tesekkur ederim canım bunuda denicembunu sana sadece doktor söyleyebilir canm. inşallah geçmiştir ama. dogal bikaç yöntem biliyorum seninle paylaşayım denendi bu dediklerim ve işe yaradı. birincisi soğan kürü biliyorsundur bunu soganı bıcak kullanmadan köy misali yumrukla ortadan ikiye ayırın bi sürahi suda iki gün beklet iç suyunu. ikinci olarak da ısırgan otunu ocakta pişir iyice öldür sonra sıcak sıcak onu yayık bi kaba koy belden aşağın ısırgan otuna gelecek sekilde otur. genital bölgen tam temas etmesin ama onun buharı sıcaklığını hissedecek kadar yakın dur. genital bölgedeki tüm iltihapları söküyormuş. Bi akrabamız da aynı sorunu yaşıyordu şimdi çok iyi oldu.
dalga gecilecek bir durum değil !İlişki sırasındamı geliyorr oooo cok ilginç bide beyaz ve kokusuz ne olabilir acabaaaa
onuda bir ara denemiştim gecmemişti bi de mideme dokunmustuİbrahim saraçoğlu soğan kürü yap canım mutlaka.fayda gören ve uyguladığında hamile kalan çok kişi var.
inşallah canım ilişki sırasındaki akıntım devam ediyor ve geçip geçmediğinide bilmiyorum kuçuk bı yerde oturuyorum kadın dogumcuda yokinşallah geçmiştir canim.ne ilac kullandigini bilmedigim için akintinin bitmesinin normal olup olmadigini soyleyemem.ama genelde yumurtlamadan sonra akinti artar
Düzenli yaptınmı canım günde iki kez.15 gün süreyle yarım yaptıysan fayda vermez.bizde çocuk istiyoruz.bende iltihap olmadığı halde yaptım ben rahimi temizliyoronuda bir ara denemiştim gecmemişti bi de mideme dokunmustu
bir hafta kadar yapmıstım canım tekrar mı yapsam bilemedimDüzenli yaptınmı canım günde iki kez.15 gün süreyle yarım yaptıysan fayda vermez.bizde çocuk istiyoruz.bende iltihap olmadığı halde yaptım ben rahimi temizliyor
Normal bisey iliski esnasinda gelen. Hatta gelmemesi anormal yani icini ferah tut. Allah en kisa zaman da hayirli bi evlat nasib etsiniltihabım hala devam mı ediyor diye sordum kucuk yerde oturuyoruz kadın dogumcu yok
akinti beyaz ve ya renksizse kokusu yoksa ve kaşinti yapmiyorsa muhtemelen gecmiştir.inşallah tez vakitte sen ve dileyen herkes anne olur kuzuminşallah canım ilişki sırasındaki akıntım devam ediyor ve geçip geçmediğinide bilmiyorum kuçuk bı yerde oturuyorum kadın dogumcuda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?