çok moralim bozuldu ne demek

aciksiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
36
0
86
İzmir
sabah geldim işime bakıyorum.patron geldi dediki rüyamda seni gördüm kasadan 600 lira çalıyordun geri aldım vss kitlendim kaldım bişe y diyemedim. sadece iğrençsinizi dedim çünkü 5 yıldır burda çalışyorum ve hakkm olandan fazlasını hiç bi zaman almadım. vermek istediklerindede istmedim hakkım yok diye ama çok sinirlendim napiyim enayilik mi bende

Sadece rüyasını anlatmış adam niye sinirlendinizki?
'size olan sadakatimi anlamanız için 'diye yorumlasaydın :))

hiç hoş değil, herkes herkese her türlü rüyasını anlatıyor mu
kırılacağını düşünebilirdi, ya bişey ima etmeye çalışıyor ya da kötü niyeti yok sadece dangalak

RUYANIZIN yorumu.....siz bir dertiniz olacak ...ve patronunuz size yardım edecek....hayırlı bir ruya...boşu boşuna bi sebep aramayın birşeymi ima etti diye...ruya bu adı üstünde

böyle şey anlatılırmı,ne salak adammış.Siz aldırmayın işinizi yapmaya devam edin ama bence patronunuza karşı tetikte olun,dengesizin birine benziyor

Düşüncesiz insanlar kategorisine biri daha eklendi ne güzel

Her görülen rüya anlatılmaz .

Başka açık saçık bir rüya görse onu da anlatır bu adam valla

Ülkemizde çoğunluk olarak ahlak dürüst diyeceğim bir patrona rastlamadım onun için üzülmeye değmez kardeşim

valla sizden başkası çalışıyor mu gelip kasayla alakası olan..acaba öyle bir durum oldu sizin günahınızı alıyor rüya da bahane mi yaptı..çünkü görsede böyle bir rüya söylenmez saçma geldi bana..

hiç aklımda yoktu para çalmak karpuz kabuğu düşürdünüz şimdi deseydinsempatiksalakcinni

yuh salağa bak...öyle bişey görse bile anlatmak zorunda mı yani....ben olsam daha sert tepki verirdim....direk çaldın mı demekle aynı şey bi nevi...

belki de hiç böyle bir rüya görmedi. tek derdi laf sokmak, psikolojik taciz uygulamak olabilir.patron denen insanlar, genelde insanlıktan nasibini almamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…