Cok moralim bozuldu

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kizlar,
2 aya dugunum var , nisanlim yabanci bugun annesi dugune gelemeyecegini soyledi. Seyahat etmek cok strese sokuyormus onu.
Bizim aileler tanisamadi hic pandemi nedeniyle tanissalarda aslinda cok paylasim yapabilecekleri bir sey yok dilleri farkli oldugundan. Ama benim ailem sorun cikartacak bu duruma. Zaten isteme vs olmadi hic gormediler simdide bunu dersem bayagi olay olacak. Oncedende diyorlardi zaten geldin annesi yapin dugunu diye.

Inanilmaz moralim bozuldu ne yapacagimi bilmiyorum. Konusmadim onlarla daha, sizce nasil soyleyeyim :(

Bozulmakta haklılar, kadın sanki hiç tınlamıyormuş tavırları içinde. Gereksiz.
Annesinin yaptığı bişey bu, size pek bisey düşmüyo, mecbur öyle ya da böyle siz söylemeseniz bile görücekler gelmediğini. Yapıcağınız bisey yok malesef.

Selam kizlar,
2 aya dugunum var , nisanlim yabanci bugun annesi dugune gelemeyecegini soyledi. Seyahat etmek cok strese sokuyormus onu.
Bizim aileler tanisamadi hic pandemi nedeniyle tanissalarda aslinda cok paylasim yapabilecekleri bir sey yok dilleri farkli oldugundan. Ama benim ailem sorun cikartacak bu duruma. Zaten isteme vs olmadi hic gormediler simdide bunu dersem bayagi olay olacak. Oncedende diyorlardi zaten geldin annesi yapin dugunu diye.

Inanilmaz moralim bozuldu ne yapacagimi bilmiyorum. Konusmadim onlarla daha, sizce nasil soyleyeyim :KK43:
Önemli olan sizin mutluluğunuz annesi gelse ne olacak gelmese kendi oğlunun düğününü göremeyecek bence hiç sorun yapmayın siz mutluluğunuzu bakın

Bozulmakta haklılar, kadın sanki hiç tınlamıyormuş tavırları içinde. Gereksiz.
Annesinin yaptığı bişey bu , mecbur öyle ya da böyle siz söylemeseniz bile görücekler gelmediğini. Yapıcağınız bisey yok malesef.
Evet bende hak veriyorum zaten ama nasil soylryecegimi biliyorum bayagi olay olacak cunku

dugun ne zaman ? ciddi bir hastaligi var mi ? nereden gelecekti ?
bublarin hepsi bir sorun dil olmasada aileniz kizlarinin nasil insanlarla muhaytap olacgini gormek isterler .
zor bir durum bence siz degil mustakbel esiniz ailenize aciklasin durumu

Nişanlınız söylesin durumu.
Sonuç olarak mahrum olacak kişi annesi kendi oğlunun düğünü göremeyecek. Ama bu yol stresi sizin düğünden sonra geçerse o iş başka.

dugun ne zaman ? ciddi bir hastaligi var mi ? nereden gelecekti ?
bublarin hepsi bir sorun dil olmasada aileniz kizlarinin nasil insanlarla muhaytap olacgini gormek isterler .
zor bir durum bence siz degil mustakbel esiniz ailenize aciklasin durumu
2 ay sonra. Ucaktan vs korkuyor bir hastaligi yok

Evet ama ailemde hakli gormek tanismak istiyorlar
Haklılar zaten canım ama zorla getirecek haliniz yok kadının huyu böyleymiş de aileni sakinleştir önemli olan bizim mutlu olmamız boşverin de anlayışla karşılarlar bence

Benim bir enistemin annesi sirf inat ettigi icin dügüne gelmedi. Bütün sülalemiz damati sahiplendi o durumda. Ne biri ona kirici bir söz söyledi, nede "neden gelmiyor" diye baski kurmadi. Annesinin gelmesi gerekir, ama gelmiyorsa da bunun faturasi gelin ve damata kesilmez. Bizde enistem kendisi söyledi annesinin katilamayacagini

Benim bir enistemin annesi sirf inat ettigi icin dügüne gelmedi. Bütün sülalemiz damati sahiplendi o durumda. Ne biri ona kirici bir söz söyledi, nede "neden gelmiyor" diye baski kurmadi. Annesinin gelmesi gerekir, ama gelmiyorsa da bunun faturasi gelin ve damata kesilmez. Bizde enistem kendisi söyledi annesinin katilamayacagini
Ne guzel kimse tepki vermemis. Bizimkiler biraz zor insanlar elalem ne derde cok var tabi

Benim eşimin ailesi geldide ne oldu😬 Bir yabancı gibi geldiler ve gittiler. İstemeye falan da gelmemişlerdi, çağırmadık daha doğrusu.
Ve bunlarda aynı dili konuştuğumuz insanlar, sizinkiler yabancıymış üstelik.
Valla kadın sizi değil oğlunu önemsememiş.

Back
X