Çok moralim bozuk !

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
kasımda evleniyorum..ve evlenicegim kişi bana eski erkek arkadasımla cinsel birşeyler yaşayıp yaşamdıgımızı sordu..ben sormasında degilim ama ben ona ilişkinin basında herşeyi anlattım birşey yaşamadıgımı sadece öptügümü söyledim..oda bana birsürü şey sordu..resmen onu tanıyamadım..demekki aklında soru işaretleri var ki bana bunları sorabiliyo..cok üzgünüm..bana güvenmemesi tam evlilik arifesinde inanın sok etkisi yarattı bende..ve benım zarım esnek cıktı doktor dedi bana bunu..bana inanmaması benı cok üzdü..bense ondan başkası ile olmadım...belkide bunu yazdıgım için bu konu kapanır bile..ama dayanamadım birilerine içimi dökmem gerekiyordu...sizce ne yapayım...

ee madem sana bunu sorucak kadar şüpheli neden seninle evlilik planı yapıyor çok tezat yaa hem güvenicek kadar sevip evlenmek istiyor hemde evlilik arifesinde yaptığı densizliğe bak ne acaip kişiler var RABBİM ne oluyo bu erkek milletinee:mymeka:

bilmiyorum ki tatmın oldumu..ama ben böyle birine dayanamam ki..ona dedim ki neden soruyorsun irdeliyorsun insanın aklında yokken aklına sokuyorsun..neden geçmiştesin hala diye cıkıstım..ama cook üzüldüm..inanmıyorsa neden evleniyoo yazıklar olsunn

inanmiyorsa sevmiyordur benim icin...
namuzu iki bacak arasinda arayan zihniyet var oldugu sürece daha cok genc kizimiz muayne ettirilir....
tavrini koy mutlaka aklinda soru isaretleriyle hicbir ciddi adim atma bence...

Tamam bu soruyu sorması ve güvenmemesi için geç kalmış. Ama aklı karışmış sanırım. Yani önce sen ne yaşadıysan anlatmışsın. Sonra acaba diyeceği bir olay olmuş. Ve sana tekrar sormuş. Erkeler güveniyorum diye duygusal düşünmezler. Ya anlatmağı şeyler varsa diye düşünürler bence. Bu yüzden olabilir. Ama güvenmese evlenmeyi düşünmezdi. Bence içine bi kuşku düşmüştür sadece. Çünkü bu esnekliik çok sık rastlanan bi durum değil bildiğim kadarıyla.

bilmiyorum ama ben cok kırıldım...hemde cok fazla zamanında da söyledim ona..bana bugun dedi ki ben öncesinde bişeyler yaşayan biriyle evlenemem başkaları gibi namus beyindedir diyemiyorum dedi..ben oyle biriyle yapamam dedi..evlenicegim insanda ararım dedi..ulan evlencegin insan benım ne saçmalıyorsun sen diyicektim ama sustum..güzellikle anlattım ona herşeyii
birde diyoki yanaktan mı püştün diyoo..bende hayır dedim dudaklarından öpptüm bende yalan yok dedim..
bilmiyorum sınırlarımı zorluyo

Tamam bu soruyu sorması ve güvenmemesi için geç kalmış. Ama aklı karışmış sanırım. Yani önce sen ne yaşadıysan anlatmışsın. Sonra acaba diyeceği bir olay olmuş. Ve sana tekrar sormuş. Erkeler güveniyorum diye duygusal düşünmezler. Ya anlatmağı şeyler varsa diye düşünürler bence. Bu yüzden olabilir. Ama güvenmese evlenmeyi düşünmezdi. Bence içine bi kuşku düşmüştür sadece. Çünkü bu esnekliik çok sık rastlanan bi durum değil bildiğim kadarıyla.

benı üzen esnek olması benım sucum mu ki..ben istermiydim böyle olsun.nerden bilirdim ki böyle olacagını.aklımın ucundan gecmezdi.bana diyo ki sende isterdin dimi kan gelemsini diyoo...ben bu adamla hala neden duruyorum acaba..resmen bu bana güvenmiyoooo...

peki sen ona sordunmu canım geçmişinde ne haltlar yediğini (kusura bakma ama sinirlendim )

geçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...

geçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...

ee sen bile bile lades diyorsun farkındamısın?:uhm:

Canım tabiiki senin suçn değil. Ama gerçekten saçmalamış şu evleneceğim insan şöyle olmalı böyle olmalı derken. Yani sanki yeni tanışıyorsunuz. Ne demek kan gelmesini sen de isterdin dimi. Ya çok da az zaman kalmış. Böyle bişey için ne bileyim. Zor durum.
Ama sinir bozucu gerçekten. Öyle yanaktan mı öptün. Valla birden sinirlendim. Çok çirkin çok.

Buna rağmen evleneceksen inanmamasını hiç umursama yani.
Daha küçük bir sorunmuş onun yanında.

dikkat ettimde açtığın bütün konular hep nişanlınla olan problemler...sorunları çözmeden evlenmeyin bence...düğüne iki ay kalmış bunu sormak şimdimi aklına gelmiş beyefendinin..

işte ben görmedim ki yalanladı atıyorlar dedi...birsürü şey dedi..cok iz surdum bir şey yakalarım diye ama yok hiç bişey bulamadım..telefonunu bile karıstırdım ama yok numara bile yok tu..

Benim de bir ilişkim olmuştu. Şuan sözlüyüm yakında benim de düğünüm var. Başka bir ilişki yaşadığımı biliyordu ve sadece bir kez konuştuk o da taa en başta yani. Birşey yaşamadığımı düzeyli bir arkadaşlık olduğunu söyledim. O gün bu gündür ağzını açıpta tek kelime etmedi geçmişimle ilgili. Ben bir kere şuna karşıyım evvel ilgilendirmemeli her iki kişi içinde geçerli bu. Senden sonrası önemli tabii bu onun içinde böyle olmalı. Sana güvenmiyorsa zaten bu sorun çok büyür. Evlilik arifesine gelmişsiniz sana güveni sonsuz olmalıydı şu evrede. Böyle kuşkular sizi yer bitirir benden söylemesi. En büyük sorun güvensizliktir bana göre. Allah yardımcın olsun güzelim.

erkekler boyledir işde onlar için önemli şeyler bunlar snuçta oda gormüş eger seviyosanız birbirinizi bunları gormezden gelıceksin he ben bunlara katlanamam dersende bitirceksin..

geçmişte yemediği halt yok ama sana gelince hesap soruyor. sığ görüşlü adam işte... kendi yapabilir ama kadın asla... bencilliğe bakın

Back
X