Çok Moralim Bozuk :(

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
kızlar moralım cok bozuk ! esım uzun suredır sehır dısındaydı.demın aradı ve yolda oldugunu soyledı ,arkadasın emel dogum yapmış yarın zıyaretıne gıt dedı bende su an hazır degılım hıcbıseyı kaldırcak halım yok ararım tebrık ederım dedım.oda hayır gıt hem acılırsın azcık dısarı cık dıye usteledı hayır deyıncede ben ,senınle evlendıgıme cok pışmanım deyıp yuzume kapattı teli.bunu kızgınlıkla soyledıgne ınanmıyorum dusunuyormuş ki pat dıye soyledı.arkadasıkı kıskandıgım ıcın gıtmek ıstemedıgım den degıl sadece hazır degılım cunku arkadasımın agzı cok patavatsız kalp kırmakta ustene yok,zaten cok gorusmuyorum bu huyundan dolayı esımınde bu sozlerı yıktı benı :(.Hem benım zıyaretini gelmemi ısteyen ınsan benı arar esımı degıl.esım uzerınden bana baskı kuruyorlar resmen.

kızlar moralım cok bozuk ! esım uzun suredır sehır dısındaydı.demın aradı ve yolda oldugunu soyledı ,arkadasın emel dogum yapmış yarın zıyaretıne gıt dedı bende su an hazır degılım hıcbıseyı kaldırcak halım yok ararım tebrık ederım dedım.oda hayır gıt hem acılırsın azcık dısarı cık dıye usteledı hayır deyıncede ben ,senınle evlendıgıme cok pışmanım deyıp yuzume kapattı teli.bunu kızgınlıkla soyledıgne ınanmıyorum dusunuyormuş ki pat dıye soyledı.arkadasıkı kıskandıgım ıcın gıtmek ıstemedıgım den degıl sadece hazır degılım cunku arkadasımın agzı cok patavatsız kalp kırmakta ustene yok,zaten cok gorusmuyorum bu huyundan dolayı esımınde bu sozlerı yıktı benı :(.Hem benım zıyaretini gelmemi ısteyen ınsan benı arar esımı degıl.esım uzerınden bana baskı kuruyorlar resmen.

eşiniz yanlış yapmış ama ziyaretine gitmenizi isteyen insan neden arasın ki sizi? siz telefon açarsınız ya da gidersiniz, teklif beklenmez böyle bir şey için.. kaldı ki zaten doğum yapmış, size nasıl bir patavatsızlık yapacak ki o kadar sıkıntısının arasında.. keşke buraya yazdığınız gibi anlatsaydınız eşinize.. sizin sorununuz iletişimsizlik gibi geldi..

ben daha once bebegımı kaybettım ve ablam benım kaybımdan 2 ay sonra dogum yaptı. kendı ablam kıskanmam mumkun olabılırmı hıc. ama eger bebegınızı kaybettıysenız ıcınızde mutlaka bır burukluk oluyor. bırının hamıle oldugunu duyunca yada dogum yaptıgını duyunca. kıskanclık degıl bu tam olarak bır burukluk sadece. esım de bana olaydan kısa zaman sonra bır arkadasının esının dogum yaptıgını soylemıstı, ben aglamaya basladım telefonda. uzulecegını bılıyordum ama ne bılıyım soyledım dedı. erkekler bızım gıbı bakamıyor ıste olaya. emınım dedıklerınde de cıddı degıldır

Ne yani arkadaşınız eşinizi arayıp ben doğum mu yaptı demiş?

Bir suredır kmseyle gorusmuyordum.onunda eışi esımı aramış emelde araya gırmış patavatız sey .hıc gelmıyor yarı gelsın dogum yaptım demış.buna takılmadım esımın sozlerı acıttı ıcımı :(benımle gorusmek ısteyen benı arar

gecen at dusuk yaptım ve hazır degılım ıcım acıyor .esımde usteleyınce gıtmek ıstemıyorum kendımı hazır hıssetıgım zaman beraber gıderız hedıye alıp dedı oda al bırsey yarın gıt dedı hayır deyınce de bunları soyledı

eşiniz yanlış yapmış ama ziyaretine gitmenizi isteyen insan neden arasın ki sizi? siz telefon açarsınız ya da gidersiniz, teklif beklenmez böyle bir şey için.. kaldı ki zaten doğum yapmış, size nasıl bir patavatsızlık yapacak ki o kadar sıkıntısının arasında.. keşke buraya yazdığınız gibi anlatsaydınız eşinize.. sizin sorununuz iletişimsizlik gibi geldi..

patavatsız oldugunu soylemıstım arkadasımın uzun suredır gorusmuyordum,eşide esımı aramış emelde araya gırıp yaın gelsın demiş .sanki gıtmek zorundayım hemen dur azcık bır toparlan acelen ne yanı

einiz abartmıs gitmek zorunda degilsiniz dısarı cıkmasan suc cıkıp cok gezsen suc erkek milletide bir alem bence kırgın ve kızgın oldugunuzu hissettirin soyledigi cumle es gecilebilcek turden degil

Eşinizin cidden böyle düşünüp,sizinle evlendiğine pişman olduğunu hiç sanmıyorum. Bir an sinirle söylemiş olabilir,kim yapmıyor ki bunu?
Bağırıp çağırmadan ,kırıldığını eşine söyle,bize anlattığın gibi hazır olmadığını içinde bir burukluk olduğunu söyleyebilirsin. O zaman bu kadar tepki vereceğini sanmıyorum. Ayrıca doğum yapan arkadaşınız herkesi arayıp da "gelmeni bekliyorum" diyemez ki?
Canınızı sıkmayın bu kadar..

