merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim küçük bi ilçede çalışıyoruz eşimle. sosyal aktivite olarak ev gezmelerinden başka bi şey yok burda. bende arkadaşlarla ev toplantılarını seven biri değilim. eşim ise arkadaşlarıyla buluşup kahve dediğimiz yerlere takılıyo nefret ediyorum.bu haftada 2_3 sefer oluyo (nöbetlerimiz olmasa o arkadaşlarıyla hergün gidecekte ALLAH tan nöbet tutyoz)evde olduğumuz günlerde özellikle akşam yemeği yiyeceğimiz saatlerde arkadaşları arıyo hadi dışarı çıkalım diye yada kendisi 2-3 saat evvelden çıkıyo dışarı akşam yemeğine geç geliyo bende onsuz yemek yemek zorunda kalıyorum ve tek başına yemek yemekten nefret eden birisi olduğumu bildiği halde yapıyo. kaç kere uyardım hatta konuşmadım kavga ettim akşam yemeklerinde evde olacaksın diye tamam dedi söz verdi ama bugün yine aynısını yaptıu arkadaşı çağırdı karşı dairede oturuyolar hadi gel çıkalım dedi bende biz daha yemek yemedik çıkmasa dedim eşim ne dese beğenirsiniz ben bisküvi atıştırdım aç değilim şimdilik dedi tamam dedi karımda izin verirse gelirim diyo vermiyorum dedim ama dinlemedi gitti ve benim yine iştahım gitti sinirden de ağlıyorum
çokmu abartıyorum ne hiçbişey bilmiyorum zaten buradanda nefret ediyorum eşiminde böle yapması beni dahada üzüyo hatta soğuyorum haksızmıyım siz ne tepki verirdiniz.:44:biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar belki size saçmada gelebilir ama çok takıyorum.