olması çok tedirgin olacak bir durum değil diye biliyorum
Kendinizi şartlamayın
Rutin hayatınıza devam edin zor ama şu an için sizinde yapacak pek birşeyiniz yok.
Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim :KK66:
Normal su 5-8 cm olması gerekirken benim 25-26 cm. :( Bu çok korkutuyor beni. Yutak sorunu yok dedi. Kan uyuşmazlığı testi de negatif çıktı. Enfeksiyon testi sonucu 1 hafta sonra çıkacak. O da temiz çıkarsa sanırım şeker yüklemesi olacak. 2 gündür hastanelerde koşuyoruz.
Keşke her şey güzel olsa ve düzelse bu sorunum. Çok teşekkür ederim. Tabiki de bilgilendireceğim.

Normal su 5-8 cm olması gerekirken benim 25-26 cm. :KK43: Bu çok korkutuyor beni. Yutak sorunu yok dedi. Kan uyuşmazlığı testi de negatif çıktı. Enfeksiyon testi sonucu 1 hafta sonra çıkacak. O da temiz çıkarsa sanırım şeker yüklemesi olacak. 2 gündür hastanelerde koşuyoruz.
Keşke her şey güzel olsa ve düzelse bu sorunum. Çok teşekkür ederim. Tabiki de bilgilendireceğim.
Merhaba, Doğum süreciniz nasıl oldu acaba :KK43: şuan bende su fazlalığı sıkıntısı yaşıyorum, sizinki normale döndü mü tedavi oldunuz mu? Bebeğiniz nasıl, umarım zamanında sağlıcakla doğmuştur, cevap verirseniz çok sevinirim:KK43:

Merhaba, Doğum süreciniz nasıl oldu acaba :KK43: şuan bende su fazlalığı sıkıntısı yaşıyorum, sizinki normale döndü mü tedavi oldunuz mu? Bebeğiniz nasıl, umarım zamanında sağlıcakla doğmuştur, cevap verirseniz çok sevinirim:KK43:
Evet evet bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım şu linki tıklayın ve okuyun konumu ;) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ozlem-ve-hasret-dolu-mutlu-hikayem.1092398/

Tek diyeceğim asla korkmayın beni de öyle korkuttular ki amaaaan hepsi boşaymış. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Ha su fazlalığından ev araba yollar hastane hep battı ama olsun :))

Evet evet bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım şu linki tıklayın ve okuyun konumu :KK66: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ozlem-ve-hasret-dolu-mutlu-hikayem.1092398/

Tek diyeceğim asla korkmayın beni de öyle korkuttular ki amaaaan hepsi boşaymış. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Ha su fazlalığından ev araba yollar hastane hep battı ama olsun :))
Cok sevındım.. sonucunuzu merak edıyordum. Cem batukan ile ılgılı fikirlerinizi paylasırmısınız. Bende tup bebekle hamıle kaldım ve doktor kontrollerıme onem verıyorum. Cok titiz ve ayrıntılara önem veren bır hekım arıyorum. Önerirmisiniz.

Back
X