Biz mi farklı kültürde büyüdük bilmiyorum ki, doğum yaptım diye arkadaş kocası mı aranır.
Bizde babalar bile aranmaz yahu doğum olaylarında..

Eşinize gelince de, madem meraklı kendi gitsin ya da pişmansa boşansın. Dile getirip kalp kırmaya gerek yok. Kimse kimseyle zorla evlenmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen Emel'i falan boşver de eşinin tavrı hiç hoş degil.

Ne demek yarın Emel'e git.
Emirle olacak iş mi bu?

Kaldı ki yakın zamanda düşük yapmışsın,
senin ruh halini düşünemiyor mu bu adam?

Patavatsız olan Emel degil, eşin malesef.
Diyememiş mi şehir dışındayım dönünce birlikte geliriz diye?
Diyemiyor, faturayı da sana kesiyor...

Son düzenleme:
Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız değilse, psikolojinizin kaldırmayacağı bir işe girişip gitmenin ne alemi var , gitmeyin.

Gidersiniz, gitmezsiniz, hayat sizin, arkadaş sizin , eşinize ne ?

İçinizin burulmasını anlıyorum, bence de kendinize boş yere eziyet etmeyin. Azıcık empati yapabilen, beyni olan bir insan içinizin burulacağını tahmin eder ve bu konuyu açmaz bile.

Ben de bu hanzoyla evlendiğiniz için sizin adınıza pişmanım, gidin bunu kocanıza böylece söyleyin.

Son düzenleme:

kızlar esıme telde hıc bır sekılde agresıf konusmadım.ama onun soyledıgi soze bak.dısarıya cıkmyorum dıye gezmeyı bılmıyormusum ben .nasıl gezmem gerekıyor ınsanların kalbını kırmak ıcın mı bu psıkolojımle?ben kımseyı uzmemek ıcın bıle yarı arkadasımla konuşmuyorum bır suredır.tamam kımse benım acımla yasamıyor ama en azından eşımden bırazcık olsun anlayış ıstıyorum

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız değilse, psikolojinizin kaldırmayacağı bir işe girişip gitmenin ne alemi var , gitmeyin.

Gidersiniz, gitmezsiniz, hayat sizin, arkadaş sizin , eşinize ne ?

İçinizin burulmasını anlıyorum, bence de kendinize boş yere eziyet etmeyin.

Ben de bu hanzoyla evlendiğiniz için sizin adınıza pişmanım, gidin bunu kocanıza böylece söyleyin.

Vallahi ben de asıl pişman olması gereken konu sahibi diye geçirmiştim içimden :26:

Son düzenleme:
Biz mi farklı kültürde büyüdük bilmiyorum ki, doğum yaptım diye arkadaş kocası mı aranır.
Bizde babalar bile aranmaz yahu doğum olaylarında..

Eşinize gelince de, madem meraklı kendi gitsin ya da pişmansa boşansın. Dile getirip kalp kırmaya gerek yok. Kimse kimseyle zorla evlenmiyor.

ayyynen katılıyorum sana canımmm:34::31:

eşin de abartmış biraz
istediğin zaman gidersin istemiyorsan hiç gitmezsin niye bu kadar müdahale ediyor sana:20:
kendi gitmek istemiyor bence birlikte gitmemek için bi an önce seni yollamaya çalışıyor
eşine hem bu tutumu hem de sert sözü...pişmanlık falan...için tepkini göstermelisin :19:

ben kucuk problemlere takılan bır karakter degılım ,esımlede aramızda hıc bır sekılde bugune kadar boyle bır anlasmazlık olmadı.kalbimıde bu denli kırmamıstı.ısrarını anlayamadım.kırıcı sozlerınıde

Mesele emel felan değil mesele eşinin dengesizliği arkadaşım.
İster gidersin ister gitmezsin.Eşine noluyor da illa git diyor.
Evlendiğine pişmanmış.Alla alla...
Emele gitmek istememen mi bunu düşündürmüş ona.
Patavatsızlığı da cabası!

kızlar zamanında esım bu cıftle gorusmeyı bırak yan yana bıle gelmek ıstemezdı .sımdı bu ınsana neden benı yollamaya calısıyor anlamadım.kız bırde demış ki senınkı kafayı yemış evden cıkmıyor onu bıraz gezdır dıye.şimdı acıcam telı agzıma gelenı söylıcem benm kafesım zerre kada onu ılgılendırmez

Back
X