• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu abartıyorum? Ilgi sorunsalı?

mervemahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
143
0
46
Eskişehir
kızlar nişanlıyım. nişanlıyım vardiyalı çalışıyor. şu an 8-4. 4e kadar rahat konuşuruz diye bekleyip daha sonra sürekli işinin çıkmasından daral geldi.bu işler de aileyle ilgili.işte ananenin badanası, babannenin koltukların çekilmesinin gerekmesi, çarşıya inilmesi aileyle.... üst üste gelmesi her izninde işten geldiğinde bunların olması deli ediyo beni. tabiki bunlar olması gereken şeyler ama hep mi olur ya!!!! ben mi abartıyorum???

ne güzel işte mutlu olman lazım..

nişanlın tembel değil, saygılı, herkesin yardımına koşuyor...

değil canım çok şükür ailesine akrabalarına karşı hep böyle. ama sürekli olunca kendimi ikinci plana atılmış gibi hissediyorum.biraz da ilgi konusunda takıntılıyım bazı şeylerde nişanlım bu konuda biraz bu hale getirdi beni daha önceki davranışları sebebiyle işte kendi kendime dert ediniyorum...

dert etme canım bu kadar...

düşünsene aile olduğunuzda eviyle çocuklarıyla da severek ilgilenecek demektir..

bu zamanda kim gider babaannesinin eşyasını çekmeye:)))

bence abartıyorsunuz biraz
bu durum sürekli olrsa sorun olabilir ama
şu an için bi sorun yok bence

Son düzenleyen: Moderatör:
merve bu kadar ilgisiz kalmak elbetteki bunaltır insanı..

Kadın fıtratı olarak biraz önemsenmek isteriz, ne olursa olsun bizlere vakit ayrılmasını isteriz.

Ben abarttığınızı düşünmüyorum, çünkü herkes kendine göre sorunlar yaşar ve çözümü kendine göre ister.

Eğer ilgisiz kaldığınızı düşünüyorsanız bunu konuşun nişanlınızla ama ilgi istediğinizi söylemeyin kesinlikle..

Bize daha fazla zaman ayırmamız gerekiyor diye bir cümle kursanız anlayacaktır sizi.

Eğer istisnai durumlarsa fedakarlık yapılabilir, değilse yapmak zorunda değilsiniz.

...

Ailesine bu kadar yardımcı olan, yardımsever bir nişanlınızında olması ayrıca hoş bir durum.

İnşaallah aşk huzur mutluluk dolu daimi zamanlarınız olur.. :16:

bu demek oluyorki nişanlın yardımsever biri
valla tembel olsa hiç bi işe yaramasa daha kötü bence
aman arkadaşım takma kafaya bu ufak konuyu

merve bu kadar ilgisiz kalmak elbetteki bunaltır insanı..

Kadın fıtratı olarak biraz önemsenmek isteriz, ne olursa olsun bizlere vakit ayrılmasını isteriz.

Ben abarttığınızı düşünmüyorum, çünkü herkes kendine göre sorunlar yaşar ve çözümü kendine göre ister.

Eğer ilgisiz kaldığınızı düşünüyorsanız bunu konuşun nişanlınızla ama ilgi istediğinizi söylemeyin kesinlikle..

Bize daha fazla zaman ayırmamız gerekiyor diye bir cümle kursanız anlayacaktır sizi.

Eğer istisnai durumlarsa fedakarlık yapılabilir, değilse yapmak zorunda değilsiniz.

...

Ailesine bu kadar yardımcı olan, yardımsever bir nişanlınızında olması ayrıca hoş bir durum.

İnşaallah aşk huzur mutluluk dolu daimi zamanlarınız olur.. :16:

teşekkür ederim canım amin inşallah:) bu konuyu konuştum nişanlımla ama hep de öyle değil ya diyo bana.anlamış değil yani arkası arkasıya bu durumlar olunca bunaldığımın bide sanki gitme yapma diyomuşum gibi geliyo ona.sorun gitmesi değil işte onu anlatamadım bir türlü

nişanlının yardımsever olması güzel ama senin ilgi beklemek de en doğal hakkın.sıkıntını güzelce ona anlat canım orta yolu bulmalı nişanlın:31:

nişanlılık en güzel dönemdir, böyle konularla canını sıkma nişanlının iyi yönlerini düşün mutlu ol derim ben... bu forumda diğer nişanlı hikayelerini okursan şanslı olduğunu anlayacaksın canım... inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz

Back
X