çok mu abartıyorum ama üzülüyorum:(

efsunkar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
97
1
86
Tokat
merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim küçük bi ilçede çalışıyoruz eşimle. sosyal aktivite olarak ev gezmelerinden başka bi şey yok burda. bende arkadaşlarla ev toplantılarını seven biri değilim. eşim ise arkadaşlarıyla buluşup kahve dediğimiz yerlere takılıyo nefret ediyorum.bu haftada 2_3 sefer oluyo (nöbetlerimiz olmasa o arkadaşlarıyla hergün gidecekte ALLAH tan nöbet tutyoz)evde olduğumuz günlerde özellikle akşam yemeği yiyeceğimiz saatlerde arkadaşları arıyo hadi dışarı çıkalım diye yada kendisi 2-3 saat evvelden çıkıyo dışarı akşam yemeğine geç geliyo bende onsuz yemek yemek zorunda kalıyorum ve tek başına yemek yemekten nefret eden birisi olduğumu bildiği halde yapıyo. kaç kere uyardım hatta konuşmadım kavga ettim akşam yemeklerinde evde olacaksın diye tamam dedi söz verdi ama bugün yine aynısını yaptıu arkadaşı çağırdı karşı dairede oturuyolar hadi gel çıkalım dedi bende biz daha yemek yemedik çıkmasa dedim eşim ne dese beğenirsiniz ben bisküvi atıştırdım aç değilim şimdilik dedi tamam dedi karımda izin verirse gelirim diyo vermiyorum dedim ama dinlemedi gitti ve benim yine iştahım gitti sinirden de ağlıyorum :14:çokmu abartıyorum ne hiçbişey bilmiyorum zaten buradanda nefret ediyorum eşiminde böle yapması beni dahada üzüyo hatta soğuyorum haksızmıyım siz ne tepki verirdiniz.:44:biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar belki size saçmada gelebilir ama çok takıyorum.

Yoooo hiç saçma değil!
Ne demek eşi evde yalnız bırakıp arkadaşlara takılmak!
Bekarlıktan memnunsa niye evlenmiş ki?
Ağırlığınızı koyun derim..

Yeni evlisiniz, eşinizle akşam yemeklerini bile beraber yiyemeyecekseniz
bu adam sizle niye evlenmiş ki.
Nedeni de, arkadaşlarıyla görüşmesi.
Sonuna kadar haklısınız.
Eşinizin size daha fazla vakit ayırması gerekirken, yemeğini bile sizle yemiyor,
keyfi işleri, arkadaşlarını tercih ediyor ve sizi hiç takmıyor uyardığınızda.
Bence de tavrınızı koyun, yoksa bu evlilik tek başınıza yaşayacağınız
bir dertten başka birşey olmayacaktır.

Heralde haklisin kizmakla bende ayni durumda olsam ayni senin gibi düsünürdüm
Esin evliligin bilincinde degil anlasilan bekar hayatini devam ettiriyor :57:

Bu erkeklerin derdi ne anlayan varsa beri gelsin
Ya analarinin evinden cikmazlar yeni evliyken yada arkadas cevrelerine mesafe koyamazlar.
Oysa kadin evlendiginde hem ailesiyle hem arkadaslariyla mesafeyi gayet güzel kurar evine 4 elle sarilir.Bu kadina ögretilmismidir hayir kadin bunun bilincindedir öyle olmasi gerektigini bilir.

esinizle ciddi bi konusma daha yapin biraz empati kursun siz onun gibi davransaniz o ne yaparmis bi sorun?

bu erkekler;
kahveden çıkmayacaksa,
eşlerini evde yalnız bırakacaklarsa,
arkadaşları için gece yataktna kalkıp onlara yardım edeceklerse,
arkadaşlarının bir telefonuyla ayaklanan,eşlerinin binlerce cevapsız çağrısından sonra oturdukları yerden sakin bir şekilde kalkacaklarsa,
analarını eşleriyle kıyaslayacaklarsa,
artık anne,babasından oluşan ailesini eşi ve kendisinden oluşan ailesiyle birleştirmeye çalışacaksa,
evli olup gözleri hala dışarıyı görecekse.
haftasonunu eşiyle değilde arkadaşları ya da analarıyla geçireceklerse,
eşlerini yalnızlığa mahkum edecekelrse

ne diye evlenirler anlamam!

hayır canım kesinlikle abartmıyorsun,haklısın.henüzokadar yeni evlisiniz ki şu anlar bu zamanlar sizin en güzel birlikte geçireceğiniz cicim aylarınız en yakın olmanız gereken anlar.nasıl başlarsa nasıl gelmişse öylegider tatlım kesinlikle bu konuya ağırlığını tavrını koymasın.eğer bu şekilde bu zamanlarda böyle devam ederse böyle de gider artarak üstüne koyarak.mutlaka konuşmalısın bişekilde orta yol bulmalısın buşekilde birevliliği düşünemiyorum.:25:

gündüzden sorun bugün kendini evli gibi mi hissediyorsun bekar gibi mi diye?
neden derse akşama eşiyle yemek yiyecek olgun bir eş mi var hala gençliğine bekarlığına doyamamış biri mi diye merak ettim de.
ve eğer akşam yemeğine yakın dışarı çıkarsa sofrayı kurun süsleyin öylece bırakın. sizde o yemeği yemeyin(aç kalmayın karnınızı doyurun ama çaktırmayn) masa öylece kalsın yarın akşama kadar..
protesto edin.

akşam için bir kaç dvd alın. yemekten sonra izleriz deyin.

çıkma zamanlarına bir düzen getirmesini söyleyin. hayatında öncelik ev olması gerekir diyin. bol bol konuşun.
sert çıkışlary yapmayın. iğneli bir dille uyarın.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini dikkate alıcam inşallah düzelir ailemlede konuştum onlarda sizin gibi düşünüyorlar orta bil yol bulmak lazım diye sinirlenmeden konuş diyolar yalnız ben bi süreliğine akşam yemeği hazırlamıcam. kendisinede söledim hatalı olduğunu kabul etti ve morali bozuldu ama umrumda değil konuşmuyorum şuan:47: ben onun istediği yemekleri sırf o severek yesin diye yapıyorum ama o arkadaşlarına hayır demeyi öğrenemedi gitti. inşallah biraz düzelir...

Onun icin evlilik böyle birseymiymis.
Siz cok haklısınız sürekli dısarıda takılmak, evde yemek bile yememek cok üzücü.
Evliligin ilk aylarındayken üstelik.
Uyarmalısınız kendisini. Er_ca arkadasımızın taktiklerinin de isinize yarayacagını düsünüyorum.
Denemeye deger bence.:34:

Back
X