Çok moralim bozuk !

herşeyin bir usluu var ne kadar eveneceği erkekte olsa herkes kendi başına birey evlenince kendini sıfırlamayacağına göre benim tepkim usluba yoksa herkesin kendi görüşü

Öyle tabii üslup önemli,bir de geç kalmış sormak için..
İlişkinin başında sorsaydı çok mühimse nişanlanmışlar evlenecekler iki ay kalmış şimdi soruyor.
Sıfırlanmak değil elbette,yaşanmışlıkları yok edemez ki kimse..
Sorarak tatmin oluyor işte,yalan bile söylese mutlu olacak,tamamen tatmin.

bana bi erkeğin bunu sorması bile bittiği andır....

üstelik kendi her haltı yiyor.....

terbiyesizlik ahlaksızlık bu!

erkeklerin şu saçma sapan zihniyeti kız yapar adı çıkar erkek yapar adam olur ne iğrenç bi durum ya..
cnm k.b. böyle şüpheler varsa bence oturup bi konuşmalısınız.. :olmaz:
ben tam 4 sene bi kız akrabam tarafından tacize uğradım ve bekaretimden emin değilim şuanda da ve nişanlıyım eğer nişanlım bana tek bi söz söylese bu konusyla ilgili yüzüne bakmam sanırım.. :umursamaz:

erkeklerin şu saçma sapan zihniyeti kız yapar adı çıkar erkek yapar adam olur ne iğrenç bi durum ya..
cnm k.b. böyle şüpheler varsa bence oturup bi konuşmalısınız.. :olmaz:
ben tam 4 sene bi kız akrabam tarafından tacize uğradım ve bekaretimden emin değilim şuanda da ve nişanlıyım eğer nişanlım bana tek bi söz söylese bu konusyla ilgili yüzüne bakmam sanırım.. :umursamaz:

bi kız akraban tarafından tacizemi uğradın?? nası yanii:uhm: akannehir

Merhaba Arwen. Nerelerdesin neler oldu nişanlınla. Dilerim hatasını anlayıp özür diler ve bir daha da böyle bir şey yaşanmaz.

herkes başka bi şey söylerken ben bişey sormak istiyorum kusuruma bakmayın . neden kendiniz muayene olmak istediniz onu anlayamadım. çünkü bu muayeneyi sıradan rutin muayenede yapmazlar hele hele bekarsanız kolay kolay oturtmazlar o koltuğa. nerden aklınıza esti de muayene olmaya karar verdiniz? madem o muayene olmanızı istemedi.

nişanlım azından kacırdı biraz ileri gittim galiba diye...
bende korktum acıkcası..
yani buraya yazmak istemiyorum yaşadıgımı...
bu benım özelim yazsam hak vericeksiniz..
ama en ince ayrıntılarda saklı olay bu yüzden bu kadarla yetiniyorum...
umarım anlamışsınızdır..
bu arada yanlız da gitmedim doktora...

kendi daha önce kızlarla bi sürü halt yemiştir ama evleneceği kişinin bekaretine takar kafayı..inanmaz....ayy bu erkek zihniyeti niye hiç değişmiyo ya...sinir oldum şimdi.

Öncelikle kendini düşünmelisin,bir seye adım atarken kendin için at.
Hayatta daha buyuk acı verıcı seylerde var onu dusn ve bence Konus ıkna olmuorsa bıtır derim. Ama hiissediceklerini göz onunde bulundurarak. Ne insanlar tanıdm bunların daha faslasını duyup hala bırlıkde olup hayatını karartan ve poliannacılık oynayan.
Bende nişanlıyım ıkımızde bırbırımızın gecmıslerını bugunumuze tasımayız ıkımızınde gecmısınde busuru sey yasanmısdır ama bız suan bırbırımızı gelecegımızı dusunuyorus sadece. Umarım mutlu olursun =)

Canım siz bu konuları konuşmuşsunuz ve evlilik yolunda gitmiş ilişkiniz madem aklında soru işaretleri vardı neden seninle evlenmeyi düşündü. Sen söyleyeceğini söylemişsin inanıp inanmamak onun problemi. Kendine güveni olmayan biriyle birliktesin adam şunu bile düşünüyordur benimle bunları yaşadıysa onlada yaşamışmıdır. Bırak kendi kendini yesin sen hiç onu bişeylere inandırmaya uğraşma.

yeni mi aklı başına gelmiş bu adamın da düğün arifesinde senin moralini bozuyor.ne hakkı war seni böyle bi konuda üzmeye.sinir oluyorum erkeklere bu ara zaten sewgilim de dahil :oklava:

arwen yanlışmı hatırlıyorum ne..sen bununla beraberken bu başkalarıyla bi haltlar karıştırıyordu..sen çoğu şeyde taviz verip tepene çıkarmışşın .ayrıca toplum nişanlanıp ayrılana yada evlenip ayrılana kötü gözle bakıyorda demiştin..umarım sonun iyi olur arkadşım çünkü korkuyorum..

ben de sordum nişanlıma en detayına kadar, o da bana sordu. Keşke erkekler için bekaret muayenesi olsa da ona yaptırsam. Ben kimim ki onun özelini sorguluyorum?

Bana dünyamsın, herşeyimsin diyorsa bırakın o kadar hakkım olsun.

hayır gelmez o adamdan sana. kendi sanki hiç mi bşy yapmamış. seni oranla değerlendiren bi insandan hayır gelmez zaten. baştan kendini belli etmesi iyi olmuş sal ipini gitsin. sen domates deilsin pazardan mal almıyo insansın sen ve bu senin bedenin. kimseyi, hiçbirşey içinde hesap vermek zorunda deilsin. kocan olcak die herşeyi sorma hakkına sahip deil

Back
X