- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Tanıdığınız varsa diğer hocalarla bir görüşün.Başka derslerde de aynı tavrı sergiliyor mu?
Siz öyle böyle dönemi bitirirsiniz de o gencin hayatı bu davranış şekliyle zor geçer.
Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş rabbim yardımcınız olsun
Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş rabbim yardımcınız olsun
Çok garip saygısız terbiyesiz bence ince ince sözlerle yerin dibine sokun
Hocam çok fazla alttan almışsınız, neden tepki vermediniz ki? Zenginse zengin. Keşke sert bir tepki verip şikayetçi olsaydınız. Gereksiz sakin kalmayın, saygısız bir tip belli. Okul yönetimiyle görüşün derim ben, prosedürlere hakim değilim pek ama vardır bir yolu.
Sizi resmen tehtit etmis. Beni tehtit ediyor diyip guvenligi isteseydiniz keske. Ruh hastasi.
Böyle tiplerin elinde birde üniversite diploması olacak ya vah ülkemin haline .
Ben sizin gibi davranamazdim sanırım ya okurken bile içimden saydım sövdüm.
Okul yönetimine söyleyin diyecem ama essek kadar insan şikayet nasıl olur nasıl edilir bir çözüm çıkar mı bilemedim.Sonucta özel okul ve ne yazık ki müşteri mantığı ile yaklaşılıyor bazen
Neden dersten çıkmasını söylemediniz bunu anlamıyorum gerçekten? Orası üniversite sonuçta kimse de gelip size hesap sormaz neden öğrenciyi sınıftan attınız diye. Özel üniversitede okumuş biri olarak diyebilirim ki ilk zamanlardan tavrınızı net bir şekilde koyun ortaya. Yoksa bu şekilde hiç önünü alamazsınız bence.. Ayrıca özel üniversite öğrencilerine karşı önyargılı olmayın lütfen. Biz de öğrenciler olarak herzaman hocaların önyargısıyla uğraştık. Herkes bir değil. Mesafe uygun şekilde ayarlanırsa ve öğrenciler tarzınıza alışırsa hiçbir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?